mobilalisveriste de vardi 2 tane biliyordum bende zaten hızlı sistem mobil alışveriş inşallah kısa zaman soora amerikadan mini SD wireless getirtiyorum, bakalım nasil olacak sizlere yazarım inşallah
YAW KARDESIM OLE BI DURUMA GELDIKKI SIMDI MOBILDUNYAYI ARADIM VAR DEDI.FIYAT 79 DOLAR ARTI KDV GUZEL. EEE TAKSIT VADE FARKSIZ 4 TAKSIT. GUZEL. YAPI KREDI??? YOKKKKKKKKK. ALLAHI ALLAHIM DELI OLUYORUM DEDIM :) NE BU YA BULUYOZ ALAMIYOZ KUDURACAGIM YAKINDA :)
yapı kredi den kartı olan bir arkadaş bul... i just i think
yapı kredi den kartı olan bir arkadaş bul... i just i think
yok kardes yapı kredı var bendede ama onlarda yapı kredı yok bea :)
bizimkisi biraz col deve mısalı oldu :D ankarada baska yerdede yok bu lanet sey sadece mobıldunyada var
quote:
Orjinalden alıntı: serhat2323
yok kardes yapı kredı var bendede ama onlarda yapı kredı yok bea :)
bizimkisi biraz col deve mısalı oldu :D ankarada baska yerdede yok bu lanet sey sadece mobıldunyada var
e ozaman onlarda geçen kartlardan birisine sahip bi arkadaşını bul, eğer lazımsa şu an için çare bu gözüküyor
selam kardeş, spectec marka sd wi fi cardlar piyasada bulacağını sanmıyorum. ben dışardan getirmiştim. ama şimdi ihtiyacım kalmadı. onun için gittigidiyor sitesinde satışa çıkardım. pocket pc aksesuarlar bölümünde.
pretec marka sdio wlan kart mobilalisveris.com da şu anda ön siparişte. ön sipariş süresince 10 dolar daha indirimli. şubat ayının ilk haftası gibi ürünler gelecek.
spectec marka olanlardan da yakında getiriyoruz ama onların fiyatı biraz daha pahalı olacak.
soruları olan varsa bana mail atabilirsiniz.
bu arada ürünleri bizzat test ettim. hp6515 ve casper m500 de sorunsuz çalışıyor. başka birçok model ppc için satın alanlar oldu ve geri dönen cihaz yok.palmos cihazlarda çalışmıyor. ppc 2002 2003 ve 2003 se driverları var. WEP şifreleme yapıyor. ayrıca ad-hoc özelliği ile AP gibi görev yapabiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme