Şimdi Ara

ANKARADA UYGUN FİYATLA PLAYSTATION NEREDEN ALABALİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlılta da belirttiğim gibi Ankarada sıfır - çipli playstation uygun fiyatlarla nerden alınabilinir, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

• belirtmeyi unutmuşum ps 2 için soruyorum.
  • Tunalı'da ismini unttum yerin ama Veroni ayakkabının yanında bi yer var oyun felan da alabilirsin burdan. Hatta orjinal oyun da kiralıyolar
  • bende alcam bu aralar...o yüzden dün bi fiyat araştırması için kızılay a uğramıştım...kızılayda izmir caddesindeki sony cilere baktım..birde Atatürk bulvarında gene bi ayağı izmir caddesindde diğer ayağı sakarya tarafında olan tüp geçitte var 2 tane karşılıklı oyuncakçı orada bulabilirsin..birde gene köprüye yakın armağan pasajında var bi oyuncakçı orada da vardı hatta bana 340 ile en iyi fiyatı orası vemişti..birde benim bildiğim metronun içinde var..ykm nin önünden girildiği takdirde hemen aşağıda sağ tarafta bulunuyor ama oraya gitmeyi unutmuşum..başkada alıma gelmiyor sende baktığın yerleri fiyatları buraya yazarsan mutlu olurum..
  • arkadaşlar cevaplarınız için teçekkürler. aakın ben senin dediğin şu kızılay metro alt geçitindeki caminin yanındaki pazardan çipli(en iyi çip diyor. çipe 1 yıl, konsola bir ay garanti veriyor) ps 2, iki orjinal joystick, 8 mb hafıza kartı, 5 oyun, orjinal sony direksiyonla birlikte 540 ytlye aldım. bilmiyom belki biraz acele ettim ama yine de uygun geldi fiyat. sadece çipli konsol artı 2. joystick için de 370 e düşmüştü. tabi bunlar peşin fiyatlar. pazarlık yeteneğin yüksekse belki daha uyguna da bulabilirsin.
  • arkadaşlar bu arada aklınız karışmasın. ps dün akşam aldım. öyle reklam amaçlı falan bi olay yok. böyle bi şeyle itham edilmek istemem. sadece bana yardıncı olmaya çalışan arkadaşlara ben de yardımcı olmak istedim. herkese saygılar.
  • satılık psp var arkadaşlar 2 aylık makina 3 umd oyun ve 1gb ms ile beraber 450 ytl.

irtibat : levent.guler@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en son cipli slim ps2 330ytl gibi bi fiyattaydi. cipine de garanti veriyor satan dukkan. alicilar pm atsin kac tane istiyorlar
  • selam arkadaslar bende psp mi satiyorum yaninda ise 6 orijinal oyun ve kendi orjinal kutusunda(gta liberty city stories,nfs carbon onw the city,soccer5,street riders,miami vice,g unit 50cent,)ve bir adet umd orjinal video(into the blue)..1gb sony memory stick duo,koruma kilifi ,orjinal sarji, orjinal arac sarji,cd koruma kiliflari,bigg card reader writer 55 in 1 usb 2.0,,usb baglanti kablosu,elde daha rahat oyun oynanmasi icin konsol...garantili olup sifirdan farki yok..hic bir leke darp izi veya cizik yoktur makine sadece 6 aylik...oyunlar ,film ve diger aparatlarin hepsi orjinaldir.ilgilenen arkadas bana mail atsinlar msn den gorusebiliriz ve cihazi gostere bilirim (seniseviyorum_natascha@hotmail.com)lutfen burdan bisey yazmayin sitede yeniyim mail atin yada msn..
    cihazin fiyati yalnizca:650 ytl

maillerinizi bekliyorum....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.