Şimdi Ara

ankaradan antalya lara ya burdur üzerinden mi ısparta üzerinden mi gitmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
27.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işim nedeniyle side'deydim 3 haftadır. dönerken bu yolu kullanayım dedim. iş yerindeki arkadaşlara da sordum burdur mu ısparta mı diye? farketmez ikisinden de gidebilirsin dediler. ben de salak gibi ısparta yolundan gittim. gitmez olaydım. gecenin karanlığında bir başıma hatalı sollayanlar mı dersin zifiri karanlık mı dersin. allah'a sonsuz şükürler ediyorum dün o yoldan sağ sağlim çıktığım için. keşke yola çıkmadan önce bu başlığı okusaydım. tavsiyem burdur yolunu kullanın arkadaşlar, ısparta yolu tek şerit.
  • gunduz isparta, gece ise kesinlikle duble yoldan oturu burdur.

lara icin ispartaya takilmayin, batti ciktilar ve ust gecitler sayesinde kesintisiz trafik mevcut. belekten havalimanina 26 dakikada cok kasmadan ulasmis biri olarak soyluyorum(arac: grante punto 1.3)
  • Bence Isparta yolu gündüze göre gece daha güvenli karşıdan gelen aracı farkedebilmek için. Yine de en güvenlisi tamamı duble olan Burdur yoludur.

Ama Isparta yolu çok daha eğlenceli
  • Ben cok sık gıdıyorum. Su an KEmerdeyım aksam ankaraya donecegım zaten. Ben genelde akşehir üzerinden eğirdir golune ordan da ilçe merkezinden sola Kovada Milli PArkına dönerek gidiyorum. O yol en kısası ama milli parkın oraya yakın kıısmlarda yolun tek araca kadar daraldıgı ve 40 km gibi hızlarla dönulebilecek virajlar var. Ama yavasta gitsen yol ciddi derecede kısalıyor. HEleki gunduz gidersen manzara harika gezmeyı seven biriysen. Bana kalsa yolu uzatma pahasına oyle bir yola girerim açıkcası.

Şimdi gelelim sana. Eger aileni en az riskle goturmek istiyorsan tabıkı duble yolu tercih etmelisin.(Sivrihisar dan sola donen yol üzerinden git duble) Burdurdan gidebilirsin. Ama sans bu mıllet duble diye daha hızlı gidip daha cok kazaya sebep olabiliyor. Normal bir yol dersen ısparta uzerinden git. Gezerek dersen benım tercih ettim kovada milli parkı yolunu tercih edebilirsin. Bitki örtüsü çok guzel bi yer.
  • Bu arada ıspartadan gidecekler ıspartaya yaklaşmadan depoyu fulleyın dunyanın en pahalı yakıtı ıspartada satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Ben cok sık gıdıyorum. Su an KEmerdeyım aksam ankaraya donecegım zaten. Ben genelde akşehir üzerinden eğirdir golune ordan da ilçe merkezinden sola Kovada Milli PArkına dönerek gidiyorum. O yol en kısası ama milli parkın oraya yakın kıısmlarda yolun tek araca kadar daraldıgı ve 40 km gibi hızlarla dönulebilecek virajlar var. Ama yavasta gitsen yol ciddi derecede kısalıyor. HEleki gunduz gidersen manzara harika gezmeyı seven biriysen. Bana kalsa yolu uzatma pahasına oyle bir yola girerim açıkcası.

Şimdi gelelim sana. Eger aileni en az riskle goturmek istiyorsan tabıkı duble yolu tercih etmelisin.(Sivrihisar dan sola donen yol üzerinden git duble) Burdurdan gidebilirsin. Ama sans bu mıllet duble diye daha hızlı gidip daha cok kazaya sebep olabiliyor. Normal bir yol dersen ısparta uzerinden git. Gezerek dersen benım tercih ettim kovada milli parkı yolunu tercih edebilirsin. Bitki örtüsü çok guzel bi yer.

Bahsettiğiniz yol sabır gerektirecek bir yol, severek ve durumu bilerek gitmeyen biri kamyon vs denk geldimi çok sıkılır. Ben de yolum dustumu kullanırım o yolu yalvaç tarafından gelirken v s. Antalya yönünde ana yola bağlanmadan hemen önce bir balik restauranti var. Vaktiniz olursa tavsiye ederim aile işletmesi ve fiyatlar uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 2 Ekim 2016; 13:17:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Ben cok sık gıdıyorum. Su an KEmerdeyım aksam ankaraya donecegım zaten. Ben genelde akşehir üzerinden eğirdir golune ordan da ilçe merkezinden sola Kovada Milli PArkına dönerek gidiyorum. O yol en kısası ama milli parkın oraya yakın kıısmlarda yolun tek araca kadar daraldıgı ve 40 km gibi hızlarla dönulebilecek virajlar var. Ama yavasta gitsen yol ciddi derecede kısalıyor. HEleki gunduz gidersen manzara harika gezmeyı seven biriysen. Bana kalsa yolu uzatma pahasına oyle bir yola girerim açıkcası.

Bahsettiğiniz yol sabır gerektirecek bir yol, severek ve durumu bilerek gitmeyen biri kamyon vs denk geldimi çok sıkılır. Ben de yolum dustumu kullanırım o yolu yalvaç tarafından gelirken v s. Antalya yönünde ana yola bağlanmadan hemen önce bir balik restauranti var. Vaktiniz olursa tavsiye ederim aile işletmesi ve fiyatlar uygun.

evt hocam bıdahakıne ugrayayım bakalım sagolun

• iki yoldanda onlarca kez gittim,burdurdan daha iyi ve hızlı gidiliyor.

• Tabiiki de BURDUR
  • burdur üzerinden tabiki
  • Bir ıspartalı olarak ısparta yolu en güzeli manzara olmalı ki, akdenizin tadını görün
  • Melihdk kullanıcısına yanıt
    Isparta yolu uzatıyor be hocam,Alanya tarafina gidilecek ise o yoldan gidilir ama,merkez kısmı ise burdur tercih ediliyor.

• Alanya’ya gitmek için hangisini tercih etmeli? Yakıt tasarrufu ve zaman önemli. Hatırladığım kadarıyla Isparta yolu virajlı olduğu için sabit 110 ile gidilmiyor. Burdur daha uygun o anlamda. Ama zaman konusunda tecrübeliler yazarsa sevinirim.

Burdur’dan gidince şehir içine girmeden çevre yolu açıldı mı antalya’da?

Zaman da önemli. Mapsten bakınca ısparta yolu 10km kısa alanyaya ama viraj çok. Hangi yol daha hızlı atar bizi alanya’ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tans61 -- 10 Ağustos 2019; 0:40:23 >
  • ben olsam polatli - Yunak- Akşehir- Yalvaç- Isparta yapardim. seyor zevki daha güzel. yol daha kısa

• tans61 kullanıcısına yanıt
    Eğer Ankara dan gidecek iseniz Konya üzerinden gitmelisiniz.
    Manavgat a gelmeden son 150 km si virajlı ve gelişli gidişli olsa da çok daha kısadır

• quote:

Orijinalden alıntı: tans61

Alanya’ya gitmek için hangisini tercih etmeli? Yakıt tasarrufu ve zaman önemli. Hatırladığım kadarıyla Isparta yolu virajlı olduğu için sabit 110 ile gidilmiyor. Burdur daha uygun o anlamda. Ama zaman konusunda tecrübeliler yazarsa sevinirim.

Burdur’dan gidince şehir içine girmeden çevre yolu açıldı mı antalya’da?

Zaman da önemli. Mapsten bakınca ısparta yolu 10km kısa alanyaya ama viraj çok. Hangi yol daha hızlı atar bizi alanya’ya?
    Konyaaltından Isparta merkeze 47 dakikada geldim fakat kasarak ve yolu bildiğim için o virajlara limitte girerek yapabildim eğer hedef Afyon ise burdurdan daha hızlı gelinebilir

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    İstanbul alanya yönü

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    İstanbuldan. O yoldan hiç gitmedim. Evet kısa ama yola google maps’ten bakıyorum. Sürekli viraj. 80-90 km üstüne çıkılmaz o yolda. Belki bazen daha az.

• Dün Antalya havalanından yola çıkıp Burdur yolundan Denizli tarafına geçtim yeni yapılmış gayet güzel bir yol genelde 3 şerit ve kalabalık değil Isparta yolu hem bölünmüş yol değil hemde çok virajlıymış o nedenle tercih etmedim. Size de Burdur yolunu öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: tans61

İstanbul alanya yönü
    Alanya ise istikamet yol 30 km ye yakın kısalır ve antalya nın berbat trafiğine girmemiş olursunuz fakat o virajlara sollama stresine girmeye değermi karar sizin eskiden ulukışlıdan Pozantı ya gelene kadar canımız çıkardı allahtan çok kalabalık değil Isparta Antalya yolu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.