Şimdi Ara

Ankarada Tartarini Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankarada tartarini servisi arıyorum?? aşağıda yazdığım sorunumu çözebilmek için :

2002 model honda crv araçaldım. Üzerinde Tartarini var. Alır almaz gidip direk hava filtresi buji yağ ve filtrsi fren vs bakımlarını yaptırdım. 2 gündür bi sıkıntı yoktu. Bugun tip te iken gaza yüklenince araçın lpg-benzin geçiş düğmesindeki tüm ışıklar yanıyor ve ötemeye başlıyor bip bip şeklinde ve araç benzine geçiyor. Depo lpg dolu sorun ne olabilir ?

Kolay gelsin

• Bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bilgisayara bağlanmadan kimse birşey diyemez.
  • merhabalar,
    Araç LPG den benzine oldukça uzun bir zaman sonra geçiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozyer

merhabalar,
    Araç LPG den benzine oldukça uzun bir zaman sonra geçiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

sayın kozyer

kendi başlığımdan sorunuza detaylı bilgi verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akita

Selamlar

Ankarada tartarini servisi arıyorum?? aşağıda yazdığım sorunumu çözebilmek için :

2002 model honda crv araçaldım. Üzerinde Tartarini var. Alır almaz gidip direk hava filtresi buji yağ ve filtrsi fren vs bakımlarını yaptırdım. 2 gündür bi sıkıntı yoktu. Bugun tip te iken gaza yüklenince araçın lpg-benzin geçiş düğmesindeki tüm ışıklar yanıyor ve ötemeye başlıyor bip bip şeklinde ve araç benzine geçiyor. Depo lpg dolu sorun ne olabilir ?

Kolay gelsin

biraz geç oldu kusura bakmayın

ankarada 9 adet tartarini yetkili servisi bulunmaktadır .

ÖZGÖKSE OTOGAZ

3122787412

Türkiye\Ankara

ULUDAĞ MOTORLU ARAÇLAR San.Gıda ve Tic.Ltd.Şti.

3123420056

FIRAT OTOGAZ

3122787974

Ayhanlar Otogaz Medikal İnş.Tic.Ltd.Şti.

03122787289

DAĞCEY LPG

3122781536

DAĞCEY OTOMOTİV LPG SİSTEMLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ

0312 394 07 71

M.E EGE OTOGAZ

3122787042

M.S.EGE OTOGAZ İNŞ.GIDA TEKS.TİC.LTD.ŞTİ

0312 278 70 42

ONUR OTO LPG TAMİR,BAKIM,AYAR VE MONTAJ SERVİSİ

0312 270 73 65

• Tartarini satıldı.Artık İtalyan malı değil derler aslı var mıdır? Bilginize varsa söylermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akita

Selamlar

Kolay gelsin

araçta lpg varken benzine geçme nedeni lpg basıncının az gelmesindendir. bu da şu sebeplerle olabilir:

lpg boruları ezilmiş bükülmüş olabilir.
    map sensörü arızalı olabilir
    regülatör yeterli basıncta lpg gonderemiyor olabilir
    lpg kesici lpg yi kesiyor olabilir.
    bir de ecu arızalanmış olup yanlış komut gönderiyor olabilir.

aynı sorunu ben de yaşadım romano markasıyla. ilk başta map sensörü dediler. lpg kesici dediler. bunlar değiştirdim. kısmen sorumun cözüldü. bir süre sonra tekrar yaptı aynı sorunu. bu sefer de regulatör dediler. en son regülatörü de değiştirdim. sorun halloldu. bayadır çok şükür bu sorunu yaşamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    İzmir Citroen Servis Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Ankara Yetkili Servis Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: biservis

Tartarini satıldı.Artık İtalyan malı değil derler aslı var mıdır? Bilginize varsa söylermisiniz

böyle bir durum sözkonusu değil sadece yanlış bir bilgi diyelim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.