Bildirim
ankarada en iyi ekspertiz firması neresidir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Erkaya boşh diyorlar genelde...
Ankara Gimat tarafında Erciyes işyerleri sitesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş Polatlı'ya dikkat et kesin Ankara'da expertiz yaptır. Polatlı pert konusunda baya usta. Tabiki herkesi bu potaya konmaz ama forumlarda öyle geçiyor . Allah hayırlı bir satıcı nasip eder sana
quote:
Orijinalden alıntı: doubt777
Kardeş Polatlı'ya dikkat et kesin Ankara'da expertiz yaptır. Polatlı pert konusunda baya usta. Tabiki herkesi bu potaya konmaz ama forumlarda öyle geçiyor . Allah hayırlı bir satıcı nasip eder sana
Plakaylada şasiylede sorguladım araç sbm kayıtlarında yoktur yazısı çıkıyor bu nedemek sıkıntılı birşey mi acaba
Ben ilk defa duydum onu . Mutlaka bilen vardır ama araç şahibi kabul ederse Ankara merkezde expertiz yaptır ve pahalı bir araçsa mutlaka servis @mosquito
van'da hakkari'de oturmuyorsan araç sıkıntısı yoksa başka şehirden araba almaya gerek yok.
sonuçta bütün araçlar aynı fiyata satılıyor. 1-2 bin tl oynuyor. pazarlıkla halledebilirdin.
başka şehre gidince yol parası + yemek parası + yaşadığın stres sıkıntılar...
plakayıda değiştirirsen ekstradan para ödemiş olacaksın sanırım.
plakaya şaseye güvenmem, sonuçta tamiri elden yaptırınca kayıtlara işlenmiyor. -
Araç 59bin lira yetkili servis bakar mı bakarsa kaça bakar birde aynı gün randevumu almak gerekiyor acaba
ILK SAHINDEN ÖZEL URETIM 2014 HATASIZ BOYASIZ COMFORTLAYN
İlan No: 430256097
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahinden-ozel-uretim-2014-hatasiz-boyasiz-comfortlayn-430256097/detay
Araç bu arkadaşlar
Ben 2 gun once turgut ozal bulvarindaki gul-tur 2 computest de yaptirdim sonuclar sasmadı tavsiye ederim 100 tlye komple yapiyorlar.
Arkadaşlar şuan ankaradayım Polatlı civarı vw yetkili servisi var mı acil
Polatlıda yetkili servis yok sanırım. İşiniz biraz daha garanti olsun istiyorsanız bu servise bi gösterin. Hayırlı bir alışveriş olur inşallah. Erkaya Otomotiv Servis ve Yedek Parça Ltd. Şti.
Adres
İstanbul Yolu 6. Km. Erciyes İş Yerleri Sitesi
187. (Eski 9.) Cadde No: 14-16
Yenimahalle / ANKARA -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz_86
Polatlıda yetkili servis yok sanırım. İşiniz biraz daha garanti olsun istiyorsanız bu servise bi gösterin. Hayırlı bir alışveriş olur inşallah. Erkaya Otomotiv Servis ve Yedek Parça Ltd. Şti.
Adres
Yenimahalle / ANKARA
Biz istanbuldan ankaraya geldik adam işim var dedi bizi otogardan almadı gel Polatlı'da gösterelim dedi şuan Polatlı'ya doğru gidiyoruz hadi hayırlısı oraya yakın bildiğiniz bir ekspertiz FİRMASI varmı güvenilir
quote:
Orijinalden alıntı: mosquito
quote:
Adres
Yenimahalle / ANKARA
Biz istanbuldan ankaraya geldik adam işim var dedi bizi otogardan almadı gel Polatlı'da gösterelim dedi şuan Polatlı'ya doğru gidiyoruz hadi hayırlısı oraya yakın bildiğiniz bir ekspertiz FİRMASI varmı güvenilir
Polatlı'dan araç almayın. Almayın... Almayın...
Aldıktan sonra da gelip burada dolandırıldım diye başlık açmayın.
Klasik Polatlı yalanları bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 15 Mayıs 2017; 9:2:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
quote:
quote:
Adres
Yenimahalle / ANKARA
Polatlı'dan araç almayın. Almayın... Almayın...
Aldıktan sonra da gelip burada dolandırıldım diye başlık açmayın.
Klasik Polatlı yalanları bunlar.
Ve arkadaş oraya kadar gitmişken alacak o arabayı. Ekspertiz kötü bile çıksa şu kadar harcarım düzelir mantığı olacak çünkü o kadar yol geldi...
Neden gezenadam gibi bi nimet dururken kendisi çıkar bilmem kaç km öteye gider ki insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Adres
Yenimahalle / ANKARA
Kardeşim bu mesajlar troll değilse uzak dur o araçtan sonra ah-tüh yapma. Polatlı ve bahsettiğiniz yalanlar sonunun iyi olmayacağını gösteriyor. 3-5 fazla verin güvenilir yerden veya insanlardan alın. Saygılarımla.
-
bizde söyledik ama hala gidiyor adam ankaraya gelmiyorsa vazgeç -
Arkadaşlar buradan uyarılarınız ve benim daha öncesinde de şüphelerim beni yanıltmadı Polatlı meydana indiğimizde taksi durağında bi arkadaşla biraz sohbet ettik adamla buluşmadan önce taksici bana polatlılının pertte Türkiye'de bir numara aman dikkat dedi karşıda sigortacı var git orada bir sorgulan dedi gittik sorgulattık sigortacı arkadaşlar saolsun ilgilendiler araçta 2 kaskodan 1 sigortadan 3. Hasarının olduğunu söyledi zaten bitmiş olan film resmileşmiş oldu daha sonra adamları çağırdık Buarada dayımlayız adamlar geldi biz hiç bişey sen habersizmişiz gibi davrandık adamlar gelince aynı yerde başka bir sigortacıda sorgulatalım dedik zamanımız yok şöyle böyle bahaneler ileri sürselerde tabiri caizsse zoraki sigortacıya götürdük Adamı zaten tipler at hırsızı gibi orada ilaveten plakanında o araca ait olmadığı çıktı adamlar perti bırak sahtecilikte yapıyor sigortacıya tşk ederken adamlar kaçtı ilan kaldırıldı polise bildirelim dedik motorize bir trafik polisine rastladık polis bize söylesrnizde birşey çıkmaz 11 tane sırada bekliyor dedi velhasılı kelam ilçede pert olayı normal ve kimseninde birşey yaptığı Yok şoklar içinde İstanbul'a dönüyorum sizlere tşk ederim birileri tecrübelerini paylaşıyorsa kesinlikle kulak asın bi acaba demek gerekiyor bundan sonra ist dışından araç almam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Polatlı' dan uzak durun. Ben 35 senedir Ankara' da yaşıyorum. Ben gidip Polatlı' dan araba almam. -
quote:
Arkadaşlar buradan uyarılarınız ve benim daha öncesinde de şüphelerim beni yanıltmadı Polatlı meydana indiğimizde taksi durağında bi arkadaşla biraz sohbet ettik adamla buluşmadan önce taksici bana polatlılının pertte Türkiye'de bir numara aman dikkat dedi karşıda sigortacı var git orada bir sorgulan dedi gittik sorgulattık sigortacı arkadaşlar saolsun ilgilendiler araçta 2 kaskodan 1 sigortadan 3. Hasarının olduğunu söyledi zaten bitmiş olan film resmileşmiş oldu daha sonra adamları çağırdık Buarada dayımlayız adamlar geldi biz hiç bişey sen habersizmişiz gibi davrandık adamlar gelince aynı yerde başka bir sigortacıda sorgulatalım dedik zamanımız yok şöyle böyle bahaneler ileri sürselerde tabiri caizsse zoraki sigortacıya götürdük Adamı zaten tipler at hırsızı gibi orada ilaveten plakanında o araca ait olmadığı çıktı adamlar perti bırak sahtecilikte yapıyor sigortacıya tşk ederken adamlar kaçtı ilan kaldırıldı polise bildirelim dedik motorize bir trafik polisine rastladık polis bize söylesrnizde birşey çıkmaz 11 tane sırada bekliyor dedi velhasılı kelam ilçede pert olayı normal ve kimseninde birşey yaptığı Yok şoklar içinde İstanbul'a dönüyorum sizlere tşk ederim birileri tecrübelerini paylaşıyorsa kesinlikle kulak asın bi acaba demek gerekiyor bundan sonra ist dışından araç almam
Polisi de anlamıyorum. Sırada beklıyorsa 12. olarak sıraya bunu koymak şart. Değilse memleket bu halde zaten. Kardeşim sen git suc duyurusunda bulun polise aldırma. Savcı gerekenı yapar.. Belkı de sayende bunlar yakalancak ve onceeden dolandırdıkları 20 kişide sana dua edecek. Ya da polisi dinlerdek ya bişey cıkmaz bosa ugrasma diyip gececeğiz. Polis te işini yapacagına akıl verıyor. Madem iş yapmak istemiyorlar maaşta almasın polisliği bıraksınlar kardeşim. İyice lackalaştılar
-
biz demiştik demek istemem ama Allah korumuş geçmiş olsun size özelden yazmıştım oradan bakın
Benzer içerikler
- bizim göçükçü yorumlar
- mercekli far nedir
- araba kapı değişimi fiyatı 2024
- opel astra otomatik şanzıman tipi
- vavacars araç al
- zeekr 001 fiyat
- chery sedan
- id 7
- byd denza
- yeni audi a3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X