Şimdi Ara

Ankarada Çok Acil Hastane Önerisi[KONU DIŞI/ACİL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu dışı olduğunu biliyorum sırf bunun için üye oldum ve forumda ki yaş olarak en olgun kişilerin bulunduğu kısım otomobil kısmı o yüzden yöneticilerden ricam 15 dakika müsade etmeleri.

Babam pazartesi medical parka gitti ayak şikayetinden dolayı medical park diz kapağının olduğu bölgede damar tıkanıklığı olduğunu 1 hafta iğne vurulmasını geçmezse anjiyo yapacağını söyledi fakat daha 2 ay önce babannemi şekere bağlı ampütasyondan kaybettik 3 ay hastanede yattı 80 yaşındaydı 3 defa kesildi bacak vücüdü kaldıramadı ve vefat etti.
    Babamında şekeri 110-115 lerde çıkıyor sınırda 80-100 genelde 115 olduğunda şeker hastası tanısından önce hastalara kilo verip yeniden ölçtürmeleri istendiği için babamda sağlık görevlisi doktor arkadaşı kilo ver ölçtür demiş yani şuan babamın açlık kan şekeri 110-115 lerde. Şeker hastası kabul edilebilir mi bilmiyorum doktor arkadaşlar varsa daha iyi bilir herneyse babam bugünle beraber 4 gündür iğneyi vuruyor pazartesi gidecek yeniden doktora ama bugün artık 2 adım atınca tıkanmaya başladı ayağına basamıyor araba kullanırken sağa çekti dinlendi o derece ve kangrene çevireceğinden korkuyorum
    Pazartesiye kadar bekleyerek aptallık mı yapıyoruz yada haftasonu anjiyo yapılıyor mu ?

Ve sizden asıl öğrenmek istediğim konu Ankarada bu iş için en iyi hastane hangisi ? Medicalpark a devam mı edelim ?

Babam daha 47 yaşında sağlık bu parası vs önemli değil en iyi hastane hangisiyse önerirseniz sevinirim.

Edit:Viski'nin damar tıkanıklığına ve kalbe iyi geldiği söyleniyor tabiki şu aşamada tak diye tıkanıklığı ortadan kaldırmaz fakat yeniden tekrar etmemesi için günlük yarım bardak içse iyi olur mu ? viski alayım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamviking -- 6 Temmuz 2018; 22:7:4 >

• Doktor size adam gibi tedavisini söylemiş, daha ne kaşınıyorsunuz ki viskiden medet umarak. Önce antiagregan/trombolitik tedavi başlanır işe yaramazsa anjiyo yapılır. Ben bekleyemem derseniz gidin kalp/damar cerrahına halletsin 5 dk. Şeker içinse o kadar yüksek değil. Metformin bile verilmemiş, zaten en iyi tedavi yaşam tarzı değişikliği/kilo vermedir ilk aşamada.

İyi forumlar, hiç bir içki de kalbe iyi gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hocam farkında değilim bugün cuma imiş zaten mecbur bekleyeceğiz pazartesiyi doktorda pazartesi bakıp duruma göre anjiyo yapacaktı.
    Viski olayına araştırdımda koca karı hikayesi değil makalaleler var felç kalp beyin sağlına iyi geliyormuş ha tabiki viski içtim damarım açıldı olayı olmaz öyle olsa anjiyo diye bişey olmazdı ama illa ki olumlu bir etkide gösterir diye düşünüyorum
  • up hastane tavsiyesi yok mu
  • Benim doktorum alkolun önce damarları genişletip sonra daha fazla daralttığını söylemişti kalp krizlerinin çoğu yoğun alkol alımından sonra olur dedi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama uzman bi doktora mutlaka gidin kulaktan dolma(benim dediklerim dahil) bilgilerle tedavi yöntemi denemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara tıp ibni sina da yeni ameliyat oldum. her anlamda çok profesyonel bir hastane.. tavsiye ederim özel için tonla para vermemiş olursunuz hem..
  • Geçmiş olsun,, En lyl hastane yoktur, en iyi hekim vardır,, doçent veyahut prof. Google dan araştır,, o özel muayenehanesine görün,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!! - Lütfen çok acil - !!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iamviking kullanıcısına yanıt
    Viskiden ziyade şaraptır en ünlüsü, şuan ismini hatırlamasam da içinde ki bi etken madde ile bu görevi yerine getiriyor ama aynı etken maddenin nerdeyse 10 katı (yüksek bir rakamdı bu civar kalmış aklımda) aspirinde bulunuyor. Ve şekerden bahsedilen yerde aşkol falan hiç bir yarar getireceğini zannetmiyorum. Doktorun verdikleri dışına çıkmayarak gelecekte oluşacak daha büyük sorunları önüne geçmek daha akıllıca olacaktır.

Biri daha yazmış ama bende diyim, hastaneden ziyade doktor araştırmak sizin için daha faydalı olacaktır.

• Maximus Meridus kullanıcısına yanıt
    anladım hocam o zaman pazartesi doktora soralım dediğin mantıklı geldi

• senmahmut S kullanıcısına yanıt
    Hocam işte viskide şeker çok çok az oldugu için viski deniyor.

Doktor araştırayım en iyisi sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: iamviking

Hocam işte viskide şeker çok çok az oldugu için viski deniyor.

Doktor araştırayım en iyisi sağolun
    ya dediğim gibi ben de bilmiyorum tam olarak da damar daralması konusnuda bundan bahsetmişti bi doktor ama psikiyatri doktoruydu kullanmamm için söylemiş de olabilir en kötü doktor bile bizden iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.