Şimdi Ara

ankarada sistem kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar ankarada ikinci el bi kasa almak istiyorum. arkadaş vatanda toplamış ürünü fakat yinede bi kontrol ettirmek istiyorum hangi firmaya gitsem parçaları kontrol edebilir sağlamlığını ? ayrıca vatana uğramama gerek var mı garanti gibi şeyleri üstüme nası alabilirim teşekkür ederim herkese şimdiden

• alıcagın parçanın garantısı oldukdan sonra neden kontrol ettırme geregı duyarsınki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer0505

alıcagın parçanın garantısı oldukdan sonra neden kontrol ettırme geregı duyarsınki :D

daha sonra başımın ağrımaması için olabilir belkide ? bozuk bi parça varsa neden alayım
  • aldıgın pc yi elden almıcanmı kardesım sonucda power dugmesıne bas gıt 1 2 benchmark test yap sıkıntı yoksa al + neden adam sıze bozuk pc satsınkı boyle takıntın varsa kendın 0 pc topla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer0505

aldıgın pc yi elden almıcanmı kardesım sonucda power dugmesıne bas gıt 1 2 benchmark test yap sıkıntı yoksa al + neden adam sıze bozuk pc satsınkı boyle takıntın varsa kendın 0 pc topla

sorduğum şey bu değil bi bilgi vermiceksen boş boş konuşup durma
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

iyi geceler arkadaşlar ankarada ikinci el bi kasa almak istiyorum. arkadaş vatanda toplamış ürünü fakat yinede bi kontrol ettirmek istiyorum hangi firmaya gitsem parçaları kontrol edebilir sağlamlığını ? ayrıca vatana uğramama gerek var mı garanti gibi şeyleri üstüme nası alabilirim teşekkür ederim herkese şimdiden

Kontrol konusunda Ankara'da 15 sene kalmış biri olarak bir şey diyemem ama arkadaşlarımızın tavsiye de bulunduğu testlerle bunu anlayabilirsin ayrıca parçaların ne olduğunu ve size satmayı düşündüğü fiyatı yazarsanız daha çok yardımcı olabilirler. ( Üslubunuz iyi değil arkadaşça tavsiye daha sakin davranırsanız daha rahat yardım alabilirsiniz.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

iyi geceler arkadaşlar ankarada ikinci el bi kasa almak istiyorum. arkadaş vatanda toplamış ürünü fakat yinede bi kontrol ettirmek istiyorum hangi firmaya gitsem parçaları kontrol edebilir sağlamlığını ? ayrıca vatana uğramama gerek var mı garanti gibi şeyleri üstüme nası alabilirim teşekkür ederim herkese şimdiden

Kontrol konusunda Ankara'da 15 sene kalmış biri olarak bir şey diyemem ama arkadaşlarımızın tavsiye de bulunduğu testlerle bunu anlayabilirsin ayrıca parçaların ne olduğunu ve size satmayı düşündüğü fiyatı yazarsanız daha çok yardımcı olabilirler. ( Üslubunuz iyi değil arkadaşça tavsiye daha sakin davranırsanız daha rahat yardım alabilirsiniz.)

arkadaşın konuşma tarzı hoşuma gitmedi yoksa sakinimdir ama takıntılıysan şunu yap bunu yap falan hoş değil yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.