Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi CS veya Stats

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara Üniversitesi Computer Science ya da Statistics düşünüyorum. YKS'ye girdiğim ilk sene AYT bitik gelmişti şu an yeniden hazırlanıyorum. AÜ CS 70k ile kapatmış bu sene, sizce seneye kaça çeker? Stats ise 200k'dan 1 sene içinde 100k'ya çekmiş. Ben dürüst konuşayım ilk girdiğim sene sayısaldan 531k sözelden 376k yapmıştım. O kadar kötüydü yani. 50k civarına istikrarlı ve verimli bir çalışmayla çekip bu bölümlerden birine girebilir miyim? Çalışmalara başladım, birkaç gündür güzel gidiyorum. Ama seneye nereye kadar çekeceğini bilemediğim için kararsız kaldığından açtım bu konuyu. Teşekkürler.

• data science alanı istatistiktir computer science alanı zaten adı üstüne bilgisayar bilimleridir statı eğer odtü ytü hacettepe arasında okumayacaksanız zaten nispeten kısıtlı olan bir alanda olursunuz bilgisayar bilimleri de yazılıma yönelecekseniz gayet güzel ancak aü de iü de yeni kuruldu bu sene ne mezunu var ne uzun dönemli bir programı deudaki güzeldi ancak bilemedim yani siz yine elinizden geleni yapın bu konular aylar sonrasının konusu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent EE vs CS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.