Şimdi Ara

Ankara üni vs bilkent üni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da ea da 5k yapmış iyi ki egoya bak allahım allahım reis seni biz direk adalet bakanı yapalım muhteşem bir başarı bu çünkü özel okulda züppelerle falan allah korusun seni de yanlışlıkla sosyal bir adam yaparlar aman aman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5k yaptıysa nasıl bilkent düşünüyor ki? Ben 699. Oldum yazamiyorum

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Beyler kafayı yemeyin ben ego falan kasmıyorum. Sadece belli idealleri olan adamların peşinden gitmek, onlarla iş yapmak istiyorum. Çünkü bıktım parasıyla şımaran şerefsizlerden. Bi bok olmaz onlardan. Bu adamlar bi de para verip üni okuyacaklar.
    Ayrıca sosyalliğim konusunda tek kelime dahi edemezsin. Daha 4 yıl bursada tek başıma neler yaşadığımı, yaptığımı bilmiyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olm ne güzel işte 699 diyorsun. Ne istiyorsun da gelmiyor dedin ki? Ayrıca 2400 yaptım.

• Ankara üni vs bilkent üni

Kim dedi sana 5k diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasmaizolur -- 11 Ağustos 2018; 12:28:32 >
  • Benim de endişelerim yok değil vakıf hakkında. Normal seviyede bir aileye mensubum. Sen yoluna bakacaksin. Her okulda her tipten insanlar olacaktır. Hayatimizda çok kez karsilacagiz. Korkusuzca davranmalısın.

• Kardeş bu ne şiddet bu celal ya... Lisede bu konuda zor zamanlar geçirmiş olabileceğinizi tahmin ediyorum ama madem vakıf üniversitelerini bu kadar gömüyorsunuz hangisi diye sormamalıydınız. Eşit ağırlıkçı olmadığım için ben karşılaştırma yapamayacağım ama içinizi rahatlatacaksa konuştuğum herkes bilkentte kesinlikle burslu-burssuz ayrımı olmadığını söylüyor. Hatta çoğu zaman birbirinin burs durumundan haberdar bile olmadan mezun oluyormuş öğrenciler. Zengin insanlar her yerde var ama onlar da insan, bu kadar kin dolu olmamaya çalışın. Naçizane tavsiyem önyargılarınızı bir kenara bırakmanız, umarım başarılı olursunuz.

• karabasmaizolur K kullanıcısına yanıt
    Bilkent’te kendi kafana göre insan bulursun hocam. Çok zengin arkadaşlarım var ancak babaları zamanında tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş şuan bulundukları yere ve çocuklarını öyle yetiştirmişler. Altlarındaki araba çok iyi evet ama kendileri teklif eder şuraya gidiyorum bırakabilirim diye. Bu kadar takmayın bence. Dediğiniz olay başka okullarda mutlaka vardır ama bilkentteki zengin takımı denen insanlar genelde anadolu zengini. İnsan halinden anlayan kişiler (anlamayanlar da var tabi) ama ben öyle insanlarla hiç karşılaşmadım şahsen.

Demek istediğim bilkentteki zengin takımı insan halinden anlayan kişiler :) Başarılar dilerim

Ya ahahahha devlet okulundaki herkes atom parcaliyo zaten haklisin.devlet okulunda da bir sürü embesil var ve sen de o embesillerden biri olmaya adaysin.allah aşkına bilkente gidip de kapsamli burstan faydalanma cunku senden daha cok hak eden bir suru insan vardir.

Bursa’da hangi okulda okudunuz? Sahinkaya öncü ted falan mı?

• Despokito D kullanıcısına yanıt
    Ankara hukuk 600 kişilik kontenjana sahip. Eğer galatasaray gibi 15-20 kişi alsaydı sıralama ilk 1k civarında gezerdi ve belki de türkiyenin en iyi hukuk okulu hakkında bu kadar aşağılayıcı konuşmazdınız. Tezat olan, sizin gibi paralı köpeklerin hiçbir gelecek vadetmemesi ve sadece mezun olmak için okuyor olmanız. Üstüne gelip bana embesil diyorsun :D Pragmatik düşünmedikçe ve elinizdeki lanet kağıt parçalarıyla kendinizi bi bok sandıkça yenilmeye ve sarfettiğim bütün hakaretlere layık olacaksınız.

• despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Çok bilindik özel bir okul zinciri hocam

• Konu sahibi senin baban zengin olsa pis fakirler çekersin büyük ihtimalle öyle bir profil çiziyorsun kıvırma hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mary Hanım -- 11 Ağustos 2018; 15:10:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mary Hanım kullanıcısına yanıt
    Senin gibi aciz beşerlerin gayb hakkında konuşması çok saçma değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: karabasmaizolur

Senin gibi aciz beşerlerin gayb hakkında konuşması çok saçma değil mi?
    Xd

• Mary Hanım kullanıcısına yanıt
    Kısaltmayı silmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: karabasmaizolur

Kısaltmayı silmişsin
    Amdinlere belli olmuyor biliyosun trollcüm

• gelmiş gene fakir çomar sozde soru yoluyla bilkente camur atiyor. senin gibiler bilkenti kirletir kalitesini dusurur sen git ankarada oku koçum

• gekko01 G kullanıcısına yanıt
    Edit: that was too dark sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasmaizolur -- 11 Ağustos 2018; 15:40:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.