Şimdi Ara

ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 2015 GİRİŞLİLER(VATSAP KURULDU PM ATIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
7
Favori
4.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan konuşabiliriz.Kesin gelecekler, gelme ihtimali olanlar, halihazırda okuyanlar bilgi amaçlı yazabilir.
    Liste:
    1)nirvana_96
    2)ardelis
    3)gecikmeliankaratreni
    4)Beyzade54
    5)levtolstoy1905
    6)protista
    7)dinlenenkul
    8)birdost61
    9)44fthhkn44
    10)kadir462
    11)Aysberg78
    12)Emdo
    13)ferenda
    14)adnan mersedes
    15)Adam Lallana
    16)burock1997
    17)RalphSonny
    18)MissPoem35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana_96 -- 24 Temmuz 2015; 13:16:25 >

• Takip düşünüyorum
  • Bende Ankara hayaliyle girdim sıralamam ile büyük ihtimal geliyo ama sağolsunlar şimdiden istanbulcu tanıdıklar kafamı karıştırmaya başladı,sizler ne önerirsiniz
  • 44fthhkn44 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ankara ama tercih senin.akrabalara kulak asma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana_96 -- 2 Temmuz 2015; 19:44:25 >
  • Ben de ankara hukuka gelmeyi dusunenlerdenim. Su an icin %51 AUHF - %49 IUHF
  • Haklısın hocam,bide Ankara yazacam diyince mal muamelesi yapıyolar :) herkes çok biliyo bu işleri maalesef
  • Vardır başka gelecek kesin, yok mu?
  • Bende varim 5300 umarim sinirdan gelir 😀
  • Gelecekler kalma konusunda ne düşünüyorlar?ankarada oturan varsa yurt ve ev hakkında bilgi verebilir .
  • Beyzade54 B kullanıcısına yanıt
    Gelir bro ya 5.5 k olur gibi en son.
  • Up
  • ...
    hocam kesin geliyor dedigin sıralama kaç benimde tm3: 5k bende kesin gelir diyordum smdi tereddüte düstüm her kafadan bir ses cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir462

hocam kesin geliyor dedigin sıralama kaç benimde tm3: 5k bende kesin gelir diyordum smdi tereddüte düstüm her kafadan bir ses cıkıyor
    2400 küsür hocam.Ankara Hukuk'un 5500-6000 arası kapatacağını tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44fthhkn44 -- 3 Temmuz 2015; 17:05:45 >
  • kadir462 K kullanıcısına yanıt
    Geleceğini düşünüyorum hocam dert etmeyin çok fazla yükselmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana_96

Geleceğini düşünüyorum hocam dert etmeyin çok fazla yükselmez.
    hocam bu arada inşallah sizede gelir,yanlış anlamayın lütfen sadece tahminimi ifade ettim
  • nirvana_96 kullanıcısına yanıt
    Inş öyle olur yorumların için teşekkürler dostum. Ben kesin gozuyle bakiyordumda ışte millet düşer falan diyor. Ama geçen yıl 7k ile kapatmış 5k ya kadar düşmez diye tahmin ediyorum
    Yok bro biliyorum ınş herkes gonlundekini alır zaten dediğin gibi 5,5-6 k gibi kapatırsa girerim ınş bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir462

Yok bro biliyorum ınş herkes gonlundekini alır zaten dediğin gibi 5,5-6 k gibi kapatırsa girerim ınş bakalim
    İnşallah hocam herkes için hayırlısı olsun,bu arada Ankara hakkında bilgi verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44fthhkn44

İnşallah hocam herkes için hayırlısı olsun,bu arada Ankara hakkında bilgi verebilecek var mı?

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_107598572/f_//tm.htm#107599345
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.