Bildirim
ANKARADAN BMW ALINIRMI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zor cook zor , bir ara her yer kedi gibi 106 kayniyordu bir çoğu pertten mecburi emekliliğe ayrıldı , e30-6 ların sonuda böyle olucak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 21 Kasım 2011; 4:00:23 > -
Önce arabanın yarış geçmişine bakmak lazım. -
Pertten dönme yanlamaktan yalama olmuş e30lar 36lar olduğu kadar manyaklık derecesinde arabasını seven ve değer veren BMW hastaları da var Ankarada. -
quote:
Orijinalden alıntı: hellman
evet arkadaşlar soru başlıktadır. bildiğiniz gibi piyasadaki e30-e36 kasa bmw lerin %75 i ankaradadır. bu yüzden ankaradan bmw almak doğru olurmu_ çoğu sağlam ve bakımlımıdır? bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yanlış mantık.
Bir elin beş parmağı bile bir değil. -
Ankarayı bilmem ama Kastamonu'dan, özellikle de sahil ilçelerinin birinden alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
Ankarayı bilmem ama Kastamonu'dan, özellikle de sahil ilçelerinin birinden alınır.
Valla babamın arabasını satıyorum,arayanlar beni deli ediyor.
2001 model opel vectra
İlana yazmışım,ilk sahibiyiz,bütün bakımları yetkili serviste yapılmış,orjinal km diye..
Yazdıklarımı tekrar tekrar soruyorlar.Adamın biri gece bana bunların km leri düşürülüyor diye anlatıyor.Niye ucuz satıyorsun diyor.
Bu arada şu an Ankaradayım,ilanı da Ankara'dan verdim. -
Bmw Konya dan alınır -
yanladığı caddelere bakmak lazım. -
Ne kadar it çakal varsa o arabaları kullanıyor. Temizi yok mu? Var tabi ama onlar da satmaz pek. Mesela buralarda bir tane beyaz e36 görmüştüm, yaşlı bir kurt sürüyüor, muhtemelen ilk sahibi ve satmaz. -
E-30, E-36 kasa BMW lerin %75i değil de %25 kadarı Ankaradadır, bir %25 kadarı da İstanbuldadır, ama Ankara ve İstanbuldaki araç sayısını düşünürsek Ankarada İstanbuldan çok daha yoğun olarak bulunduğu görülür. Temizliğe gelecek olursak, E-30 kasanın temizini aramak samanlıkta iğne aramaktan farksızdır artık. Ama E-36 kasanın temizini bulmak çok zor değil. -
Temizini bulmak biraz zor, yani bulsanda istediğin fiyata alamayabilirsin.
Bence E46 arayın. -
Ankara arabalari cok temiz diye biliyorum
En azindan istanbuldan temizdir -
E30-E36 dediğin araçlar kaç yaşına geldi. Etrafımda çok temizleride var dökülmüşleride normal olarak.
Ha bence asıl sorulması gereken soru şudur.
Piyasada çok daha az yakan ve daha hızlıları varken Ankaradan veya başka yerden E30-E36 BMW alınır mı?
İyi forumlar. -
sakaryada e36 görmüştüm birtane.ilk günki gibi duruyordu -
memlekete göre değil araca göre bakmak lazım............. -
yenimahalle aracı olmamasına özen gösterin. -
Bmw nin harman olduğu yer Ankara olup, araç alanlara İsmail YK ve Ankara crew cd si müessesemizin ikramıdır. -
valla ben ankaradan araba almam.
genelde bacak arası bira ısıklarda durmayan maganda tarzı yarış yapan apaçilerin bindiği arabaları özellikle hiç almam -
Ankaradan sahin dogan e36 e30 hatta hatta artik e46 bile almak zor. %5'İ belki temizdir.
Benzer içerikler
- fiat ducato en çok tutulan modeli
- benzinli araba kaç devirde kullanılır
- mercedes c 200 hangi motoru kullanıyor
- egr iptali muayeneden geçer mi
- 215 60 r17 yerine 215 55 r17 olur mu
- 1.3 tce kaç silindir
- seat arona fiyat listesi
- lexus gx
- bmw fiyat listesi
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X