arkadaşlar hızlandırılmış kpss kursuna kaydolmayı düşünüyorum. şuanda kpss kursuna giden arkadaşlar , daha önceden gitmiş arkadaşlar tavsiyeleriniz neler olur.
quote:
Orijinalden alıntı: pufff
arkadaşlar hızlandırılmış kpss kursuna kaydolmayı düşünüyorum. şuanda kpss kursuna giden arkadaşlar , daha önceden gitmiş arkadaşlar tavsiyeleriniz neler olur.
hocam karacan ve murat kpss ikisi arasında kaldım bende. murat kpss daha iyi oldugu söyleniyor.
hocam muratı kimse tavsiye etmiyo forumlarda felan iyi araştır hepsiyle görüş
yediiklime (ankara/sakarya-selanik) gittim bu sene, hiç tavsiye etmem. öğretmen kadrosuna bir şey diyemem fakat yönetimde iş yok, kpss'ye çalışırken önemli midir diye soracak olursanız evet. ilk önce köpeği bağlasan durmıcak bi bina da eğitim aldık kantini pis vs, sınıfları klimasızdı ve ayrıca o kış günlerinde titreyerek ders yapıyoduk... e tabi bir dershanenin 2 binası olunca sınavdır vesairedir hep karışıyor. hazirana doğru dersler yavaş yavaş bitmeye başladıkça, sıcaklarda bastırınca diğer binaya geçelim dedik bu sefer sınıftır vesaire ayarlayamadılar. size asıl yardımcı olması gereken o kayıt denilen yerdeki kızlarda bi hava zaten. sanki sanarsın bana dershaneyi o kurdu, yöneticisi o, bi havalar bi tafralar, sorsam kendisine dişinin kavuğuna yetmicek kadar ücret alıyodur yaptığı hava sanki milyarlar kazanıyo o yağtığı işten. ha hadi havalısın anladık da bari yaptığın işi düzgün yap da bi şeye yarasın. adam gibi veriyorsan ver tekrar programının tarihlerini. ha tekrar programı demişken sınava yakın olan bi programdır kendileri ama ordaki salak kızlar yüzünden hiç bi b.ka yaramaz. o salak kızlar dediğimde aslında bi tane kız. tek kulağına baş parmağım kadar 3 tane küpeyi sığdıran esmer aptal bi kızdı. neyse efendim, dershane süresi boyunca hocalar dışında kimseyi göremedik o ikinci binalarında, ha hocalar da bi varlar bi yoklar; onlarda haklı olarak bi o taraf bi bu taraf gidip geliyolardı. tercih döneminde bile bize yardımcı olacak bi rehberlikçi gibi birinin olup olmayacağından şüpheliyim. murat eğitim kurumlarına ihtiyaç ya da yargıya bir kütüphane dolusu kitaplar verilirken ve arkadaşlarım hala onları bitirmeye çabalarken bize verilen konu anlatım + soru bankası + çek kopar kitap sayısı toplam 4 taneydi, bir de geçmiş yılların sınav soruları kitapçıklarını vererek lütfettiler. tekrar programı demiştim o kadar saçma bi sistem görmedim ben. hiç gitmesen o tekrar programına kendim evimde çalışsan daha iyiydi vallahi. velhasıl; hocalarının da çoğunluğu iyiydi. sonuc olarak bence gitmeyin yediiklime zaman kaybetmeyin. dershaneye yazılmadan önce yaklaşım kariyerle de konuşmuştum ben keşke oraya gitseymişim, ya da pegeme. insan içine girmedi mi anlayamıyor tabi ama yaklaşım kariyerin sadece kpss dershanesi olmasından dolayı iyi olacağını düşünüyorum, fakat kazanamazsam bir daha yediiklimin önünden bile geçmem kapısının yüzüne bile bakmam o kadar diyorum.
bu saatte ne hızlandırılmışı ya:)) sınava2 hafta var:)