Şimdi Ara

ankarada spoyler satan yer 2.elde olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar fiiat bravo aracım var ona spoyler bakıyorum ama resimdedki gibi istiyorum resimdeki 2.el 100ytl gitmiş kaçırdık bunun emsalınde ucuz ve modeli böle olan bişey nerden bulurum karlıkçı halil demeyin o çünkü çok kazık satıyo 1 keresinde gitmiştim 150 ytl yaptırdıgım işi 500 dedi ve iisi dedi öbürlerinden yapsak çatlar 3 ayda dedi ama ben başka yere yaptırdım 150 ytl ye 2 sene hiç bişey olmadı bilgilerinize sunar saygılarımı sunarım(ankarada oturuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasfb -- 3 Mart 2008; 14:49:09 >

• hocam kazım karabekirde fm tuning war. fatih shellin içinde profesyonel bi yer(duymuşsundur mutlaka).en son gittiğimde orda görmüştüm... yada proshopa gidebilirsin(biraz pahalıda olsa. şaşmazda)
    yada balgatta power tech war.
  • evet orayı duymuştum ama orda böle rüzgarlık falan satıldıgını bilmiyodum bi bakim ozaman baya kazık satıyodu bi devir sati taktırmaya gitmiştim proshopa şaşmazda sadece sol kapı dregine 3 lü gösterge takmaya 600 ytl istediler artı bide ukala herifler öle can candan filan alırsanda takmayız dedi 3lü varya onlardada takılan 70-80 ytl olna öle deyince bende hiç ugraşmadım ama kazım karabekirdekine bi ugrayım oda ucuz diceni zanetmiyom ama bakalım çok tşk ler tavsiyen içinde zahmet verdin saol:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilyasfb

evet orayı duymuştum ama orda böle rüzgarlık falan satıldıgını bilmiyodum bi bakim ozaman baya kazık satıyodu bi devir sati taktırmaya gitmiştim proshopa şaşmazda sadece sol kapı dregine 3 lü gösterge takmaya 600 ytl istediler artı bide ukala herifler öle can candan filan alırsanda takmayız dedi 3lü varya onlardada takılan 70-80 ytl olna öle deyince bende hiç ugraşmadım ama kazım karabekirdekine bi ugrayım oda ucuz diceni zanetmiyom ama bakalım çok tşk ler tavsiyen içinde zahmet verdin saol:)

rica ederim.
  • Fm Tuning Proshoptan da kazık

Bu arada polis affetmez o spoileri
  • polis oan karışcanı zanetmiyorum ama olmazsa portatif yaparım kızarsa dur abi 1sn derim alır içeri koyarım öbür kavşakta tekrar takarım tam türk işi olur bu haanca bizde olur böle şeyler amten onlar tipinera ben onu takıyom die böle afedersin çakal arabası gibi yapmıcam zaten onlar tipinden falan alıyo nası adam oldunu sorun olmaz yani elimiz yüzümüz düzgün
  • VAlla Ankaradaki polisler kesinlikle affetmez :) Cıkartıp takmana da izin vermezler doğru parka:) Tabi kızılay bahceli gibi yerlerde boyle. Dtm lere taviz vermiyorlar.
  • Abi naapcan bunu,kanatlanıp uçacak mısın?

Ama tabii ki zevkine saygı gösteriyorum.

Finspeed e baktınmı?
  • happycar saol sayande xenon farı taktım buda hoşuma gidiyo arabada set görünüm ve şıklıgı seviyom ama zaten şimdi gerek kalmadı bi karavan aldım tüm param oraya gitcek zaten saolun arkadaşlar genede tşk cvplarınız için
  • arkadaşım benim böyle bi rüzgarlığım var ve şu an kullanmıyorum zamanında 600 ytl e almıştım. Jsv racingin yükseklik ayarlı modeli. eger düşünürsen 3 de 1 fiyatına yani 200 e satmayı düşünüyorum hiç değilse birinin işini görsün. bana ulaşmak istersen msn adresim korhanunal@hotmail.com
    resim şu linkde var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22031534/tm.htm
  • Bu arada arkadaşlar bu rüzgarlığa ceza yazamıyolar beni şu ana kadar 3 defaki çevirmede bu ne böle yasak bu dediler bende dedim ki ben taktırmadan önce araştırdım yasak olsa yaptırmazdım araştırın yasak değil dedim. Polis kıl oldu tabi bana ceza yazmak için bayagı bi inceledi bulamyınca da yasak değilmiş Allah Allah dedi
  • Ankarada o spoilerla kızılay meydanından gec bakalım :) 1de polise yasak değil de ne dicek :) Adamlar xenona bile karışıyor orda.
  • benim anlamadıgım bu kanunlar şehirden şehire mi değişiyo tam 2 sene eskişehirde bu rüzgarlıkla gezdim hiç sorun olmadı.
  • Ankarada af yok :) Ben şuan Alanyadayım daha polis 1kez bile cevirmedi. Ankarada haftada en az 2 kez cevirip arabayı incelerlerdi. 1inde de kesin ceza yerdim :D Alanaya da cam filmi falan serbest mesela karışan yok.
  • xenona ne dediler kardes yaw
  • bence engüzeli Bravo nun orginal spoyleri taktıra biliyorsan onu taktır hem yakışıyor bravoya. Beniimde bravom var orginal spoylerını arıorum.
  • arkadaşlar orjinale yakın ve göze batmıyan spoilere karişan olacağını sanmıyorum ama bizim ülkede her an herşey olabilir...

sizden ricam ankarada bulabileceğim bir blow off satıcısı olup olmıyacağı, aracım diesel ve blow off taktıracağım ama bir türlü bir adrese ulaşamadım,teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.