Şimdi Ara

ankaradan antalya lara ya burdur üzerinden mi ısparta üzerinden mi gitmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
27.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. ankarada antalya laraya giderken afyondan sonrası için bi karar veremedim. mesafe aynı gibi ama yollar biraz farklı. ısparta yolu daha eski ve belli bi yerden sonra duble değil. burdur yolu ise full duble gözüküyor. fikirleriniz ve deneyimleriniz neler acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 3 Ağustos 2014; 12:04:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'dan Antalya'ya Burdur ve Isparta Yolu Karşılaştırması

Ankara'dan Antalya'ya giderken Burdur üzerinden mi yoksa Isparta üzerinden mi gideceğine karar verirken dikkate alman gereken birkaç husus var:

Uzaklık ve Seyahat Süresi:

• Isparta üzerinden yol: Yaklaşık 530 km, yaklaşık 6 saat 30 dakika sürüş süresi
    • Burdur üzerinden yol: Yaklaşık 580 km, yaklaşık 7 saat sürüş süresi

Yol Durumu:

• Isparta yolu genel olarak daha iyidir ve daha az virajlıdır.
    • Burdur yolu bazı yerlerde engebeli ve virajlıdır, özellikle Bozkır Dağları??.

Manzara:

• Isparta yolu daha yeşil ve dağlık bir manzara sunar.
    • Burdur yolu ise daha kurak ve açık bir manzaraya sahiptir.

Trafik:

• Isparta yolu genellikle Burdur yolundan daha yoğun trafiklidir.
    • Özellikle hafta sonları ve tatil günlerinde yoğunluk yaşanabilir.

Yakıt Tüketimi:

• Isparta yolu daha kısa olduğu için Burdur yoluna göre daha az yakıt tüketimi sunar.

İhtiyaçların:

Yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza en uygun rotayı seçebilirsin:

• Daha kısa ve hızlı bir yol arıyorsan, Isparta yolunu seçebilirsin.
    • Daha manzaralı ve sakin bir yol tercih ediyorsan, Burdur yolunu düşünebilirsin.
    • Trafikten kaçınmak ve daha az yakıt tüketmek istiyorsan, Isparta yolunu seçmek daha mantıklı olacaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Duble yol istiyosan burdur.
    Zevkli ve manzaralı bir yol istiyorsan Isparta.
    Ben her zaman Isparta dan gidip burdur dan dönerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdruru tercih edin ,hem yol güzel hemde laraya daha yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

burdruru tercih edin ,hem yol güzel hemde laraya daha yakın
    burdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

burdur

Alıntıları Göster
    ben baryam da gidip geldim ,giderken Isparta yolunu dönerken Burdur yolunu kullandım, Isparta yolu daha kısa bide insanı sıkmıyor. geze geze gidiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

ben baryam da gidip geldim ,giderken Isparta yolunu dönerken Burdur yolunu kullandım, Isparta yolu daha kısa bide insanı sıkmıyor. geze geze gidiyorsun

Alıntıları Göster
    Burdur yolu bence daha rahat ve güvenli.. Isparta yolunun manzarası çok daha güzel ama tüneller bölgesinde trafik tek şerit.. Magandaya denk gelme riski var..
    Arkadaşın birinin böyle bir konusu da vardı burada.. Buldum :http://forum.donanimhaber.com/m_95429069/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 3 Ağustos 2014; 12:39:24 >

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım öncelikle iyi yolculuklar diliyorum. Ben Burdur'da ikamet ediyorum. Burdur Isparta yol ayrımına geldiğiniz zaman Antalya Burdur üzeri 150 km, Isparta'dan 159 km. Isparta üzeri yeterli tabela göremeyeceksiniz. Antalya yoluna girene kadar birkaç kişiye sormanız muhtemel. Isparta yolunda evet manzara harika ve keyifli. Baraj kenarından çamlar arasından geçiyorsunuz. Ancak güvenli ve rahat bir yolculuk için size Burdur üzerinden gitmenizi tavsiye ederim. Yol Antalya'ya kadar duble. Çeltikçi ilçesi girişinden Bucak çıkışına kadar, Dağbeli inişinden Antalya Otogar'a kadar radarlara dikkat edin. Güvenli ve huzurlu yolculuklar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir mi Bursa mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

Alıntıları Göster
    Bu yolu sürekli giden birisi olarak Burdur'u tercih ediyorum.

Bu arada Afyon'a gelmeden Emirdağ yoluna dönüp oradan Keçiborlu'ya ulaşan yolu keşke bölünmüş yol yapsalar, çok yoğun zamanlarda Afyon kavşağı trafiği ile uğraşmadan o kısmı kullanabilirdik.

Afyon'a yaklaşırken ve belli bir mesafe uzaklaşıncaya kadar yaşanan trafiğin bu yol sayesinde ciddi şekilde rahatlayacağını düşünüyorum.

• quote:

burdur

Alıntıları Göster
    Burdur yolunu bilmem ama, Isparta yolu çok zevkli, ayrıca dikkat ister, Toroslara tırmanıp inersiniz sürekli. baraj ların göllerin üzerinden yakınından, bitane de tünal vardı kısa yanlış hatırlamıyosam, çok dar yollar, sürekli ormanın içinden gider ıspartadan çıktıktan sonra, antalya girişine kadar. gidiş gelişli, virajlı ve tepe olmasından dolayı, sollamalarda canınızı sıkabilir. ama heyecan arıyorsanız, arabanıza ve kendinize güveniyorsanız bence ısparta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

Bu arada Afyon'a gelmeden Emirdağ yoluna dönüp oradan Keçiborlu'ya ulaşan yolu keşke bölünmüş yol yapsalar, çok yoğun zamanlarda Afyon kavşağı trafiği ile uğraşmadan o kısmı kullanabilirdik.

Afyon'a yaklaşırken ve belli bir mesafe uzaklaşıncaya kadar yaşanan trafiğin bu yol sayesinde ciddi şekilde rahatlayacağını düşünüyorum.

bana da burdur mantıklı gelmişti sizin deneyiminizi de dikkate alıp bende burduru tercih edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

Arkadaşım öncelikle iyi yolculuklar diliyorum. Ben Burdur'da ikamet ediyorum. Burdur Isparta yol ayrımına geldiğiniz zaman Antalya Burdur üzeri 150 km, Isparta'dan 159 km. Isparta üzeri yeterli tabela göremeyeceksiniz. Antalya yoluna girene kadar birkaç kişiye sormanız muhtemel. Isparta yolunda evet manzara harika ve keyifli. Baraj kenarından çamlar arasından geçiyorsunuz. Ancak güvenli ve rahat bir yolculuk için size Burdur üzerinden gitmenizi tavsiye ederim. Yol Antalya'ya kadar duble. Çeltikçi ilçesi girişinden Bucak çıkışına kadar, Dağbeli inişinden Antalya Otogar'a kadar radarlara dikkat edin. Güvenli ve huzurlu yolculuklar dilerim.

çok teşekkürler hoczm verdiğiniz bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

bana da burdur mantıklı gelmişti sizin deneyiminizi de dikkate alıp bende burduru tercih edeceğim.

Alıntıları Göster
    KECIBORLUYU 10 km gectıkten sonra bır kavsak cıkacak karsınıza

burdur antalya 155 km ( batı yolu)

ısparta antalya 156 km ( dogu yolu)

ısparta antalyayı tercıh edersenız laraya gıdeceksenız antalya sehır tarfıgıne gırmeyeceksınız

burdur yolunu secersenız antalya lara arasıda tahmınım 25 km farkedecek

buda sıze sehır tarfıgının yogunluguna gore 30 45 dk varan zamn kaybı olarak gerı donecektır

burdur yolu ısparta yoluna gore daha duzdur ve duble yoldur ama tekduze gıdersın sıkıcıdır

ısparta antalya yolu ralli yapar gıbısındır tek yondur cok keskın olmamakla beraber vırajları vardır ve manzarası harıkadır

ben gıderken ısparta donerken burdur yolunu kulanıyorum laraya daha cabuk ulasıyorum manzara seyrede seyrede gıderek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eudo -- 3 Ağustos 2014; 13:30:12 >

• Peki belek için konya yolu mu...
    Isparta veya burdur yolu mu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Peki belek için konya yolu mu...
    Isparta veya burdur yolu mu..
    Lara ya gidecekseniz ısparta tarafından şehrin doğusuna inmek daha kolay . Burdur yolundan inerseniz tüm kepez muratpaşa trafiği ile karşılaşırsınız.

Belek kısmı içinde ısparta tarafı daha yakındı sanki. ama siz internetten yine de bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURRAT

Lara ya gidecekseniz ısparta tarafından şehrin doğusuna inmek daha kolay . Burdur yolundan inerseniz tüm kepez muratpaşa trafiği ile karşılaşırsınız.

Belek kısmı içinde ısparta tarafı daha yakındı sanki. ama siz internetten yine de bir bakın
    lara kundu belek serık manavgat sıde alanya tarafı ıcın ısparta yolu kısa

goynuk kemer camyuva cıralı tarafı ıcın burdur yolu daha kısa
  • quote:

arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. ankarada antalya laraya giderken afyondan sonrası için bi karar veremedim. mesafe aynı gibi ama yollar biraz farklı. ısparta yolu daha eski ve belli bi yerden sonra duble değil. burdur yolu ise full duble gözüküyor. fikirleriniz ve deneyimleriniz neler acaba

bir kere ısparta üzerinden gittim yetti bana...

önünüze kamyon geliyor, mıcır sıçratıyor ve virajlarda sollamak çok riskli, rampalar da çok fazla...

burdur yolunda radarlara dikkat ettiğiniz sürece daha hızlı ve daha konforlu giderseniz...

yarın sabah kısmetse bende burdur üzerinden gideceğim...
  • quote:

burdur

Alıntıları Göster
    Antalyanın neresine de gideceğiniz önemli, doğu(lara, belek v.s.) tarafına gidecekseniz ıspartadan.. batısına(konyaaltı,çallı, kemer v.b.) gidecekseniz burduru kullanabilirsiniz.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Burdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. ankarada antalya laraya giderken afyondan sonrası için bi karar veremedim. mesafe aynı gibi ama yollar biraz farklı. ısparta yolu daha eski ve belli bi yerden sonra duble değil. burdur yolu ise full duble gözüküyor. fikirleriniz ve deneyimleriniz neler acaba

bir kere ısparta üzerinden gittim yetti bana...

önünüze kamyon geliyor, mıcır sıçratıyor ve virajlarda sollamak çok riskli, rampalar da çok fazla...

burdur yolunda radarlara dikkat ettiğiniz sürece daha hızlı ve daha konforlu giderseniz...

yarın sabah kısmetse bende burdur üzerinden gideceğim...

Bende bu sabah yola ciktim burdur uzerinden geldim aksamustu lara kunduya. Yol guzel tek sorun şehir icine girmek zorunda kaldım ondan dolayi 1 saate Yakin geciktim

• Küçüklüğümden beri hep Burdur'dan gideriz. Her dönüşte de Isparta'dan dönüp etrafı gezelim deriz hiç birinde de yapmayız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.