Şimdi Ara

ankarada restoran tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi kızı yemeğe çıkarma niyetim var. kız sevgilim veya kızbelediye otobüsüylede gidilmez araba lazımki var benzini sömürmekle bilinir. en az depoyu yarılamak lazım yaklaşık 100 ytl. tabii bunlar krdi kartıyla halledilebilir şeyler ama yer önemli... birazda diorum manzaralı bi yer olsun ankarayı görebilelim... tabii ayakın bi zamanda araya ramazanın girmeside ayrı bi sorun. düşünüyorumda ramzandan öncede bu işi halletmem zor... sonrasında ramazan bitsin bayram geçsin derken az 2,5 ay geçer ozaman kızı nerde bulurum o ayrı bi dert.. kış gelir heryer kar buz çamur araba çıkmaz. ulan altıüsütü 1 tabak yemek yiycez düşütüğüm hallere bak. çıkmazlardayım.

kısacası ayranı yok içmeye ...... hadisesi gibi bişey işte lüetfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e154 -- 15 Ağustos 2008; 0:58:28 >

• bir yere gitmiştim hatırlamıyorum adını ama lüks bir yer vardı amcam götürmüştü bizi duvarlarda hıncalın filan ünlülerin fotoları vardı hep meşhur bi yerdi ankaralılar bilirler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ya bende bir yere gitmiştim. Böyle heryer kırmızıydı sandalye,ışıklar falan filan.Bayada romantik bir ortamı vardı.Hakikaten şimdi merak ettim bak.ismi neydi ya o restaurantın Bilen varsa söyleyebilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

bir yere gitmiştim hatırlamıyorum adını ama lüks bir yer vardı amcam götürmüştü bizi duvarlarda hıncalın filan ünlülerin fotoları vardı hep meşhur bi yerdi ankaralılar bilirler

oraya bende gitmiştim ankaradayken.. büyük olasılıkla orası.. duvarlarda birsürü ünlünün fotoları var..
  • bende şans olsa zaten o kız sevgilim olurdu şimdi. yaw hep bilmeyenlermi düştü. yinede teşekkürler
  • yaw hadi zamanım az zaten bi akıl verin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulda baklavacı tavsiyesi?
    9 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayıdır? bence boşver yemeği falan.düşündüğün şey sana epey pahalıya patlar.şu an ankarada olsam bikaç teklifim olurdu aslında.

bahçelievler 4.cadde(kazakistan cad.)pepermill tavsiyemdir.hem park yerini bahane eder,arabayla gemezsin
  • yaw kızla aramızda hiçbişi yok!! sadece internetten tanışıyoruz. amacım kıza gösteriş yapmakda deil. sadece biraz özel bi gece yaşamak, anlatamam şimdi durumu 1 senelik mazisi var orasını görmeyin duymayın. e tavsiyelerin için neden ankarada olman gerekiyor onu anlamadım... biliyorum biraz pahalıya mal olur bu işi ama hayırlısı bakalım... dediğin yere pepermil biraz sportif kaçıyo cafe filan tarzıda var. ben 21 yaşındayım ama sanki 42 yaşındaymış gibi nerede eski klasik şeyler var onları severim huyum kurusun.. yaw arabasız olurmu hem o iş yemekten çıkıp kızı otobüs durağınamı götürcem gecenin bi saatinde. 2 hafta zaman var organizasyona yetmyecek herhal ramazan sonrasına kalır bu işi gibi gelior bana

• balgat kukla kebab cok hos bi yer kukla felanda oynatıolar yemk yerken bence hosuna gider kızn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.DarkDevil

balgat kukla kebab cok hos bi yer kukla felanda oynatıolar yemk yerken bence hosuna gider kızn

diyorumki şarap, akşam yemeği, özel bi gece yaşamak umarım bunlar bişey ifade ediodur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: e154

yaw kızla aramızda hiçbişi yok!! sadece internetten tanışıyoruz. amacım kıza gösteriş yapmakda deil. sadece biraz özel bi gece yaşamak, anlatamam şimdi durumu 1 senelik mazisi var orasını görmeyin duymayın. e tavsiyelerin için neden ankarada olman gerekiyor onu anlamadım... biliyorum biraz pahalıya mal olur bu işi ama hayırlısı bakalım... dediğin yere pepermil biraz sportif kaçıyo cafe filan tarzıda var. ben 21 yaşındayım ama sanki 42 yaşındaymış gibi nerede eski klasik şeyler var onları severim huyum kurusun.. yaw arabasız olurmu hem o iş yemekten çıkıp kızı otobüs durağınamı götürcem gecenin bi saatinde. 2 hafta zaman var organizasyona yetmyecek herhal ramazan sonrasına kalır bu işi gibi gelior bana

pepermill iyidir yanlız o yazdığın fiyatlardan fazlasını verirsin.ankarada olsam arabayı verirdim:)

amaç özel gece yaşamaksa aranızdada özel bişeyler varsa mekanın ne önemi var .aoçde kokoreç bile yesen özeldir..

• baaatan güneeeeeeeeeeeeeeeeeşşşş benide al. dönmem artık bu yerlere felek sanki inat etmiş bütün kastı sevenlere... ben şimdi sensiz kaldım hatıralarla yaşayacağım...

• götürdünmü?götürmedinmş?
  • ilk önce bakarız dedi. ertsi gün bozuştuk. saçmalamaya başladı kendisni bişey yapacağımı sandı. arkadaşlarım fotosunu çekecekmiş. ulan sanki aile çay bahçesine gidioz oraya adam sokup foto çktirilirmi. adam çaymı içecek masada kaça malolur bilmezki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e154 -- 31 Ağustos 2008; 16:36:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.