Şimdi Ara

ankarada heatsink bulabilecegim bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://home.comcast.net/~ddavours/wsb/html/view.cgi-photo.html--SiteID-767110.html
    linkteki fotograftaki gibi guney koprusune konulabilecek bi heatsink ankarada nerede bulabilirim. yardimci olursaniz cok sevinirim...

• Biraz zor bulman.Yinede konya sokakta değişik chipset fanları bulabilirisin.
  • ya bugun 2 saat(abarti degil) dolastim konya sokagi hepsi birbirinden cahil heriflerin yaa..
    zaten bi tane ufak bi heatsink ve fan bulana kadar canim cikti ama bana 2.5cm boyutlarinda lazim..
    ama bir de itfaiye mi diyorlar neyse iste oraya gidip eski kullanilmis boardlardan falan bulabilirsem guzel olcak...
    veya bu bilgisayarcilarda varmidir acaba tamire gelen bozulan bi suru anakart oluyor. onlardan sokup alsam:))
  • güney köprüsüne koyup n'apacan
    bırak kalsın havadar havadar
  • cok sicak ama[bwlng]
    [krl]
  • kimse bilmiyo mu yani?[bwlng][bwlng][bwlng][bwlng]
  • boş ver internetten sipariş ver gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım mavibilgisayarda vardı, zalmanın
    internet sitesinden gir bak istersen
  • bu link'te gösterdiğin ciddi bişi değil ki Zalman'ın ZM-47J'sini bekle yada bir düşük modelini al. Ben zamanında aldım bir tane onu güney köprüsüne takacağım.
  • abi harbiden arkadaşın aradıgı güney köprüsüne takulan şey ise gülebilirim sadece.

kuzey köprüsü olmasın aradıgı..
  • abi ne var güneye takılmazmı takılır neden takılmasın sistem sağlığı için iyi bişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.