Şimdi Ara

Ankarada KICKER G.ZERO EARTHQUAKE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağ elektronik olarak bu markalarin bolge bayiligini almis bulunmaktayiz..Artik ankaradaki arkadaslarimiza daha uygun fiyatlarla bu markalari temin edecegiz.Ilgili arkadaslarimiz icin:
    Çağ Elektronik Adnan Yuksel caddesi No:29/4 Etlik Tel :0312 323 08 58

Ilginize tesekkurler..

• GZPA 1.3000 için fiyat alabilir miyim?Uygunluk durumunu merak ediyorum.Uygun gelirse ist'da olmama rağmen alabilirim...
  • evimde oldugum icin fiyatlar hakkinda su an bir sey soyleyemiyorum ama en kisa zamanda yazicam..
  • eğer varsa ben de buna fiyat alabilir miyim?

Kicker KX700.5 Amfi

teşekkürler...
  • hayırlı olsun arkadaşım ankarada değilim ama çok yakınım
  • hayırlı olsun dostum...

bana 40 cm KICKERIN fiyatını yazarsan sevinirim... kabinli fiyatı..
  • ben başka bi marka istesem getirme imkanınız nedir we mümkünse fiyat alabilir miyim??

ör; Jbl 755,6 6kanal amfi
    ve audiobahn AW 1571 T subwoofer
    bu ikisinin fiyatını öğrenebilir miyim??

şimdiden ilginiz için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smartcard arkadasima:Istedigin modelin satis fiyati 1.780.000.000 .bir ihtimal daha dusuk fiyatla verebiliriz distrubutorle konusmam lazim cunku bundan bize gondermemisler.liste fiyati bu ama bize ne kadara gelirse o kadar indirim yapabiliriz..

goxhell arkadasima:saolasin ankarada artik her sey bulunacak :) 910 ytl istedigin modelin satis fiyati arkadasim..

ceyceynet arkadasima : saol kardes yakinsan problem yok :)

mezmorta arkadasima: 40 cm derken bir cok modeli var model belirtirsen sevinirim..

Hektorstk arkadasima :her markayi getiririz.istedigin modellerin fiyatini su an ogrenemiyorum ama ogrenince soz yazicam..
  • Lakerman hocam bekliyorum bu arada Teşekkürlerimi sunarım ilgilendiğin için
  • ayipsin kardesim..Istedigin amfinin fiyati 500 ytl..Bir miktar indirim yapabiliriz zannedersem..Woofer in fiyati henuz ulasmadi onuda yazicam..
  • su an ıhtıyacım yok (daha dogrusu takabılıcek uygun bı aracım yok set ı ) ıhtıyacım oldugumda sana ulasıcam tekrar hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lakerman

ayipsin kardesim..Istedigin amfinin fiyati 500 ytl..Bir miktar indirim yapabiliriz zannedersem..Woofer in fiyati henuz ulasmadi onuda yazicam..

i'm on stand_by mode
    amfi için teşekkürler
  • tesekkurler.almak sart deill car audio hakkinda her konuda danisabilirsiniz..
  • Arkadaşım listeni yayınlayabilirsen iyi olur :)
  • @Lakerman: uğrarım biraz uzakmış ama...
  • Can a: Valla en dogrusu oyle olucak.Aksam listeyi yayinlayim..

janjan a: abi gel sen yeterki..
  • ABİ GENE BEN;

ŞUNLARI SORUYORUM;

KİCKER ES-124 2ADET
    GRAUND ZERO 4 KANALLI Bİ AMFİ
    BİDE UYGUN FİYATTA Bİ AMFİ

BANA GÜZEL Bİ FİYAT YADA BUNLARA ALTERNATİF NE ÖNERİRSİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • up
  • infinity ref-6510cs bunun fiyatı nedir?
  • hocam hayırlı olsun...senin gibi birine gerçekten ihtiyaç vardı.bol kazançlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.