Selam. Ben psp almayı kafaya koydum ve almakta istiyorum.
1-Aleti almak sorun değil ,Sonyden Teknosaden filan alınır ama versiyon nerden ve nasıl atlatıcam??
2-Ucuz psp yine de nrden alabilirim??
Teşekkürler
Dogru bi karar 1- Versiyon atılan psp almak istiyorsan Sonyde ,mavide,teknosada yok 2- Magazaların içerisinde en ucuz şuan mavi bilgisayar satıyor onlarda ntsc-j psp satıyor tabiki versiyon atılmıyor. Ankarada psp benden sorulur(çokmu iddialı oldu) Sıfır olarak 5.00 m33-6 yada 5.02 gena yüklü psp slim mevcuttur.
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf ırmak
Dogru bi karar 1- Versiyon atılan psp almak istiyorsan Sonyde ,mavide,teknosada yok 2- Magazaların içerisinde en ucuz şuan mavi bilgisayar satıyor onlarda ntsc-j psp satıyor tabiki versiyon atılmıyor. Ankarada psp benden sorulur(çokmu iddialı oldu) Sıfır olarak 5.00 m33-6 yada 5.02 gena yüklü psp slim mevcuttur.
yusuf abi sanirim Japan bolge kodlu psp satiyolar dicektin :)
quote:
Orjinalden alıntı: dbaggio
quote:
yusuf abi sanirim Japan bolge kodlu psp satiyolar dicektin :)
Denizim aynı hesap biraz daha detay vereyim istersen maviyi artık hepimiz biliyoruz ps3 sattı ntsc-j yani 3.bölge psp slim satıyor yine 3.bölge.3.bölgeninde tabiki dez avantajları çok onuda burda anlatmamıza gerek yok yeri degil.
kullanici bilincsiz olunca bundan da faydalaniyolar dogal olarak :) allahtan irmak toysland gibi dukkanlar var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Dogac1234
Selam. Ben psp almayı kafaya koydum ve almakta istiyorum.
1-Aleti almak sorun değil ,Sonyden Teknosaden filan alınır ama versiyon nerden ve nasıl atlatıcam??
2-Ucuz psp yine de nrden alabilirim??
Teşekkürler
sıfır ve kırılabilir yada kırılmış psp slim ne kadar, acaba fiyat alabilirmiyiz genel yada özelden
Bizde herşey şeffaftır buraya yazayım Versiyonu ayarlı psp slim gri renk+ 4gb memorystick+çanta+ekran stikırı+usb kablo= 550 tl Ufak bi indirim olabilir. Fiyat yüksek diyecek arkadaşlar çıkacak eminim evet Fiyat yüksek sebebide belli kırılan psp heryerde bulunmadıgı için pahalı aldık ve aldıgımız firma yanındaki parçalarıda almak mecburiyeti ile sattı bize, tercih edecegimiz başka bir firmada olmadıgı için mecburen aldık.
kule teknoloji versiyon işlemlerini yapıyorlar...izmir 1.cadde ıhlamur sokak no 12/c kızılay ankara
Yine sen.Buda 2009 konusu. Görmüyormusun ?
TÜM PSP LERİNİZİ KALICI VERSİYON OLACAK ŞEKİLDE KIRIYORUZ!!! Yeni Maltepe Pazarı L-peron No:20 ŞİMŞEK ELEKTRONİK 537 684 05 56
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme