Şimdi Ara

Ankarada Oturanlar Yada Ankarayı İyi Bilenler Bi Bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yazın ankaraya gideceğim. eryaman 3. etapta olacağım arkadaşlarlar kızılay avm de buluşucaz oraya gitmem için hangi otobüslere binmem gerek avm nin önüne kadar götürebilecek şekilde tarif ederseniz çok sevinirim

• Ankara'da otobüslerin %80 i kızılaya gider. üzerinde kızılay yazanlara bin. herkesin indiği yerde inersin. kocaman bir bina zaten kızılay avm. görürsün güvenparkın orda. sora sora bağdat bulunur fazla dert etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

Ankara'da otobüslerin %80 i kızılaya gider. üzerinde kızılay yazanlara bin. herkesin indiği yerde inersin. kocaman bir bina zaten kızılay avm. görürsün güvenparkın orda. sora sora bağdat bulunur fazla dert etme.

Kardeşim sağol ama yani tam olarak hangi otobüse binmem lazım onu öğrenmek istiyorum şimdi gidip orda mal gibi kalmak istemiyorum ama teşekkür ederim yinede
  • 541ler eryaman-meşrutiyet(kızılay) otobüsleri.

+Meşrutiyette inersin yokuş aşağıya doğru yürür, sağa dönersin çarprazda avm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 2 Haziran 2014; 20:01:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

541 eryaman-meşrutiyet(kızılay) otobüsleri.

kardeşim google maps den baktım orada birsürü durak var hangisinde inmem gerekiyo
  • Bende oralarda oturuyorum direk kızıLaya otobüs yok, sihhiye otobüsüne binersin adliyede iner 1-1.5km arası yürür kızılay avm'ye gidrsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend Legolas -- 2 Haziran 2014; 20:02:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend Legolas

Bende oralarda oturuyorum direk kızıLaya otobüs yok, sihhiye otobüsüne binersin adliyede iner 1-1.5km arası yürür kızılay avm'ye gidrsin

541 e bin dediler doğru demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRion12345

quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

541 eryaman-meşrutiyet(kızılay) otobüsleri.

kardeşim google maps den baktım orada birsürü durak var hangisinde inmem gerekiyo

Hocam, son durak kızılay zaten.

Ankarada Oturanlar Yada Ankarayı İyi Bilenler Bi Bakabilirmi

Böyle bi yürüme mesafesi var. Duraktan 5 dakika falan sürüyor. Zaten Eryamandan 541 e binince herkes meşrutiyette iner, o ara sende inersin

• Aşti'den Ankaray'a bineceksin. Kızılayda ineceksin.
  • 3. etaptan 541 geçiyor diye biliyodum. Arkadaşlar daha iyi bilir tabi ki orada oturmuyorum sonuçta.
  • eryaman dan metro ya bin kızılay metro da in
  • Eryaman 5 veya 1-2 den metroya bin, batıkentte karşıdaki metroya aktarma yap, 20 dakika sonra kızılay metro istasyonuna gelirsin,
    gördüğün ilk çıkışdan çık onu tarif etmek çok zor.
    Garip bir meydana çıkarsın %90, led tv'li değişik bir yapı var işte orası avm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 2 Haziran 2014; 20:38:54 >
  • dostum bende o tarafta oturuyorum bak beni dinle şimdi

o gideceğin yerden dışarı çıktığında en yakın metro istasyonuna gidiyorsun ordan binip batıkente gidiyorsun

batıkentten de aktarma yapıyorsun son durak olan kızılay da iniyorsun

orda metrodan indiğinde biraz oralar karışıktır tabela larda yok şu caddesi yok bu caddesi diye yazar

eğer tabela da ziya gökalp caddesini görürsen o tabelayı takip et ve dışarı çık arkanı dön avm karşında

yada izmir caddesini görürsen tabelada aynı şekilde devam et dışarı çıık avm solunda

bundan daha iyi de tarif edilemez :D
  • Göksüdan bi :)
  • Eryaman 3.Etap ta oturuyorum. Sorun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.