Şimdi Ara

AnkaraKart / Ego Kart Abonman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 15 Mayıs’ta öğrenci ego kartıma abonman yaptım. Abonmanı hiç kullanamadan kart kayboldu. Ben de Kızılay Metroya gittim yeni kart çıkarttım. 2 gün sonra yani 17 Mayıs’ta abonman aktarımı için gittim fakat bana sistemde gözükmediğin askıda kalmış olabileceğini söylediler. 153’ten başvuru açtım. Neredeyse 2 hafta oldu ve yeni sonuçlandı. Sonuçta da fotoğraftaki şeyler yazıyor. Ben de Ego genel müdürlüğü numarasını arayıp sordum, Ulustaki Ego binasına gidebilirsiniz vs. dedi. Oraya gitmeyede uğraşamam. Bu mesajda bahsettikleri ego başvurusunu nasıl yapabilirim. Zaten 153’e başvuru yaptım Ego da aynı şey ne fark edecek. Anlamadım gitti alt tarafı ya karta abonmanı atacaklar ya da para iadesi yapacaklar.
    -
    Mesaj: Sayın ***** 17.05.2024 18:44 tarihinde açmış olduğunuz başvurunuz EGO E-KENT ANKARAKART BİRİMİ tarafından 'Askıda kalan abonman binişlerinizi yeni EÜTS cihazlarından geçiş sağlamanız sebebiyle kartınıza indirememekteyiz. Talebinizle ilgili EGO Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulunmanız gerektiğini bilgilerinize sunarız. ' şeklinde cevaplanmıştır. B002

AnkaraKart / Ego Kart Abonman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaoner -- 30 Mayıs 2024; 18:23:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.