Bildirim
Ankara'yı bilen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tren garı nerededir vs. tam bilmiyorum. Sıhhiye'ye yakın olması lazım tren garının.
Sıhhıye'den bilkent minübüslerine binip YÖK'e gidebilirsin.
Minibüste YÖK'e yakın yerde indir dersen 300-400 metre uzağında bırakıyor.
Diğer arkadaşlar da teyit ederse sevinirim. -
Cevap için çok teşekkürler
Tren garı Altındağ'da 19 Mayıs Stadyumu'na yakınmış sanırım -
Anlaşılan Bilkent tarafında bu YÖK. O halde garın içindeki büfe satıyor mu bilmiyorum ama satıyorsa oradan bir adet 5'lik ego kartı almanı tavsiye ederim. Ondan sonra hemen garın önündeki otobüs durağına gidip kartı alabildiysen ego, alamadıysan paralı olan araçlara binip Kızılay'a gidebilirsin. Kızılay yazar zaten üzerlerinde teyit etmek için sorabilirsin de. Kızılayda güven park'ta inmek istediğini söylersen yardımcı olurlar orada inersin. Otobüsten iner inmez karşıya doğru yürü otobüs duraklarını göreceksin. Bilkent araçlarını bul hangisi YÖK'ten geçer sor ve ona göre bin. Tabi bu sırada hala ego almamışsan oradaki büfelerden birinden almalısın.
Sıhhıye üzerinden gideceksen; ister gardan banliyöye binip bir sonraki durak olan sıhhiye in. İstersen gardan çıkıp sağ dön ve 15-20 dakka içerisinde yürüyerek sıhhiyeye ulaş. Sıhhiyeye geldikten sonra yolun sağ tarafında olacağını var sayıyorum köprünün altına girdikten sonra sağ tarafta bir büfenin ve dönercinin arasında bir giriş olduğunu göreceksin zaten insanlar da yoğun şekilde oradan geçiyor olacaktır, oradan gir ve körpünün üzerine çık. Köprüden çıkınca bir miktar daha ilerle dolmuşları göreceksin ondan sonra Bilkent dolmuşunu sorup Yök'e gitmen kalıyor.
Yanlış yazdığım bir şey varsa da bir arkadaş düzelttir diye düşünüyorum. Kafana takılan bir şey olursa da sorabilirsin.
-
gardan kızılay otobüsüne bin kızılayda in
güvenparktan 111 nolu otobüse bin 26. durakta in
otobüsler in kalkış saati durakları hepsi yazar adresi veya numarayı yazarak nereden bineceğini öğrenebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X