Şimdi Ara

Ankara üni vs bilkent üni (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Edit: thats dark too sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasmaizolur -- 11 Ağustos 2018; 15:41:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilkent turkiyenin en iyi universitesidir karsilastirmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabasmaizolur

Edit: that was too dark sorry
    ne diyorsun çomar once dogru duzgun ingilizce ogren sonra gel yaz buraya. boyle bir kullanim ne uk ne us ne de baska bir yerdeki ingilizcede var.

• gekko01 G kullanıcısına yanıt
    Sktir ol git allah aşkına ya ahshjsksk gelmiş bi de ing dersi veriyor allahın salağı :D altındaki sıfır bmwyle ve bi yrrak sandığın ingilizcenle karı ayıklamaya çalış belki milli olursun ünide falan
    Ulan hayatımda bu kadar tetiklenmedim ben hani olur ya allahın köylüsü gider parayı bulur da ne yapacağını bilmez aynı onun gibisin aq köyden indim şehre hesabı. Neyse seni Marx’ın merhametli kollarında kolektifleştiririz ama sen zaten kamuya açıksın o yüzden sıkıntı olmaz. Tabi Marx kimdir nedir bilmiyosun sanırım

• Moruk fırsatları (yurt, burs vs.) falan iyi olabilir belki ama 4 sene. Yurtdışı olanağı desen kontenjanındaki kaç kişiyi yurtdışına gönderecek? Ünide bi baltaya sap olamayan zaten parasıyla gider.

• Arkadaşlar yazmış sen bu kafayla özele felan gitme. En ufak bir şeyde fena kurulursun. Ankara hukukda liseden arkadaşım var. O kadar kabalık bir yerin en iyi hukuk olma ihtimali yok. Arkadaş en önde oturup deli gibi ders çalıştığı halde bir sorunda vs hocaya ulaşamıyorum diyor. Ayrıca sadece bolum olarak bakma okulun geneli çok daha önemli su dönemde. Bilkentte koçta sabanci da her ay nitelikli mutlaka etkinlikler olur görüşünü bakış acını genişletir sektörleri görürsün ama devlette böyle değil. Arkadaşım mecbur başka şehirlerde veya okul harici etkinlikleri arayip gidiyor. Ayrıca İngilizce en önemli beceri şuanki Türkiye'de. Bilkentten alacağin eğitim ielts 6.5 sayilıyor buda dünyanin her yerinde dilinin üst düzey olduğunu istediğin işte çalışabilecegin anlamına gelir. Düz avukat vs olacaksan zaten bu kadar araştırma yapma derim boşuna stress olursun.

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Ya öyle bi anlatıyosunuz ki bilkente giren 4 sene sonra C kalite dil bilen donanımlı süperzekalar olarak çıkıyor. Sanki hepsi yurtiçinde ve yurtdışında yüksek maaşlarla çalışıyor. Aga bi adam istediği yerde dilini geliştirir. Ankara hukukta okuyan bi tanıdığım şu an ingilizce ve rusça biliyor, bir sürü milletvekili tanıdığı da var her partiden. Adam tbmmden çıkmıyor. Bi ekip kurmuşlar 3 ayda 1 meclisteki danışmanlarla toplantı yapıyorlar. Bu da sosyal bir aktivitedir hem de en sağlamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: karabasmaizolur

Moruk fırsatları (yurt, burs vs.) falan iyi olabilir belki ama 4 sene. Yurtdışı olanağı desen kontenjanındaki kaç kişiyi yurtdışına gönderecek? Ünide bi baltaya sap olamayan zaten parasıyla gider.
    Bölümünü bilmiyorum ama sayısalda ee bilgisayar gibi bölümlerde bilkente ücretli girmek için bile en az 20 bin yapman lazım. Her bursuz giren baltaya sap olamamış olmuyor.
  • karabasmaizolur K kullanıcısına yanıt
    O 2400 eski sisteme göre çok daha arkalarda

Köpek gibi çalışıp Bilkent %50 hukuğa bile yaklaşamadıysan Baba parasıyla haketmeyip benim yanımda oturacak diyemezsin

Bilkent sana bu dogmalarla pek bir şey katamaz

Ankara hukukta başarılar
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Uluslararası ilişkiler ücretli en son 174k

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Hangi hesaba göre arkalarda diyorsunuz bilmiyorum ama bence sallamadan çok öte bir şey değil gibi. Ve yukarılarda da sözüm ona durumum iyi olmadığı için bana çomar diyen bir şahsı görmüşsünüzdür. Şimdi bana bunu diyen kapitalizmin köpeği ile sadece ben değil kimse aynı sınıfta okumak istemez değil mi? Ayrıca herkes çalışır ve bir kişi birinci olur. Ve ben sıralamamdan da gayet memnunum zira daha kötü bekliyordum. Bilkenti gözümle gördüm. Popüler kültürün kurbanı olmuş bir çok kişi vardı. Hal ve hareketlerinden de anlaşılıyordu bir idealleri olmadığı. Derece yapan herkesin bir ideali vardır demiyorum ama en azından çalışmayı bilirler.

Çomar muhabbeti beni çok ilgilendirmez

Geçen sene ilk 2k da her yer sayısaldı (tabiiki abartı)

Bu sene sayısalcılardan ilk 2k ya girip tercih yapmayacak olanlar çok az diye tahmin ediyorum

Sayısalda iddialı olanlar türkçe çözüceklerine mat feni turlar

Geçen senelerde edebiyat-coğrafya sınavına (kendim dahil) giren ve mf derecesinden iyi veya yakın yapan bir sürü sayısalcı tanıyorum

Dayanağım budur.

Bilkent'te kampüs ortasında boş boş takılan kitle ile hemen hemen hiçbir muhabbetin olmuyor zaten

iibf için konuşamıyorum ama özellikle mühendislikte okula para verenler daha düşük puanlı okullarda okumak yerine fedakarlık yapıp kendilerini finansal anlamda sıkıntıya sokup geliyorlar

Burs yükseltmek için de ekstra ekstra çalışıyorlar genelde

Tabii siz kampüs ortasında gördüğünüz bir iki kişinin genellemesine takılıcaksanız odtü'ye terörist gazi'ye faşist dersiniz...

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Peki sizce ilk 5binde yüzde kaçı mfci olup tmden tercih yapıyor olabilir?
    Direk terörist veya faşist demiyorum ama atmosferi gergin okullar olduğu doğrudur. Ben okumaya gidiyorum kavga çıkarmaya değil.

Direk kaç mfci olduğunu söleyemem ama eski sitemde 3000-3500 arası bi dereceniz olduğunu tahmin ediyorum
  • Bilkent tek geçerim

Ailemin eline aylik 5000 tl falan geciyo ve kapsamli bursluyum.Parali embesil degil dunya gorusu genis insanlara saygi duyup onlari anlamaya calisan biriyim.parali insanlari savunmam zengin oldugum anlamina gelmiyo sadece saygi duyup anlamaya çalışıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.