Şimdi Ara

Ankara Üniversitesinde Mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 22100 Hacettepe Bilgisayar mühendisliği istiyorum ama bu sene ingilizce olacağı için fazla bir umudum yok.2. Tercihime Ankara Bilgisayar Mühendisliği yazıcam ama yorumlar kötü ikide bir başka yere taşınıyo öğrenci yorumlarıda kötü diğer mühendislikler hakkında da fazla bir bilgi yok varsa yoksa tıp diğer bölümler fazla önemsenmiyor galiba universitede.
    Okuyanlar varsa biraz anlatabilirler mi en azından yazmam için bir sebep söyleyin ya da yazabileceğim başka bir alternatif arıyorum şimdiden teşekkürler.

• up
  • Hacettepe gelir sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

Hacettepe gelir sana.

İnş gelir yoksa boşa mezuna kalmış olurum.
  • MaXRaP kullanıcısına yanıt
    ankara bilgisayar mühendisliğinde okuyorum sorularını sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pantags38

Hocam okulundan memnun musun sıkıcı bir yerde mi okuyosun kampüs yok ortam yok hocalarından memnun musun hazırlıkta verilen ingilizce eğitimi nasıl mezunları hakkında bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXRaP

quote:

Orijinalden alıntı: pantags38

Hocam okulundan memnun musun sıkıcı bir yerde mi okuyosun kampüs yok ortam yok hocalarından memnun musun hazırlıkta verilen ingilizce eğitimi nasıl mezunları hakkında bilgin varmı

Yer olarak diyosan ankaralıysan söyliyim gölbaşındayım hazırlık eğitimi yetersiz hocalardan yarı yarıya memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir mimarlık
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende tercihlerim arasında hacettepe bilgisayarı bulunduracağım.(sıralamam 24050)
    acaba ankara üni. bilgisayar mühendisliğinin hocalarından neden memnun değilsiniz ?
  • gaziyi neden düşünmüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce gazi ankaradan daha mı iyi ?
  • Bende Gazi ankara arası kaldım sizce?
  • Eğitim kalitesi istiyorsan, ODTÜ KKK ya da bak bence.
  • Gazi eğitimi Türkçe pek sıcak bakmıyom bide 1. girmek istemiyom bi bölüme tercih listeme ekledim ama gelmesini pek istemem.

Bizim dershane kuzey kıbrısda okuyup hazırlıkta bırakıp gelmiş biri vardı hiç memnun değildi kıbrısdan ve öğrencilerinden düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXRaP

Gazi eğitimi Türkçe pek sıcak bakmıyom bide 1. girmek istemiyom bi bölüme tercih listeme ekledim ama gelmesini pek istemem.

Bizim dershane kuzey kıbrısda okuyup hazırlıkta bırakıp gelmiş biri vardı hiç memnun değildi kıbrısdan ve öğrencilerinden düşünmüyorum.
    quote:

Orijinalden alinti: MaXRaP

Gazi egitimi Türkçe pek sicak bakmiyom bide 1. girmek istemiyom bi bölüme tercih listeme ekledim ama gelmesini pek istemem.

Bizim dershane kuzey kibrisda okuyup hazirlikta birakip gelmis biri vardi hiç memnun degildi kibrisdan ve ögrencilerinden düsünmüyorum.

Genelde çaly?ma disiplinine ayak uyduramamy? ve bunu kendine yedirememi? ki?ilerdir bu tip insanlar. ODTÜ KKK'da alabilece?in en iyi e?itimlerden birini alyrsyn.

• yukarı

Bilgisayar için Ankara mı Gazi mi? Ankara'nın binası yeniymiş, Gazi'ninki çok eski ama tabi bir yere kadar önemli bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.