Şimdi Ara

ankarada özel ford servisi tavsiye edebilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum yetkili servisler adamın gözünün yaşına bakmadan soyuyorlar. ankarada bildiğiniz güvenilir özel ford servisi var mı?

• yok mu yahu bildiğiniz bir yer. yetkili servisin kucağına atmayın kardeşinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karenin

yok mu yahu bildiğiniz bir yer. yetkili servisin kucağına atmayın kardeşinizi.
    ikiler otomotiv şaşmaz ankara tesadüfen bi kere gittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihkablan

Alıntıları Göster
    kardeş memnun kaldın mı bari? donanımlı bir yer mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: salihkablan

• quote:

kardeş memnun kaldın mı bari? donanımlı bir yer mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: salihkablan

Alıntıları Göster
    harbi bende bi servise gitmem gerekiyor
    yıllık bakımı gldi eee yetkili servisde donuna kadar istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

harbi bende bi servise gitmem gerekiyor
    yıllık bakımı gldi eee yetkili servisde donuna kadar istiyor

Alıntıları Göster
    Şaşmaz'da Yiğit oto

278 59 15 - 16 Şiddetle tavsiye ediyorum. Bende bu forumda bir arkadaştan öğrenmiştim çok memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özkoçak

Şaşmaz'da Yiğit oto

278 59 15 - 16 Şiddetle tavsiye ediyorum. Bende bu forumda bir arkadaştan öğrenmiştim çok memnun kaldım.

Alıntıları Göster
    Söğütözündeki otokoç iyidir ama..
    Pek memnun kalmadın galiba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar Ankara' da özel servise giden ve memnun olan yok mu. Lütfen paylaşın deneyimlerinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

İyi olduğu tartışmasız ama fatura insanı deli ediyor. Örneğin piyasada her yerde 40 YTL olan 4 litre yağ için 70+KDV istiyorlar. Bu parayı verince Mobil 1 alınır. Kazıklanmak sanırım kimseyi memnun etmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: özkoçak

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

İyi olduğu tartışmasız ama fatura insanı deli ediyor. Örneğin piyasada her yerde 40 YTL olan 4 litre yağ için 70+KDV istiyorlar. Bu parayı verince Mobil 1 alınır. Kazıklanmak sanırım kimseyi memnun etmeyecektir.

Alıntıları Göster
    Özkoçak Yiğit oto hakkında biraz açılım yaparmısın,
    İyi ford ustası varmı yada hangi ustayı tavsiye edersin
    ustanın ismi nedir, fiyat nasıl, çok sordum galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: maydin76

Özkoçak Yiğit oto hakkında biraz açılım yaparmısın,
    İyi ford ustası varmı yada hangi ustayı tavsiye edersin
    ustanın ismi nedir, fiyat nasıl, çok sordum galiba

Alıntıları Göster
    ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim daha gitmedim ama bir de şöyle bir adres aldım paylaşıyım dedim:
    şaşmaz yeşilçam sıtesi 9. cad. avcılar oto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 26 Şubat 2007; 20:48:45 >
  • quote:

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim daha gitmedim ama bir de şöyle bir adres aldım paylaşıyım dedim:
    şaşmaz yeşilçam sıtesi 9. cad. avcılar oto

Alıntıları Göster
    **Ankara Tezel Ticaret**
    Yaklaşık 30 yıldır ford yedek parça ve servisinde hizmet veriyor..

Adres: Yeni Başkent Sanayi Sitesi 63.sokak NO:31
    Telefon: 312-278 7350
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doma

**Ankara Tezel Ticaret**
    Yaklaşık 30 yıldır ford yedek parça ve servisinde hizmet veriyor..

Adres: Yeni Başkent Sanayi Sitesi 63.sokak NO:31
    Telefon: 312-278 7350

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Ankara Şaşmaz'da CANOTO adında bir Ford servisi var. Turan usta ve Cengiz Usta ikiside OTOKOÇ'tan ayrılma iki usta ve yanlarında çırak çalıştırmıyorlar yani çıraktan kaynaklanan tecrübesizlik ve hasarlar söz konusu değil! Otokoç'ta gerekli eğitim sertifikalarına sahip olduklarından, akıllı usta serviste durmaz mantığından hareketle kendileri yer açmışlar! Buranın en büyük özelliği parçaları kendiniz dışarıdan alıp kendiniz getirebilirsiniz. ama isterseniz parçaları kendileri de getirtiyorlar tabi yedek parçanın üzerine kar koymadan! Yani parçadan para kazanmıyorlar sadece el işçiliğinden para kazanıyorlar. Bu anlamda çok ekonomik bir yer ve üç lift var. İnanın otokoç'ta yapamadıkları araçları bile buraya getiriyorlar. çok özenli ve titiz çalışıyorlar. 2002'den beri oraya gidiyorum. Gerçekten on numara ustalar, isimleri gibi candan iş yapıyorlar ve atom karınca gibi çalışıyorlar :))
    TEL: 03122784807 TURAN USTA CEP:05369808464 ADRES:ŞAŞMAZ OTO SANAYİ SİTESİ 1.CAD. 24.SOKAK NO:16 ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondeomania -- 14 Mart 2007; 20:21:06 >

• Şaşmazda oto yıldırım ford servisi.Ben gittim çok memnun kaldım adres:1. cadde 9. sokak no 37
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslı*-*

Şaşmazda oto yıldırım ford servisi.Ben gittim çok memnun kaldım adres:1. cadde 9. sokak no 37
    şaşmaz'daki çakallar gelmişler burada fake hesaplarla reklam yapıyorlar. eski forum üyeleri ne diyorsa o. bu gafticilere kanmayın. şaşmaz yiğit oto sakın ama sakın ha gitmeyin. ona gittiğimden beri arabamı sürmekten keyif alamaz oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

şaşmaz'daki çakallar gelmişler burada fake hesaplarla reklam yapıyorlar. eski forum üyeleri ne diyorsa o. bu gafticilere kanmayın. şaşmaz yiğit oto sakın ama sakın ha gitmeyin. ona gittiğimden beri arabamı sürmekten keyif alamaz oldum.

Alıntıları Göster
    bu arada yiğit oto ile savaş oto'yu karıştırmışım. osman usta mıdır nedir. baya yamuk herif. yiğit oto çok düzgün bir yerdir. benim bozuk amortisörü değiştirmişlerdi. zenit'ten veysel bey'i de tuttum. kültürsüz yamuk yumuk ustalardan değil. direksiyonu, vites topuzunu bile elinden yağ bulaşmasın diye streç film ile güzelce sarıp, öyle kullandı aracı. gayet klas biri. ustünde solognac camo filan vardı :) henüz işçiliğini görmedik, o da tarzı gibi iyi dir umarım.

• Yıldırımlar Sanayi 'de Öner Otomotiv var sahibi Tuncay Öner Ford konusunda gayet bilgili ve ilgili bir kişi. Mondeomu güvenle teslime ettiğim tek kişide kendisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrakutuk

Yıldırımlar Sanayi 'de Öner Otomotiv var sahibi Tuncay Öner Ford konusunda gayet bilgili ve ilgili bir kişi. Mondeomu güvenle teslime ettiğim tek kişide kendisidir.
    Oto çiftele kesinlikle gitmeyin.

Bende Tuncay ustayı öneriyorum.
  • ANKARA ŞAŞMAZ DA AZİM OTO EROL USTAYI TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borancakir

ANKARA ŞAŞMAZ DA AZİM OTO EROL USTAYI TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR.
    ben de fordclub forumdan tavsiyeler üzerine somadan ankaraya geldiğimde öner oto dan Tuncay ustaya gitmiştim. çok memnun kaldım.
    kesinlikle tavsiye ederim.
    hatta dün bile telefonla aklıma takılan bir konu hakkında uzaktan yardımda bulundu.
    hem kişilik hem de ustalık açısından çok iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.