Arkadaslar ankara üniversitesinde okuyanlar hazırlık sınavından bahsedebilirler mi?muafiyeti geçmek zor mu?
ben geçen sene bitirdim maliyedeyim şöle sölim ulaşım felan çok sıkıntı olur hocalar çok kaliteli deyildir eğer adam gibi ing öğreniyim diyosan direk tömere yazıl ama geçeyim yeter diyosan dersleri kaçırmaman ve günde 1 saat benimgibi yani bakman yeter 78le geçtim
1 hafta sonra bende muafiyet sınava gireceğim. bölümüm ingiliz dili edb. sizce ben rahat geçebilir miyim? geçmiş yıllara ait soruları nereden bulabilrimi? yalnızca örnek sorular var. bilen varsa nerede bulabileceğimi söylerse ya da link verirse çok iyi olur.
Herkes yol problemini söyler ama eğer servisle gelirsen çok kolaylık olur. Hoca biraz şans işi ama benim 5 hocam da çok iyi ve bilgili insanlardı. 93/AA ile geçtim. Eğer sınavlara o hafta başından çalışmaya başlarsan hiç sorun olmaz.
Örnek sınav için the way to cope with proficiency kitabına bakabilirsin. Hatta al eğer geçemezsen de proficiency sınavına alıştırma için çözersin.