Şimdi Ara

Ankara üni vs bilkent üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hangi üni sizce insana kişisel gelişim olarak daha çok şey katar?

• Inaanlari kucumseyi birak ilk once.düşünce yapin o kadar igrenc ki kendini gelistirsen nolur bu kafada.hayir ortami bile gormeden nasil boyle yorum yapiyosun anlamiyorum.kimse kimseyle arkadaslik kurmak zorunda degil bu arada.arkadas olmazsin olur biter.zuppe baba parasi yiyen insanlar diyosun da 18 24 yas arasindaki cogu insan baba parasi yiyo zaten sgdhhdhd.hayir sen daha az yiyosun diye niye kompleks olusturuyosun ki?zuppe dedigin insanlar arasinda gayet kültürlü insanlar da oluyo uni siralamasi her seyin gostergesi degil
  • elma mı elmas mı
  • MyBlueShade M kullanıcısına yanıt
    Elmas tabi ki moruk
  • karabasmaizolur K kullanıcısına yanıt
    O zaman bilkent
  • MyBlueShade M kullanıcısına yanıt
    İdealleri olan insanım ve benim gibi sayılı insan olacak. Sırf üni mezunu olabilmek için baba parası yiyen züppeler dolu. Ama ankara daha cazip gibi hacı. Yani hep benim sikletimden adamlar var. O saadet zincirini dayanışmayı bilkentteki sünepelerle mi yoksa ankaradakilerle mi daha kolay yaparım?
    sünepeymiş züppeymiş baba parasıymış :) sen kendi paranı kazanıyosun galiba baba parası yemiyosun asdfghjh ankaraya git, rahat et en iyisi. acayip aşağılık kompleksin var çünkü. psikolojik olarak ezilirsin.
    hocam hangi bölümü istiyosun bilmiyorum ama etrafındaki insanlara bu kadar takılmazsan iyi olur. bilkent güçlü bi üni sonuçta, imkan olarak da devlet ünilerinden tabii ki iyidir. soruna gelirsek kişisel gelişim olarak da daha çok vizyon katıyor duyduklarıma göre.
  • Ankarada hukuk bilkentte uluslararası ilişkiler düşünüyorum. Bölüm konusunda sıkıntım yok ikisinde de okurum ama üniversite kafamı karıştırıyor. Açıkçası 4 sene öğrenci profili bakımından çok yıprandım. Yani liseyi okuduğum okulda bu insanlarla dayanışma kurmanın imkansız olduğunu düşündüm. Bi yakınım ankara mezunu ordan biliyorum, mezunlar birbirini destekliyor. Önemli devlet kademelerinde ismi geçen bi üni. Bu saadet zincirini bilkentte bulabilir miyim bilmiyorum. Belki sadece lise öyledir ama emin olamıyorum.
    Mühendislikte bilkent basar ankara hukuk seç hacı diğer türlü
    hocam lisede insanlar daha bi hava atma peşindedir. daha çok kendini ispatlama arzusu içindedir. ama ünide herkes yetişkin olacak sonuçta bu tarz şeyler yaşayacağınızı düşünmüyorum. zaten okulun %65 i burslu :) dayanışma kurmak istiyosanız zenginler klübünden uzak durursunuz olur biter. :D bilkent ünisini çok araştırdım ama hiç bu durumdan rahatsız olan duymadım. herkes eşit sonuçta, kast sistemi yok okulda. siz arkadaş konusunu dert etmeyin, üni kalitesini göz önüne alın. bence forumdan bi bilkentliyle konuşursanız içiniz rahatlayabilir.
    Ağla
  • BerlinKaplanı_99 kullanıcısına yanıt
    Özel mülkiyet nasıl da insanların psikolojisini belirleyen bir meta haline geldi anlayamıyorum?! Sizin gibi beyinsizlere yaşama hakkı veren bir yapı ama o metaya dilediği gibi şekil verenleri bünyesinde barındırmayan bir idea. Ama ne sizin gibiler için ne de o metaya sahip olanlar için hüküm sürecek zaman gittikçe dolmaktadır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasmaizolur -- 11 Ağustos 2018; 7:57:7 >
    Inaanlari kucumseyi birak ilk once.düşünce yapin o kadar igrenc ki kendini gelistirsen nolur bu kafada.hayir ortami bile gormeden nasil boyle yorum yapiyosun anlamiyorum.kimse kimseyle arkadaslik kurmak zorunda degil bu arada.arkadas olmazsin olur biter.zuppe baba parasi yiyen insanlar diyosun da 18 24 yas arasindaki cogu insan baba parasi yiyo zaten sgdhhdhd.hayir sen daha az yiyosun diye niye kompleks olusturuyosun ki?zuppe dedigin insanlar arasinda gayet kültürlü insanlar da oluyo uni siralamasi her seyin gostergesi degil
  • Despokito D kullanıcısına yanıt
    Niye bu kadar tetiklendiniz ki? Üni tercih edecek her insan için gayet normal öğrenci profilini dikkate alması. Bir zamanlar yeditepenin otoparkında “kuşlar giremez” yazıyordu. Sömestrda kaldırmışlardı. Hem yeditepede hem de bilkentte bütün labaratuvarlar boş ama sosyal alanlar dolup taşıyor. Anlayacağın insanların derslerle falan pek ilgisi yok. Ve betimlediğim bu öğrenci profili nedense geneli özel okullarda.
    Ya hahahaha bilgin yok fikrin var cidden.bi kere yeditepe bilkent klasmaninda bi okul asla degil.ikinci olarak bilkente senin gibi burssuzlari kucumseyip kendini bi b.k sanan tam burslular kesin yuksek ort yaparim burssuzlar mi beni geccek ya diyip burssuzlarin altinda kalinca uni sinavinin uni basarisiyla bi iliskisi olmadigini anliyolar.bence sen kesinlikle bilkente gitmelisin ufkun o kadar dar ki belki biraz genisler kafa yapin degisir.hazırlık okuyup en azindan begenmezsen yatay gecis yaparsin ankaraya.Biraz farkli ortamlara girmen lazim.bunu bi düşün
  • Despokito D kullanıcısına yanıt
    İdeası sadece özel bi ünide ortam yapıp karı kızla takılmaktan ibaret adama anlatmak zor ama yine de okumaya çalış en azından yazdıklarımı. Sana şunu soruyorum: bilkent bi ankara kadar isim yapmış mıdır devlette? Tarihten bugüne kadar kaç bakan bilkent veya bilimum özel üni mezunu? Abdülhamit Gül’ü düşün. Ankara hukuk mezunu ve adalet bakanı oldu. Sınıf arkadaşın olduğunu ve aranın da iyi olduğunu düşünsene bu sınıf arkadaşınla! Bu saadet zincirini bilkentte oluşturabilir misin? Boğaziçi üniversitesi gibi bi dernekleri var mı Nuri Bilge Ceylan’dan, Cem Yılmaz’dan, Gülse Birsel’den, Cem Boyner’den oluşan? Takıldığım olay bu, anlatmak için kıçımı yırttım da anlamak için bir beyne ihtiyacın var.
  • İleride vakıflarda okuyanlar daha çok gündemde olacaklar. Vakıfta okuyanlar zaten devletle pek uğraşmıyorlar. Onlarca şirketlerden biri ile çalışıyor. Ankara hukuk senede 615 kişi alıyor. Profesörün ismini bilmediği öğrenci doluymuş oralar. Sonra bilkentte ingilizce de var. Bunlar hep sana büyük artı katacak.
  • İster özelde üni oku ister devlette, yabancı dilin olmazsa kupon oranı gibi bi puanla mezun olursan kimse yüzüne bile bakmaz. Vakıf ünilerinin genel olayıdır ki her şey öğrencinin önüne hazır getirir. Devlette kendini yırtarsın, fırsatları değerlendirirsin ve bu insanı daha çok geliştirir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.