Şimdi Ara

Ankarada en iyi lpg ustası 2011-2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 model Seat İbiza 1.4 85hp aracım için bir kaç haftadır hangi LPG markası taktırmam gerektiği hakkında araştırma yapmaktayım. Bir çok forum okudum ve seat marka araç sahibi ile görüştüm ve aracıma taktırmam gereken LPG kiti hakkında karar verdim. Bu aşamadan sonra ise çok daha önemli olan "en iyi işçilik" ve "müşteri memnuniyeti"ni sağlayacak şekilde gerek internetteni gerekse eş-dosttan tavsiyeler aldım.

Aslında piyasadaki çoğu LPG kiti (araca uyumlu olması koşulu ile) bir seçenektir. hepsi de belli derecede memnuniyet sağlamaktadır. LPG kiti uygulamasında en önemli etken marka değil, işçiliktir. Marka, ikinci sırada gelir.

LPG kiti hakkında BRC markasında karar kıldım. Hali hazırda önceki arabamda (2001 ford focus sedan) BRC vardı ve son derecede memnundum. Hem işçiliği iyi yapılmış, hem de çok ekonomikti (LPG 2TL civarında iken şehir içi 20 TL'ye 110-120 km yol gidiyor, sonra benzine geçiyordu, yani km 16-17kr. civarı). Ayrıca diğer aracımızda da (Skoda Octavia) BRC kiti takılı ve şimdiye kadar sadece ufak bir sıkıntı çıkarttı. O da ustadan kaynaklı idi. Sonradan sorunuzum çözüldü.

Yeni ibiza için Ankara'da en iyi LPG bayi - ustası - firması hangisi olur diye yaptığım araştırmada çok sayıda iyi firma öneren oldu. Fakat bunlardan en çok övgünün MOCAN otogaz isimli firma tarafından aldığını tespit ettim. Mocan dışında 2A mühendislikten de yüksek memnuniyet olduğunu gördüm. Yine de MOCAN'ı tercih etmemdeki temel gerekçe, telefondaki kibarlıkları, ilgi dolu yaklaşımları ve en önemlisi geçtiğimiz yıllarda "sorunusuz bayi ödülü" almış olmaları oldu. Bunun dışında, şikayetimvar.com adresinde 2A mühendislik ile ilgili yapılan şikayetler sonrasında sorunların çözüldüğünü anladım. Benim açımdan tercih MOCAN otogaz dön. oldu. 2-A da seçilebilirdir.

LPG kiti aracıma yarın takılacak. 1500TL fiyat aldım. Yarından sonra, yapılan işçilik, sunulan hizmet, müşteriye yaklaşım, müşteri memnuiyeti vs. hakkında daha detaylı bilgi vermeye çalışacağım.

Bunun dışında, aracın cari LPG tüketim bilgilerini de paylaşacağım. Bu sayede Yeni Seat İbizanın LPG performansını da sizlere sunmuş olacağım. Umarım İbiza'da BRC'den, BRC'de ise MOCAN Otogazdan memnun kalırız.

Bu konuyu forumdahttp://forum.donanimhaber.com/m_52100402/tm.htm sayfasında sürdüreceğim (Yeni ibiza için en iyi lpg). Arzulayanlar o sayfadan takip edebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.