Şimdi Ara

Bahçeşehir Üni İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam 20bin Bahçeşehir İşletme yazdım. Sizce yanlış bir şey mi yaptım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: okkaliptos

Arkadaşlar sıralamam 20bin Bahçeşehir İşletme yazdım. Sizce yanlış bir şey mi yaptım?

İş olanağı yüksek değil benim bildiğim koç kadar değil
  • İş olanağı koç kadar değildir zaten de 3 üzerinde ortalama ile mezun olsam iş bulma sıkıntısı ceker miyim?

• 20 bin siralamayla bahcesehir mi ? Bana kalirsa keske yazmasaydiniz..

• blacksnoww kullanıcısına yanıt
    Hocam neden?

• İşletme okuyup da ne yapacaksın? Git sanayide çalış hiç olmazsa işin olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi İşletme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okkaliptos O kullanıcısına yanıt
    Vakif ve devlet olayina pek girmiyorum fakat isletme okunacaksa en iyi okullarda okunmali : ODTU,bilkent,koc vs..Normal bir vakiftan mezun olunca ne olur bilemiyorum yani cok cevre lazim ve gelistirmelisiniz kendinizi dil veya bilgisayar programlari alanlarinda.

• baltali ilah kullanıcısına yanıt
    İşletme mezunlarının issiz olarak görülmesinin nedeni her ünide işletme bölümü olmasıdır. İyi unilerde okuyan adam kendini geliştirdiği takdirde ıssız kalmaz. Ama benim sıkıntım su. Bahçeşehir iyi bi üniversite mi?

Hocam okul puanim çok kötü. Sıralamamı 10bin geri attı. Seneye girsem yine geriye atacaktı. O yüzden yazdım ben de. Ama Bahçeşehir isim yapmis bi uni degil mi? Kalburüstü seviyede değil mi?

• quote:

İşletme mezunlarının issiz olarak görülmesinin nedeni her ünide işletme bölümü olmasıdır. İyi unilerde okuyan adam kendini geliştirdiği takdirde ıssız kalmaz. Ama benim sıkıntım su. Bahçeşehir iyi bi üniversite mi?

Bilkent, Koç, Sabancı dışında özelde okunmaz. Bu dediğim okullar tutmuyorsa salla gitsin.

Valla artık yazmış bulundum. İnş pisman olmam ama hukuk yazsam da pişman olacaktım. Hiç istemediğim bi bölümdü.

• quote:

Valla artık yazmış bulundum. İnş pisman olmam ama hukuk yazsam da pişman olacaktım. Hiç istemediğim bi bölümdü.

Kardeş işletmeyi açıköğretimden de okurdun. Yani hukuk yazardın bu sene ve aynı zamanda açıköğretimden de işletme okurdun. Zaten diplomada "açıköğretim" diye yazmıyor. Bir farkı yok yani.

Abi yapma ya bir mi AÖF ile BAU isletme?

Anladim,cok kalburustu degil acikca soylemek gerekirse,moralinizi bozmayin ama soyledigim gibi is sizde bitiyor.Neden marmara almanca enformati yazmadiniz ?

tabiki değil bence. Ben de koç veya sabancı da okuycam, 90 bin sıralam sıralamayla , iş imkanlarım iyidir herhalde. Ben uğura gidiyorum ve bau çok kötü değil bence, maddi durumuna bağlı
    o zaman niye puanları düşük aöfün?
    Ya aslında TM bölümlerinden pek anlamıyorum. Şöyle anlatayim, evde herkes sayisalci. Ama benim okul puanim dusuk oldigu icin tm sectim. Polis Akademisnde okuyordum. Nisanda okulu kapattilar. YGS'ye girmistim. 30k idi sonucum. Bi işletme bi de hukuk hakkinda bilgim vardı 2 ay çalışma ile 10bine kadar çekebildim. Obp 20bine attı. Oyle olunca ikinci seneye kalasim da gelmedi. Hukuk da okuyabileceğim bi bolum degil. Kesin 8-9 senede bitecekti. BAU isletme yazmış bulundum. İnş işin sonu kötü olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

o zaman niye puanları düşük aöfün?

Anadolu üniversitesinde 7500 kontenjanı olduğu için olmasım bay zeki?

• Tam burslu gidiyorum. Maddi durumum ev tek maaş ama harçlık konusunda sıkıntım olmaz ablam doktor. Ondan da alırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.