Şimdi Ara

Yurt dışına gitmeyi düşünen var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden vazgeçtiniz hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • thewrystone T kullanıcısına yanıt
    Kral çok zor ya. Kur belli hayat belli. O zenginler hep ticaret zengini eskilerden yaşamış vs ya da iyi eğitimli iyi işlerde. Ben zaten pilot olacağım burda iyi maaşla ne işim var dışarda diye düşünüyorum
    Havası berbat yemekler berbat insanlar sıkıntılı. Ülkemiz harbiden cennet yani. Paran varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotless -- 6 Ocak 2023; 20:17:26 >
  • Bilkenti kazanıp üstüne iyi bir ortalama yapsan hocam zaten gençliğin bitiyor. Ancak çocuklarının gençliğini kurtarırsın öyle yaparsan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pilotless kullanıcısına yanıt

Hocam sizi görüyordum en son mezundunuz nereyi kazandıniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotaja gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotless -- 6 Ocak 2023; 21:56:43 >
  • hocam bilkenti kazanıp iyi ortalama ile yurtdışını garantilemiyorsum öyle bir mevzu var öncelikle. network lazım. ayrıca green card mevzusu sandığın kadar basit değil. paran olmadan green cardla bir şey yapamazsın. ki green card çıkması çok zor bir şey iken mülakatı geçmen de garanti değil. uzun lafın kısası para olmadan bir halt yapılmıyor.

• 27 yaşınızı bekleyeceğinize herhangi bir ülkeye iltica etmeniz daha mantıklı.

• İltica bana daha anlamlı geliyor. Cumhurbaşkanı hakaretten dosyam var. İlerdeki ülkenin gidişatına göre iltica edebilirim hocam.

• hocam senin öyle sandığın kadar toz pembe değil umarım başarırsın ama çok kolaymış gibi anlatıyorsun. geçtiğimiz green card döneminde ben de başvurmayı düşündüm ama detaylıca araştırınca şimdilik vazgeçtim. umarım tüm detaylara hakimsindir çünkü gerçekler yüzüne çarpınca ayağa kalkmak zor olur böyle bir durumda.

• Evet hocam bence de zor olacak ama elimizden gelebildiği kadar peki siz sonradan dönmeyi düşünüyor musunuz bazı arkadaşlar gibi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.