Şimdi Ara

Ankara Yıldırım Beyazıt Hazırlık (AYBÜ Hazırlık) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
6
Favori
30.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YDDS'ye de YDMS'ye de katılım zorunlu değil.

Girmediğiniz taktirde derslerden/hazırlıktan muaf olma şansınızı kaybedersiniz.

Not: Hazırlık sınıfında başlayacağınız kur her iki sınavla birlikte belirlenmektedir. Sadece YDDS'ye girerek yüksek kurdan başlayamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooncel19 kullanıcısına yanıt
    başlangıç seviyesinden başlanıyor yani
  • YDDS'YE girmezsen A (beginer),

Girip geçersen A+ (Elementary) seviyesinden başlarsın.

YDMS 'ye girerekte B, B+ seviyelerinden başlayabilir ve hazırlık atlayabilirsiniz.

Teşekkürler hocam

Hocam YDDS sınavına başvuruyu kaçırdık başlangıç seviyesinden başlayacağız değil mi? Emin olmak için sordum.
  • ekremer1969 E kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle. Ancak şöyle bir durum var, okulun ilk günleri sınıf hocaları sınava girmeyen kişileri inisiyatif alarak üst kura gönderebiliyor. İngilizcenin ilk kur seviyesinden yüksek olduğunu düşünüyorsan sınıf hocana teneffüste durumu izah edersin. İsterse seni üst kura gönderebilir. (Ayrıca test olarak herhangi bir konu hakkında ya da belki bir konu verir writing yazmanızı ister. Bu writinginiz iyiyse sizi üst kura geçirebilir. Ayrıca sınava girmediğinizi, üst kura geçmek istediğinizi söylerseniz şansınız artar.)

Belli nedenlerden dolayı (Okula başka bir yerde toplu nakil vs. durumlarında...) okul açılınca YDMS yapılabilir. Eğer bu sınava girmediğiniz için sizi sınava alabilirlerse bu şansınızı deneyebilirsiniz. Yarın Ybu YDYO sayfasından iletişim bölümüne girip okulu bir arayın, belki sınava alırlar, ya da sınav günü gidip sınava alınmanız konusunda ricada bulunun.

Ayrıca süre geçmiş olsada başvuru gönderip şansınızı deneyin.

Özetle evet sınavın tekrarı yapılmaz ama yine de şansınızı deneyin.

Teşekkürler bilgiler için.
  • Hocam ben de %100 ingilizce bölüm kazandım başka bir üniversitede, konuya baktım da bizim sınav ile çok benziyor. Ben alıştırma yapıyorum, internetten writing ve speaking konuları buldum rastgele; her gün rastgele seçip yazıp konuşuyorum. o konuları ilk defa görmüş oluyorum yani o an fikir oluşturuyorum. speakingde konu hakkında 3 dk kadar konuşabiliyorum susmadan, writingde 250-300 kelime yazabiliyorum güzelce, aynı kelimeleri kullanmamaya dikkat ediyorum, bağlaç ve edat kullanmaya çalışıyorum therefore, thus, moreover, nevertheless tarzı... Listening alıştırması yapamadım maalesef, okulun int sitesinde örnek listening var dinledim çok iyi anladım ancak soruları yok writing de ortanın biraz üstü işte YDS kitabından çalışıyorum %60-%80 doğruluk payım var YDS sorularında. sizce geçme şansım nedir sınavı? aybü sınavı da çok benzer gerçekten o yüzden

• +Hocam ilk olarak; eski sınav linki de var yeni örnek sınavın en altında, oradaki listeningin soruları var.

.

Anladığım kadarıyla İngilizcen iyi biraz, geçme olasılığın yüksek.

• Yeni gelen tıp öğrencilerimiz için hazırladığımız
    tobyenibiri.blogspot.com.tr
    Blog bulunamadı
    http://tobyenibiri.blogspot.com.tr/?m=1
    blog sayfasından YDDS-YDMD sekmesine tıklayarak sınavlarla ilgili ayrıntılı bilgi ve ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooncel19 -- 27 Ağustos 2017; 19:29:19 >
  • Anlamadığım bir kısım var. Ben %100 İngilizce bir bölüme katıldım. Ama ders programlarında hiç bir İngilizce dersi yok (101,102) gibi. Şimdi geçme puanını aşmak ile geçebilir miyim hazırlığı yoksa bazı bölümler için geçme puanları farklı mı oluyor mesela 101, 102 derslerini aşabilecek puan olan 90 gibi ?
  • Apocalypse26 A kullanıcısına yanıt
    69,5 hazırlık atlama notudur.

79,5 101 den muaf

89,5 ve üzeri hem 101 hem 102 muafiyeti için geçerli nottur.

Bölümden bölüme değişmiyor bildiğim kadarıyla.

• Tıp fakültesinin binası trafo binası gibi o nedir öyle ya
  • Bir sorum daha var hocam, hazırlık sınavı için online başvuru yaptım da ilk sınav 6'sında ama saati yazmıyor, bir de sınavlar nerede oluyor Etlik'dekinde mi?
  • Abi saka gibi sehir disindan gelecekler var sinav yarin saat belli değil.

• Sınav Seansları:

9.30

10.30

11.30

Bölüme göre kimin ne zaman gireceği öğleden sonra Ybu YDYO sitesinden duyuru ile yayınlanacak.

• 25 Ağustostan sonra da sınava kayıt yaptıranların başvuruları kabul edilmiş.

Yarın kayıt olmadan sınava gidenleri almayacaklatmış ama bugün hala kayıt olmayanlar Ybu YDYO sitesinden nu arasına bakıp arayabilir, gidebilirler bizzat. Sınav başvurusunu kaçırdım. Sınava girebilir miyim diye sorarlar.

Listeler öğleden sonra siteden yayınlanacak.

Süre geçtikten sonra başvuru yapmışsanız da kabul edilmiştir, kontrol edin.

• divergent99 D kullanıcısına yanıt
    Coming soon diyelim o konu hakkında.

Açıklanmasa da planlae hazır, Fakülte binasına 3 ek bina daha yapılarak dört dörtlük bir Fakülte haline getirilecek.

Ne zaman?

Bilinmiyor....

• Apocalypse26 A kullanıcısına yanıt
    Evet sınavlar, Etlikte, Milli İrade binasında.

Sınav saatleri diğer mesaj da belirtildi.

Hangi seansta gireceğiniz öğleden sonra yayınlanacak.

Ek binaların da yeri Bilkent yerleşkesinde olacak değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.