Şimdi Ara

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında 2019 (AYBÜ Tıp 2019) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
15.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam simdi sorun şu tipın zaten zor bi egitimi var acikcasi ingilizce anlar miyim bilemiyorum cevabiniz icin de tşk edrm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F059F8BEE

hocam simdi sorun şu tipın zaten zor bi egitimi var acikcasi ingilizce anlar miyim bilemiyorum cevabiniz icin de tşk edrm
    Seni gayet iyi anlıyorum zira lise de bu konudan çok muzdarip olmuş biriyim. Türkçe tıp tuttuğu halde bile bile İngilizce seçmiş ve bu İngilizce anlayamama probleminin üstüne gitmiş biriyim. Sana tavsiyem Batmanin ilk filmini hayatında önemli bir yere koyup bu tip çekincelerin üstüne gitmen.
    Türkçe tıp daha kolay olacak, İngilizce okuduğunu anlamakta zorlanacaksın. Derse girip hocayı dinleyecek ama hiçbir şey anlamayacaksın... Bunların hepsi aşılabilecek şeyler. Çalıştığın gereken önemi verdiğin sürece hepsi aşılıyor. Kendini çok mu zorlaman gerekiyor? Hayır. Sadece gerektiği kadar önem vermen gerekiyor. Sonunda fakülteyi bitirdiğin zaman İngilizce biliyor ve anlayabiliyor olacaksın.
    Yine de son seçim senindir...

• Tercihlerin bitmesine birkaç saat kaldı. AYBÜ tıp ve ilk 3 yıl eğitimini AYBÜ'de alacak olan Kastamonu Tıp hakkında sorusu olanlar için kısa aralıklarla mesajları kontrol edeceğim. Konunun ilk mesajında fakülte öğrenci twitter ve instagram adresleri de vardır. 3 saat içinde diğer uygulamalar üzerinden de mesajlarınızı iletebilirsiniz.

Tüm adaylara başarılar dilerim, hakkınızda hayırlısı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooncel19 -- 29 Temmuz 2019; 20:25:31 >
  • Fakültemizi kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim.
    Sınıf Wp gruplarımız için daha sonra bilgilendirme yapacağız.

Kayıtlarla ilgili olarak AYBÜ ÖİDB web sayfasından bilgi alabilirsiniz.
    İngilizce bölümü kazanan öğrenciler hazırlık atlama sınavı için ve Türkçe bölüm öğrencileri İngilizce dersi muafiyet sınavı için AYBÜ YDYO web sayfasından duyuruları takip edebilir.

Twitterdan @AybüTFT etiketi ile atacağınız twetlere fakülte hesaplarından cevap verilecektir
  • AYBÜ Tıp Fakültesi 2019 Girişli Öğrenciler Wp Grupları:

Instagram @aybutft ya da @ankarayildirimbeyazittob hesaplarına DM atarak Wp gruplarımıza girebilirsiniz.
    DM'de yerleşme sonuç belgenizin ekran görüntüsünü atmanız gerekmektedir.

(Kastamonu tıp fakültesini kazanan kişileri de bekliyoruz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooncel19 -- 6 Ağustos 2019; 23:45:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

insanlar bunları gördüğü halde akdeniz uludağ diyorlar hiç anlamıyorum beyazidın büyük başarısı ortada

seneye kalmaz ilk 5k içine gireceğini düşünüyorum
    Türkçe tıp,Kontenjan düşmesine rağmen 6300 civarı bir yerde kapattı.
    Oğlum 6257.olarak kılpayı girdi oradan biliyorum.
    Bence tıp fakültesi tanıtım günlerinin Bilkent'te olması gerekirdi...
  • 2020 için de yeni bir başlık gelirse çok güzel,mükemmel olur. Benim en çok merak ettiğim ve tercihinden uzak durmama sebep olan akreditasyon olayı. Bu konudan daha önce bahsedilmiş ama şuanki durumun ne olduğunu merak ediyorum.

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kampüs şehir içinde kalmış gibi. Böyleyse dezavantajları var mı bu durumun ? Kampüsteki sosyal ortam, kampüsün insanları nasıldır ?

Bu seneki tercihlerin en önemli sorusunu da sormadan geçmeyelim. Online eğitim sürecini nasıl yönettiler ? Bazı üniversitelere baktığımda -ekşiden- gerçekten çok şikayet gördüm lakin bu üniversite hakkında bir şey göremedim. Sizlerin de görüşlerini merak ediyorum.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Kontenjanı 20 artmış bu sene türkçesi kaç k ile kapatır düşme ihtimali var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuraiseba5 K kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/ankara-yildirim-beyazit-universitesi-tip-fakultesi-hakkinda-2020-aybu-tip--144796346

2020 için açılan bilgilendirme başlığına buradan ulaşabilirsin.

Akreditasyon başvurusunu bu ocak ayında yapıyoruz denildi bize. Yani siz mezun olmadan kesin olarak akredite olmuş oluruz o yönden endişeniz olmasın.

Fakülteye ulaşım kolay, Bilkent Metroda inip 5-10 dakika yürüyerek fakülteye ulaşırsın rahatça. Fakültenin fiziki imkanı biraz kısıtlı, ek bina inşaatları yapılacaktı ama şuanlık askıda. Fakültemiz öğrencileri yardımlaşma konusunda sistemleşmiş bir geleneğe sahip bu yönden de sıkıntı yaşamazsın.

Dekanlığımız online eğitim ve sınav sürecinde tam anlamıyla nasıl öğrenci yanlısı olunur herkese gösterdi. Bence fakültede bu süreçten memnun olmayan kimse yok. Dekanlığımız normalde de çok ögrenci yanlısıdır. Daima sorunlarımızı dinleyip çözüm üretmeye çalışırlar.

• mat4dor kullanıcısına yanıt
    Bence çok oynamaz 6500 civarında kapatır gibi ama tabi belli olmuyor zaman zaman beklenmedik yükselme ve düşüşler olabiliyor. Aybü Ingilizce Tıbbı da düşünebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.