< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yurt dışına gitmeyi düşünen var mı?
-
-
Onceden evet, su an hayir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seçimler de kıstas olacak.
Gidip para biriktirip deneyim kazanıp türkiyeye dönmek daha iyi.
Türkiye parası olana cennet
-
Ben düşünüyorum
Paran olunca kendine çevre kurabiliyorsun diğer insanlardan izole daha elit semtlerde ve çevrelerde.
-
iktidar değişin değişmesin, ekonomi düzelsin düzelmesin gitmek istiyorum artık. elimden geleni de yapacağım.
-
Gitmek istiyorum ama sıkıntı şu sadece istiyorum yurt dışı için somut bir çalışma içerisine girmiş değilim ayrıyeten tıpçı oldugumdan dolayı yurt dışı ihtimali bizler için daha zor ve yorucu bir süreç.Mühendis gardaşlarım gitsin çikolata getirsin bize dayak yememek için mücadele verirken şekerimiz düşüyor malum
-
Ben bu topraklara öyle ya da böyle vefa duyuyorum. Çıksam dahi geri döneceğim bir amaç için (eğitim gibi) olur en fazla. İktidar yanlısı değilim ancak vatanımız kötü bir iktidarın elinde kahrolurken izleyeceğimiz kadar değersiz değil. Her zaman yapacak bir şeyler vardır.
Aynı şekil düşünüyorum 5 6 yıl yurtdışında yaşayıp tecrübe kazanarak trye dönmek bana göre iyi seçenek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gitmek istiyorum ama şu an öncelikli hedefim değil.
Hocamla ayni sekilde dusunuyorum.
düşünüyorum birikim yapıp dönmek değil de bana gerekli olan malzemeleri alıp (gitar , amfi , telefon , bilgisayar cart curt) geri dönmek istiyorum. Belki birkaç ay bile kafi olur çadırda bile yaşarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE13D639 -- 4 Ocak 2023; 17:5:4 > -
Yaşamak bile istemiyorum çok bunaldım yurt dışına gitsem ne değişecek merak ediyorum gerçekten.
Yurt dışına gidip birikim yapıp türkiyede kendi işimi kurmayı düşünüyorum.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
İlave:
-
1 saat doktor nöbeti 55 lira
Ona göre...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben bu topraklara öyle ya da böyle vefa duyuyorum. Çıksam dahi geri döneceğim bir amaç için (eğitim gibi) olur en fazla. İktidar yanlısı değilim ancak vatanımız kötü bir iktidarın elinde kahrolurken izleyeceğimiz kadar değersiz değil. Her zaman yapacak bir şeyler vardır.
|
Seçimler de kıstas olacak. Gidip para biriktirip deneyim kazanıp türkiyeye dönmek daha iyi. Türkiye parası olana cennet |
iktidar değişin değişmesin, ekonomi düzelsin düzelmesin gitmek istiyorum artık. elimden geleni de yapacağım. |
Benzer içerikler
- üniversite okumamak
- bilgi sarmal tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- kayseri dershaneler
- türkiye geneli denemelere nasıl girebilirim
- tyt mi zor ayt mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X