Şimdi Ara

İZMİRDE TEMİZ JTAG YAPAN YERLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 lirada s2 geliyor 1-2 haftaya full kutulu avrupa malı sınırsız pasaport kayıtlı faturalı ve garantisizdir.
    Telefonun sorunu full brick(susmuş) olmasıdır.Jtag yaptıracam izmirde 1-2 yeri aradım dükkanına falan gittim ilk çankayaya gittim 50 TL diyor adam.Olmazsa para almıcam diyor zaten.Birde şöyle bir dükkan var link:JTAG Samsung JTAG Riff Boot repair burasıda 170 dedi ilk ben 150 ye indirttim biraz daha konuşursam 100 tl yapar diye düşünüyorum.Çankayadaki dükkanlarda 100 lira diyor genelde 1-2 tanıdık oldumu 75 dediler ordanda 50 ye düşürdüm konuşarak bana çok geldiğini falan söyledim vs.Çankayadaki adam tamam getir yaparız dedide temiz yapıcaklarından pek emin değilim.Bu Karşıyakadaki yeremi götürsem acaba arada kaldım ..

• nette vidyoları vardı.. bu jtag olayında bir micro usb kabloyu kesip uçlarını birleştiriyorlar.sonra telefona bağlayıp bilinen tuşlar yardımıyla download modda açıyorsun.ardından kendi micro usbsi ile bilgisayara bağlayıp rom atıyorsun.. istersen o kadar para vermeden önce biraz araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killikli -- 29 Ağustos 2012; 16:36:41 >
  • O half brick olayi benim dedigim full brick farkli islemlerden geciyor bunlar
  • Güncel
  • karşıyakada şenol iletişim var benim htc yi yapamadı (full brick) ama samsungların daha kolay yapıldığını söledi rakamı biraz fazla sölüyor onagöre pzarlık yap derim ben çarşıdaki karakolun karşısında bi han var onun içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

karşıyakada şenol iletişim var benim htc yi yapamadı (full brick) ama samsungların daha kolay yapıldığını söledi rakamı biraz fazla sölüyor onagöre pzarlık yap derim ben çarşıdaki karakolun karşısında bi han var onun içinde

Htc yi naptin sen ?
    Ben oraya goturmeyi dusunuyprum nasil olucak hic bilmiyom
  • htc brick oldu dedim ya sustu açılmıyo hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

htc brick oldu dedim ya sustu açılmıyo hiç

baska telefoncuya goturmedınmı
  • istanbula 2 farklı yere gönderdim yapamadılar biri de anakart satmak istedi 460 tlye kabul etmedim geri gönderttim. ksk daki arkadaş aradı o dediğim telefoncu. ilk ona vermiştim. aradı geçenlerde tekrar getir diye bi yolunu bulamazsa yedek parça niyetine satacağım.
  • quote:

istanbula 2 farklı yere gönderdim yapamadılar biri de anakart satmak istedi 460 tlye kabul etmedim geri gönderttim. ksk daki arkadaş aradı o dediğim telefoncu. ilk ona vermiştim. aradı geçenlerde tekrar getir diye bi yolunu bulamazsa yedek parça niyetine satacağım.

Tamam tesekkurler bu yorumlariniz benim icin onemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurmountabl3

O half brick olayi benim dedigim full brick farkli islemlerden geciyor bunlar

öncelikle şu konuya bir göz gezdirsen iyi olur..

ve benim bahsettiğim olayın vidyosuna bir bak derim ;)
    Samsung Galaxy S (How-To Unbrick *USB JIG Method*)
  • quote:

Orijinalden alıntı: killikli

quote:

Orijinalden alıntı: insurmountabl3

O half brick olayi benim dedigim full brick farkli islemlerden geciyor bunlar

öncelikle şu konuya bir göz gezdirsen iyi olur..

ve benim bahsettiğim olayın vidyosuna bir bak derim ;)
    Samsung Galaxy S (How-To Unbrick *USB JIG Method*)

Hocqm qdqm downloqdin modda aciyor half brick olmus mqkibalar icin gecerli bunlar

• Şenol iletişim var izmirde sayfası burası http://jtagsamsung.com/ bu işi iyi yapıyor . Yeri karşıyaka'da http://mobiltech.web.tr/jtag-boot-repair/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuafortr -- 12 Şubat 2017; 22:33:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.