Şimdi Ara

ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 2015 GİRİŞLİLER(VATSAP KURULDU PM ATIN) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
7
Favori
4.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nirvana_96

Kitaplar hukukla mı alakalı olsun?

Hukukla çok içli dışlı olmasına gerek yok.Daha ziyade insana farklı bakış açıları katacak,duygusal derinlik kazandıracak ve 'böyle fikirler de varmış' dedirtecek önyargıları yıkacak politik,tarihi ya da güncel romanlar öneririm.Ama asıl kısım bana kalırsa KLASİKLER MUTLAKA OKUNMALI.Hepsi mümkün değil fakat bir kaç önerim olur.

Dostoyevski---kumarbaz
    Dostoyevski---suç ve ceza
    turgenyev---babalar ve oğullar
    kafka---dava
    kafka---şato
    harper lee--- bülbülü öldürmek
    george orwell-1984 ve hayvan çiftliği (MUTLAK ÖNERİMDİR)
    Sabahattin Ali--- kürk mantolu madonna,içimizdeki şeytan,kuyucaklı yusuf
    j.j.rousseau--- toplum sözleşmesi
    thomas more--- ütopya
    erasmus--- deliliğe övgü
    karl marx--- komünist manifesto(bakmakta yarar var)
    freud-cinsiyet üzerine
    aziz nesin--- yaşar ne yaşar ne yaşamaz ve zübük(önerimdir)

bunlara bir göz atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbucker -- 28 Temmuz 2015; 16:53:22 >

• Bu sene puan ne kadar artmış öyle
    tm3ten almaya başlamasının büyük etkisi var bence
    Hoşgeldiniz, ben okuldan memnunum. Başka ünilerden insanlar, "Cebeci KAMPÜSÜ, kampüs? asbfmsödn" diyerek dalga geçse de gülüp geçin. Kendi ortamınızı bulursanız, mutlu olursunuz. Hem kampüsün küçük olması samimi ortam yaratır. Okuldaki insanları siyasi yönü fazla olan kişiler olarak düşünmeyin. Sol öğrenci toplulukları daha aktiftir fakat her çeşit insanı bulabilirsiniz. Anadolunun 4 bir yanından insanla tanışırsınız, hatta Azerbeycan'dan, İran'dan insanlarla da tanışırsınız, ufkunuz açılır. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi facebook gruplarına hatta whatsapp gruplarına üye olun. Geçen senelerin çıkmış sorularını bulur rahat edersiniz. 1. Sınıf en rahat seneniz olacak. C sınıfı olacaklara geçmiş olsun. Geçen sene şöyle olmuştu, soyadları a-d ile başlayanlar a sınıfı, d-o b sınıfı, o-z ölüm pardon c sınıfı
    Okul hakkında sorulara açığım ben de ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar vatsap için numarayı kime veriyoruz.

• C sınıfı neden ölüm grubu muamelesi görüyor?Oraya gideceğimden değil de merak ettim.Benim sınıf a olacak kesin.

• Kaç sıralamayla kapattı Ankara Hukuk?
  • nirvana_96 kullanıcısına yanıt
    Korkutmak istemiyorum aslında, bi okul efsanesi :) Ben de c sınıfında okumadım zaten. Okulda her sınıfta farklı hocalar ders veriyor ve her sınıfın girdiği sınavlar da farklı. Ne yazık ki bir hukuk fakültesinde sınavlar adil değil. C sınıfının şansına da "sıfırcı" hocalar daha fazla denk gelmiş. Örneğin Romada Özlem Erişgin, Medenide Hasan Seçkin Ozanoğlu (hso). 1bnin medenisine de Hüseyin Altaş girer mesela. Kolay soruyor diyorlar (Ben finalinde zorlanmıştım ) Şöyle bi caps var hatta,https://goo.gl/BTJFxp c sınıfındaki arkadaşlarım baya kızgınlar. Ama dediğim gibi efsane, çok fazla da üzülmemek lazım. Kimse yatarak ders geçmiyor.

• Dooc kullanıcısına yanıt
    4.7k

• üniversite hakkında bilgi alabileceğim birileri var mı
    ekle beni :)
  • Varsa hala gelmeyen görmeyen bekleriz.

• 2.sınıfım arkadaşlar istediginizi sorabilirsiniz

Edit.. C subesindeydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kaan -- 14 Ağustos 2015; 11:25:28 >
    hocam müthişmiş inşallah bende orayı kazanıcam bu sene çok çalışmam lazım sizler kaçla girdiniz hocam ve yılınız öğrenebilir miyim birde okulda ortam nasıl insan profili genel olarak nasıl
  • Arkadaşlar gruba alırsanız sevinirim pm atarsaniz no yu vereyim.

• Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bende uplayayım tercih zamanı tekrar gelirim :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.