Şimdi Ara

Ankarada Yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://m.trendyol.com/defacto/erkek-kapsonlu-parka-h1636az-17cw-bk27-p-2309112?boutiqueId=189641

https://m.defacto.com.tr/kircilli-kaban-798861

bu tarz montlar ankara sogugunda etkili olur mu?sisme mont sevmiyorum.baska mont onerisi olan var mi?

not:lutfen abercombie atmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Montun dışı iyi ama icindemi mazemede onemli ankarada bu yıl beklendiği gibi kış gecmedi soğuk ve kuru gecti aman aman kar ve yagış olmadı montun ici yun gibi ise alınır yani naylon gibi olanlar kış ıcin pek sicak tutmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mont alacaksan kesinlikle içi hava alan mont al.Diğer türlü çok fazla terletiyorlar benden demesi
  • nasil oluyor o modeller nasil anlayabilirim

• Knka ankara soguguna hic bisi dayanmaz illa hasta olursun. Bogazini kapatmak onemli.

• bana kalırsa sıcaktutmaz bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

nasil oluyor o modeller nasil anlayabilirim
    sorman lazım.Bende bilmiyorum.İçi limon filesi gibi olması lazım galiba.Dediğim gibi sor öyle al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasil bisey alabilirim sisme olmayan

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    defactonun ürünlerini fiyatına göre daha az kaliteli yaptıgını düşünüyorum. yani biraz daha kalitleisini bualarak içi yün olursa iyi olur ama şişme montlarda baya baya sıcak tutuyor .
  • defacto sisme gayet iyiysdi 4 sene giydim ama simdi sisme istemiyorum

• Ankara'da yaşıyorum geçtiğimiz yıl kışın şişme mont ile geçirdim fakat içime kalın giyindim sanıldığı kadar soğuk olmuyor tabi deniz kıyısı şehirlere göre soğuk ama bir doğu tarafı kadarda değil yani demem o ki bu iki montta seni fazlasıyla idare eder sadece bir kaç gün olur yılın en soğuk günüdür o zaman bi titreme olur.

• Red John kullanıcısına yanıt
    karabukte yasiyorum su an zaten iklimleri cok farkli midir acaba.northface dusundum ama gorunusunu begenmiyorum

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Kışın akşamları soğuyor ama Karabük kadar soğumuyordur. Dediğim gibi geçirdiğimiz kışı şişme montla geçirdim fakat içimde kazak vardı çokta sıkıntı olmadı linklerdeki montlar işinizi fazlasıyla görür bence.

• Hocam ben yıl boyu polar + yağmurluk, rüzgarlık kullandım ve nerdeyse hiç üşümedim ama bedenim her ne kadar üşümesede kafam ve yüzüm her dışarı çıktığımda bere ve buffta olsa dondu o yüzden ankarada önemli olan bedeni korumak değil çünkü herhangi bir mont bedeni koruyor ama adam gibi bi bere + buff rüzgardan kafayı anca koruyabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45EC824A4 -- 14 Temmuz 2018; 1:10:28 >
  • Sıcak tutar ben de bu tarz giyiniyorum. Kuru soğuk olur zaten ankara’da eller burun kulaklar üşür .

• Hocam iş yapar bunlar alabilirsiniz.

Ankara eskisi gibi soğuk değil. Son 3-4 senedir iklim değişikliği hat safhada.

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Sıcak tutar ben de bu tarz giyiniyorum. Kuru soğuk olur zaten ankara’da eller burun kulaklar üşür .
    oooo sen erzurumlu değilmiydin yav ben mi yanlış biliyom

• Ben ankaraninda karsinda erzurumunda moskovaninda sogunu gordum yasadim

Kulaklari kafayi alni bogazi boynu elleri kaliteli tekstil urunleri ile kapat vucudun icin orta seviye mont bile yeterli yeterki dedigim yerleri kapat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarla kışın bi çık da götün donsun. Şu ana kadar ck montlaeı dısında ankara soğunu geçirmeyen mont görmedim

• Bentderesi mektebi ne okdu yahu
    Kapandi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.