Şimdi Ara

Ankara Yurt - Henüz bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazartesi dersler başlıyor ben hâla yurt bakmadım var mıdır bildiğiniz temizinden bi yurt?
    nuriye atabaş diye bi tane bulduk ama o da biraz uzak ve cemaat yurduymuş.siyasi kimliği olmaması taraftarıyım.
    gazi beşevler kampüsü bu arada.

erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldangeceerkendusen -- 11 Eylül 2014; 13:06:17 >

• bende arıyorum şöyle 2 ay başımı sokabileceğim ucuz bir yer..
    yemekli olması önemli değil, denize düşen yılana sarılır hesabı cemaatte olur. öneriniz var mı hocam?
    not:metro veya ankarayın geçtiği her yer uygundur.
  • hahaha hocam gazi tayfa aynı dertten muzdarip. halen ben de kalacak yer bulamadım. gazi iibfdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldangeceerkendusen

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

bende arıyorum şöyle 2 ay başımı sokabileceğim ucuz bir yer..
    yemekli olması önemli değil, denize düşen yılana sarılır hesabı cemaatte olur. öneriniz var mı hocam?
    not:metro veya ankarayın geçtiği her yer uygundur.

nuriye atabaş sanırım cemaatle bağlantılıymış ama yurt yeni ve hoş gözüküyor biraz uzak mesafe ,sanırım orada kalcam ben de. bir de göksu önerisi geldi fakat oranın fiyatı biraz yüksek ama gördüğüm kadarıyla o da çok güzel bir yurt.

aylık kalınıyor mu ki hocam göksu'da?
    nuriye atabaş, Gölbaşında çok aşırı uzak orası bana.

• yoldangeceerkendusen Y kullanıcısına yanıt
    hocam göksu ne kadardır ki? 4 kişilikleri falan.
  • Mecburen cemaatte kalacağım ben yedek sıram gelene kadar. Maltepe de buldum.

Edit: ev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 12 Eylül 2014; 22:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Mecburen cemaatte kalacağım ben yedek sıram gelene kadar. Maltepe de buldum.

Adi ve ne kadara anlastiginizi pmden alabilir miyim hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf9526

hocam göksu ne kadardır ki? 4 kişilikleri falan.

tek kişilik bi şubesi 8500 dedi diğeri 14500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldangeceerkendusen -- 13 Eylül 2014; 5:15:55 >
  • emek tarafında 7. caddeye ve milli kütüphaneye yakın yurtlar var ama fiyatları biraz pahalı. daha yeni araştırdım

-Göksu 2 kişilik oda 7500 tl, 4 kişilik oda 6600 tl, 6 kişilik oda 5700 tl. Ayrıca göksuda bir makine çamaşır yıkatmak 5 tl.
    -Ardıçlar 5 kişilik oda 7000 tl
    -Kaptanoğlu 2 kişilik oda 8500 tl, 3 kişilik oda 8000 tl, 4 kişilik oda 7800 tl

Yurtların hepsi temiz güzel (bence). Hepsinde internet var ama adam akıllı kullanmak millet sürekli sömürdüğü için zor olur. bir da bazı arkadaşlar iki ay kalayım çıkayım gibilerinden düşünüyor ama yurtlara kayıt sırasında 10 aylık bir dönem(eylül - hairan) için anlaşma yapıyorsunuz yani biraz durayım çıkayım olayı pek olmuyor

BU ARADA BU FİYATLAR 10 AYLIK FİYATLAR. AYLIK FİYATLARI ONDA BİRİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kigami -- 13 Eylül 2014; 14:18:31 >
  • Kigami K kullanıcısına yanıt
    hocam çok para ya. ben bi yurda aylık 1.000 liraya yakın parayı vereceğime gider bilkentte okurdum.
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bi imkanın olduğu yurt var mı? yani 1 ya da 2 aylık kalmalı. eğer varsabana da söylersen çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf9526

hocam öyle bi imkanın olduğu yurt var mı? yani 1 ya da 2 aylık kalmalı. eğer varsabana da söylersen çok memnun olurum.

ev diye güncellemiştim

cebeci de bir yurt vardı 5250 3 kişilik 5750 2 kişilik diye ama adı vs. bilmiyorum daha tabela falan takılmamıştı okula yakın bir yerdeydi birine sorsanız gösterirler sanırım. Daha yeni yapılıyordu ince işleri falan. 0 bina . cemaat yurdu ama 1-2 ay sonra geri çıkamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 13 Eylül 2014; 14:13:28 >
  • mstf9526 M kullanıcısına yanıt
    orası öyle tabi ben de ilk yılımda elvankent te(etimesgut un dışı neredeyse sincan sayılır. otobüsle kızılaya gelmek 1 saat sürüyordu) cemaat yurdunda kalmıştım. Konumu güzel bir yerde olunca fiyatlarda güzel oluyor. İnş iyi bir yer bulursun
  • güven yurdu gazi beşevlere yürüme mesafesi 4 kişilik 6500 tl (kişiye göre fiyat, hizmet sıfır berbat ötesi ölmezseniz şükredin hayatımda gördüğüm en barbat, en kalitesiz ve en düzensiz yurt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldangeceerkendusen -- 21 Haziran 2015; 19:49:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.