Şimdi Ara

Ankarada En uygun fiyatlı,psp slim nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan psp slim almak daha mantıklı görünüyor.Çünkü karttan oyun oynamak 3000lerde incelediğim kadaryla mümkün değilmiş..Peki Ankara'da psp 2000'e versiyon atılmış haliyle ve en uygun fiyatla nerden alabilirim?Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...

• elbette benden alinir :)
  • =)sizinle nasıl irtibata geçebilirm?=)
  • psp ve daha fazlasi icin tikla
  • Yusuf ırmak beyefendiden alınmayacağı kesindir..Irmak toysland yani. (Görüş sadece,bende satıcı değil alıcıyım çünkü..)
  • yok ya yusuf abi de iyidir :) elinden geldigince yardimci olur yusuf ırmak toysland.
  • tşk ederm...Japon oyuncaktan almıştım fat psp mi,kuzenime verdiğim için slim düşünüorum..Orada biraz tuzlu olmuştu...BAkalım nerden alcaz
  • arkadaşlar 28 ve 29 mart ta mavi bilgisarda psp slimler 499 ytl den 329 ytl ye iniyor kaçırmayın . kimse bundan daha ucuza satamaz
  • dbaggio tabiki öneririm bana sattıgı psp ile sorunsuz kullanıyorum.....
  • Chimaerane arkadaşım benim ne kötülügümü gördün?
    Ankarada en uygun fiyatlı psp bizde arkadaşım hepsi var:
    1. psp slim (kırılmayan) 300 tl
    2. psp 3000: 370 tl
    3. psp slim (kırılan): 530 tl
    Bunlar sıfır psp fiyatları ve alacak arkadaşa özel fiyattır
  • Hayırdır, kırılanı karaborsadan satıyorsun?
  • kırılan psp de resmen kazıklıyorsunuz insanı ya
    ben 1 hafta önce faturalı ve kırılabilen Psp Slim Crisis Core -Final Fantasy VII- Limited Edition paketini ankaradan 470 TL ye aldım utanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 28 Mart 2009; 22:39:31 >
  • Evet krılanı karaborsadan aldık karaborsadan satıyoruz.1 aydır elimizde yoktu baktıkki 2.ellerin fiyatı 400 tl lere çıktı bizde 2.eller bu fiyatsa neden sıfırları bu fiyata uygun demekki dedik getirdik.
    wzzik sen şu imzanı degiştir istersen eski kasa ps1, slim ps2 neysede bide orda fat psp var ekle istersen slim psp yi orayada fiyata bişey dedigimiz yokta senin o parayı verip aldıgından şüpelenmeyelim
    Tartışma çıkacagını birilerinin görüntü net olunca rahatsız olacagını bildigim için yazdım.Konuyu açan arkadaşımızdan özür diliyorum.
    Bu arada duymayan kaldımı bilmiyorum ama ben yinede bi haber vereyim mavi bilgisayarda hafta sonu psp slim 4.01 versiyon(kırılmayan) 3. bölge mavi bilgisayar garantisi olan psp 2000 ler 320 tl kampanyadaymış ordan alıp bize oyun için gelen müşterilerden ögrendim bende.

• Ürünü daha yeni aldığımdan henüz imzaya eklememiştim er geç eklerim o kadar da önemli değil benim için.

Ama forumda commodore 64 ünü bile imzasına ekleyenler varken siz imzalara bakıp ikna oluyosanız işimiz var...

Kırılan psp nin karaborsa olduğunu ben de biliyorum İstanbul'da doğubanktan.

Eğer netlikten bahsediyosan onu da söyleyeyim Ankara esnafı olduğuna göre belki bilirsin ben cihazı Gayem Elektronik'ten aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf ırmak

Evet krılanı karaborsadan aldık karaborsadan satıyoruz.1 aydır elimizde yoktu baktıkki 2.ellerin fiyatı 400 tl lere çıktı bizde 2.eller bu fiyatsa neden sıfırları bu fiyata uygun demekki dedik getirdik.
    wzzik sen şu imzanı degiştir istersen eski kasa ps1, slim ps2 neysede bide orda fat psp var ekle istersen slim psp yi orayada fiyata bişey dedigimiz yokta senin o parayı verip aldıgından şüpelenmeyelim
    Tartışma çıkacagını birilerinin görüntü net olunca rahatsız olacagını bildigim için yazdım.Konuyu açan arkadaşımızdan özür diliyorum.
    Bu arada duymayan kaldımı bilmiyorum ama ben yinede bi haber vereyim mavi bilgisayarda hafta sonu psp slim 4.01 versiyon(kırılmayan) 3. bölge mavi bilgisayar garantisi olan psp 2000 ler 320 tl kampanyadaymış ordan alıp bize oyun için gelen müşterilerden ögrendim bende.

bardağın sadece boş kısmını görüyorsunuz kırılmış 300 ytl de çok rahat bir şekilde psp slim bulumakta ayrıca bizim sitede slim psp ye 400 isteyen sadece ilan açtığı ile kalacaktır

• doğubank ta kırık versiyon psp slim 420 ytl soralı 1 hafta olmadı ellerinde kaldımı bilmiyorum. benim psp ye 300 ytll verdiler ama satmadım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

doğubank ta kırık versiyon psp slim 420 ytl soralı 1 hafta olmadı ellerinde kaldımı bilmiyorum. benim psp ye 300 ytll verdiler ama satmadım:)

Fiyatlar aşağı yukarı böyle,Istanbul Ankara'dan biraz daha ucuz gibi..Ankara'lı satıcılar piyasayı tekellerinde tuttukları için..
    Forumdaki fiyatlardan da belli oluyo zaten piyasa,dün kendi psp'mi 300liraya sattım.Bi arkadaşıma bu forumdan 310civarı bi fiyata tertemiz bi psp aldım.Hep bi dolar bahanesi,dolar 1Liraydıda şimdi mi 2 katına çıktı yoksa biz mi kurları yanlış takip ediyoruz anlamış diyilim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf ırmak

Evet krılanı karaborsadan aldık karaborsadan satıyoruz.1 aydır elimizde yoktu baktıkki 2.ellerin fiyatı 400 tl lere çıktı bizde 2.eller bu fiyatsa neden sıfırları bu fiyata uygun demekki dedik getirdik.

bu ırmak toyslandla ne alıp veremediğnz war anlamıyorm
    elinden geldikleri kadar yardım ediyorlar (bazen çok şakacılar bu yönlerini severim)
    hiç karşılık beklemeden 1 saat boyunca pspmle uğraştılar hiç ücret almadan
    e onlarda ürünlerini elbette aldıklarının biraz üstüne koyup satcaklar ne var bunda !!
    isteyen istediği yerden alabilir !!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.