Şimdi Ara

Ankarada psp nerede kırır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam. Ben psp almayı kafaya koydum ve almakta istiyorum.

1-Aleti almak sorun değil ,Sonyden Teknosaden filan alınır ama versiyon nerden ve nasıl atlatıcam??

2-Ucuz psp yine de nrden alabilirim??

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogac1234 -- 7 Mart 2009; 18:45:46 >

• 2. el falan arıyorsan forumda dbaggio nickli bir kullanıcı var o satışda yapıyor ve ankaralı onun ile görüşmeni öneririrm
  • 2.el bölümüne bakabirsin. sıfır ürünlerde satılıyor.
  • 2. el aramıyorum arkadaşlar!! 0 alıcam.

Sadece versiyon nasıl-nerde atarım bana onu söyleyin!
  • nasıl atıldığını konuşmak bu forumda yasak

nerde diye soruyorsan oturduğun şehiri belitmen lazım

edit : pardon başlıkda yazıomuş

tunalıda ki pasajlara bakabilirsin tam hangi pasaj hangi elektronikçi olduğunu hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Mart 2009; 18:29:17 >
  • hmmm...başlığa bir bakalım istersen
  • bilen war mı??

ARKADAŞLAR SORU KOLAY: EN HIZLI , UCUZ VE GÜVENLİ NERDE MOD ATLATILIR??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogac1234 -- 7 Mart 2009; 18:44:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da Xbox Kol Tamiri?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankara'da S.k.a.t.y yapıyor bu işi.

http://skaty.psp.googlepages.com/

Kopyala yapıştırla gir.
  • adresi nedir? belirtilmemeiş sitede
  • ANKARADA PASHA KUBİLAY(JAPON ARMAĞAN OYUNCAK)
    ANKARADA YUSUF IRMAK(IRMAK TOYSLAND)

2.EL BÖLÜME BAK BU ARKADAŞLARA.. HEM KIRILMIŞ HEM SIFIR HEM UCUZ MAL SATIYORLAR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogac1234

Selam. Ben psp almayı kafaya koydum ve almakta istiyorum.

1-Aleti almak sorun değil ,Sonyden Teknosaden filan alınır ama versiyon nerden ve nasıl atlatıcam??

2-Ucuz psp yine de nrden alabilirim??

Teşekkürler

1-sony ve tekonsadan aldigin aleti su anda degil ankarada hicbiyerde kirdiramazsin.

2-ucuz,temiz,sorunsuz sikintisiz,en onemlisi ise kopya oyun acar full cihaz icin benimle irtibata gecin.

3- ayrica psp,aksesuar,tamir,yazilim ve oyunla ilgili de hizmet veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 7 Mart 2009; 21:47:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogac1234

adresi nedir? belirtilmemeiş sitede

Önce kendisiyle irtibata geç.Mail at.vs.
  • ANKARADA KULE TEKNOLOJİ VAR ORASI VERSİYON YAPIOR DİYE BİLİYORUM VE FİATLARIDA ANKARA DA EN UYGUN ALABİLECEĞİN FİRMADIR... ADRESİNİDE VEREYİM İZMİR 1.CADDE IHLAMUR SOKAK NO 12/C KIZILAY TEL .0312 417 39 58 .
  • ekmegi ekmekciden aklin arkadaslar :) gecenlerde bahsi gecen yerdeydim,versiyon upgrade icin adamin cihazina pandora yaptilar,pandoradan sonra psp yi calistiramadilar (dayanamadim da ben actim cihazi :) )
  • arkadaşım geçen hafta mavi bilgisayrda psp slimler 329 ytl ye indi. sen onları alsak kırabilirmisin
  • arkadaslar sicak firsatlar basligi altinda gerekli aciklamayi yapmistim. maviden aldiginiz cihazlar buyuk ihtimalle ta88v3 ve kirilmiyor.
    bugun bi arkadas daha aradi israrla sansini denemek istedigini soyledi ve bu aksam veya yarin gelcek, ona istinaden burdan yine gerekli aciklamayi yaparim.
  • Arkadaşlarım Japon Armağan Oyuncaktan aldılar. Kırılmış halde.
  • ben ırmak toys... da yaptırmıştım. normalde 20 ye yapıyodu, donanım haberdern olanlara 15 yapıyomuş. banada 15e yaptı.
  • Hocam ankarada mısın? Ne kadar veriyorsun psp yi? 0 mı bilgi almak istiyorum. Birde referans gösterebilirsen.
  • arkadaşlar Ankarada ve muhtemelen tüm Türkiyedeki en son durum şu an kırılabilen sıfır psp kaçakda olsa yok. piyasada ya kırılamayan psp slim 2000 ler yada psp 3000 ler var.kırılabilen psp ler şu an sadece 2. el olarak bulunabiliyor.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.