Şimdi Ara

Ankarada lpg taktırabileceğim en iyi yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada yaşıyorum hundaı tuscon aracım var en iyi marka ve en güvenilir usta ile ilgili tavsilerinizi bekliyorum

• Mocan otogaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatro garage,mocan ve mavi denizler.bu üçünden başka asla hiçbir yere taktırma.
  • tuerkraider kullanıcısına yanıt
    Güveniniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

• alpikom A kullanıcısına yanıt
    Firmamıza olan güveniniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

• Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ama gene bir arkadaşımın tavsiyesi ile şaşmazda özgökse otogaz diye bir firmaya taktırdım. Sedat Usta var bana bu işin uzmanı gibi geldi. Birde aracı bana kullandırıp yolda giderken ayar yaptı. Aracı 2 gündür lpg de kullanıyorum maşallah diyeyeyim performans anlamında en ufak bir düşüş yaşamadım. Bu saatten sonra benimde tavsiyem orası olur.
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

Hayırlı olsun
    Merhabalar;

Çok yakın bir abimin 2000 model Opel Corsa 1.4 aracı var, buna hangi kit uygundur? Bir de özel mesajla fiyat bilgisi alabilir miyim? Teşekkürler
  • Arif bey özelden mesaj atıldı saygılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enterasan 06 E kullanıcısına yanıt
    "sizin montajınıza çok geç kaldım ama okuyan diğer arkadaşlar için yazıyım. Ben araca lpg taktırdım 2 senede sanayiden hiç çıkamadım en son arabayı satmak üzereydim şaşmazda özgökse otogazı tavsiye ettiler gittim 1 hafta sonrada sadece ustalara tatlı götürmek için uğradım. her program var ve işlerinde gerçekten çok iyiler. ben biraz pipirikli bi insanım kolay kolay tavsiyede bulunmam ama lpg de orayı tavsiye ediyorum," diye başka bir konuda 17 ocakta yazı yazmışsın, sonra 24 ocakta kendi kendine tavsiye konusu açıp, 28 ocakta tekrar özgökse otogazı tavsiye etmişsin, kendi kendinemi tavsiyede bulundun, 3 mesajın var 3 ü de özgökse ile alakalı? anlayamadım açıkcası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabusmg

"sizin montajınıza çok geç kaldım ama okuyan diğer arkadaşlar için yazıyım. Ben araca lpg taktırdım 2 senede sanayiden hiç çıkamadım en son arabayı satmak üzereydim şaşmazda özgökse otogazı tavsiye ettiler gittim 1 hafta sonrada sadece ustalara tatlı götürmek için uğradım. her program var ve işlerinde gerçekten çok iyiler. ben biraz pipirikli bi insanım kolay kolay tavsiyede bulunmam ama lpg de orayı tavsiye ediyorum," diye başka bir konuda 17 ocakta yazı yazmışsın, sonra 24 ocakta kendi kendine tavsiye konusu açıp, 28 ocakta tekrar özgökse otogazı tavsiye etmişsin, kendi kendinemi tavsiyede bulundun, 3 mesajın var 3 ü de özgökse ile alakalı? anlayamadım açıkcası?
    anlamıyacak birşey yok arkadaş reklam yapıyor direkt.oranın çalışanı veya akrabası filan dır muhtemelen.itibar etmeyiniz.

• Mocan varken başka yere gerek yok.

• yeni nesil landirenzo özel gdi sistemi 5 yıl motor garantili dönüşüm Olgun Lpg den şaşmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.