Şimdi Ara

Bilkent EE vs CS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs'den memnunum ama EE'nin hocaları daha kaliteli gibi gözüküyor ve doktora yapmaya daha müsait geldiği için csye geçmeyi düşünüyorum. Mbg 110'u fen seçmelisine yazdırırım, CS 101 de cs 115 yerine yazılır mı bilmiyorum cs 115'in bağladığı her dersi (EE 102 dahil) bağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EE bana da daha mantıklı geliyor. Sıralamam %100’üne yetse yazardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 14 Kasım 2023; 8:25:35 >
  • Bugün, şimdi, şu an CEng yazın CEng yazın, CEng yazın!
    -YaralıPanda

• cs ne moruk

• Ceng sıralamalarda yükselebilir ama EE ilelebet payidar kalacaktır

• Bi daha 115 alican galiba zamaninda bizde mufredat değişip 101 102yi 115 yaptıklarında zorla 115 aldirmislardi herkese
    Öyle bir düşüncen varsa 1.2sinde phys102 al hemen

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Fizik 101-102 koordinatörlerine yazıp 101-102'yi verirler mi diye soracam. Fizik yerine mbg var bizim ilk sene.

Müfredatlarına baktığımda fizik 101 bilmeye gerek yok gibi 102 için ama hocalar ne der bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerekmiyormuş math 101 or physics 101 diye gidiyormuş alırız physics 102 eee 102

Cs 101'i genel seçmeli ders yerine yazdırabiliyormuşum. Mbg 110 da fen seçmelisine yazılıyor. Boşa ders almadım gibi sadece physics 101 ve cs 115 sarkacak ileriye.

• hoppel kullanıcısına yanıt

Phys102unun prereqi math101 de sagliyor zaten, o konuda problem olmaZ. 101i de istersne son seneye birak biseyi baglamiyor zaten.

115i springde alirsan hee sey cozuluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 14 Kasım 2023; 20:34:53 >
  • İstiyorsan iyi olur hocam da bizim gibi liseden gazı alıp girmeyin yeter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    101 in prereq i direkt Mat 101 olsa daha iyi aslında Fizik 101 deki bir çoğu bilgi direkt kullanılmıyor 101 den hafif integral felan var işte lol

• hoppel kullanıcısına yanıt
    Yazın hem Fizik 101 hem de CS 115 veriliyor hocam biri aradan çıkar (Çakışmazsa ikisi de ortadan çıkabilir de zor olması olası 6 veya 7 haftalık dağılım ile nasıl olur hiçbir fikrim yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 14 Kasım 2023; 21:22:11 >
  • EE tırt. O çok iyi olan EE hocaları da EE ayağına CS çalışıyor zaten örn. Kozat. CS okuyup EE hocalarıyla proje yapabilirsin.

EE koca bir kandırmacadır. Balondur patlamıştır. Bu balonu patlatmakta katkısı olan biri olarak kendimle gurur duyuyorum. Yaşasın CS

• jo_be kullanıcısına yanıt
    Hocam trollüğüne yazmadıysan bu konuyu biraz daha açar mısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

yoo troll değil. legolas'ın da dediği gibi 6 sene önce yazdım.

o yazıyı gören alt dönemlerden bi arkadaş ee'den cs'ye yatay geçiş yaptı. şimdi usc'de doktora yapıyor. çok memnun iyi ki yapmışım diyor.

• jo_be kullanıcısına yanıt

Abi sanki adamlar sofenglik yapiyo,yılların adaptive system theorysi uzerine devam ediyor adam nasil ee ayagina cs isi yapmis oluyor. Eeden tiksinirim ama argumaniniz asiri sacma

tamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.