Şimdi Ara

Avea'da Faturasiz Hat Sahipleri KAT KAT KONTÖR Kazaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KatKat Kontör Tarifesine geçenler yükledikleri miktarın kat kat üzerinde her yöne kontör kazanıyor. Üstelik numarasıyla Avea'ya gelenler daha da fazla kazanıyor.

100 yükleyene 100, 150 yükleyene 300, 250 yükleyene 600, 500 ve üzeri yükleyene 1000 her yöne kontör her ay hediye! Numarasını Avea'ya taşıyanlar ise 100 yüklediklerine 200 kontör, 150 yüklemelerine 450 kontör, 250 yüklemelerine 800 kontör ve 500 ve üzeri yüklemelerine 1250 her yöne kontör hediye kazanıyor.

Avea'da Faturasiz Hat Sahipleri KAT KAT KONTÖR Kazaniyor

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/katkat_kontor_tarifesi.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.katkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 12 Ekim 2009; 11:57:14 >

• En avantajlısı 250 yüklemek gibi görünüyor :) tabii ama bu tarifenin detayları nedir? 1dakikada kaç kontor düşecek mesela?
  • Numara taşıyanların kafesteki müşteriden daha değerli olmadığı bir operatör varsa ona geçmek istiyorum artık...

Nedir bu yahu, yıllardır aynı operatörü kullanan müşteriler üvey evlat; yeni gelenler baş tacı...

Eski müşterilerine kıyak yapmayacaksan bile hiç olmazsa nankörlük etme!...
  • Bir de birşeyi daha merak ediyorum. Bu Avea'da tarife değiştirmek ücretli ya. Acaba avea bu tarifeye geçmek için kaç kontor isteyecek?
  • Hediye kontorler 30 gün geçerli ve otuz saniyede 1 kontor düşecek, her yöne...
  • HER YÖN 2 KONTÖR DAKİKASI

Şebeke içi 2 Kontör / dk.

Ev /İş 2 Kontör / dk.

Diğer operatör 2 Kontör / dk.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/katkat_kontor_tarifesi.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.katkat#fragment-11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 12 Ekim 2009; 11:43:11 >
  • Şimdi düşünmek lazım..

150 YÜKLERSEN 450 OLUYOR..

450 ile 225 dk konuşabiliriz maksimum..

Dakikası 1 kontör olsaydı çok güzel bir tarife deyişp hemen geçecektim

ama dakikası 2 kontör olunca düşünüyor insan..

Ayrıca PATLICAN 180 DK OLMUYOR SANIRIM

*Tarife kapsamındaki aboneler ücretsiz dakika veya kontör verilen kampanyalardan AranKazan kampanyası hariç faydalanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 12 Ekim 2009; 11:47:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone çok pahali
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • patlıcandan gelen 180 dakika oluyormu acaba bu tarifede çünkü aran kazan hariç diğer kampanyalardan yararlanamaz demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi
    patlıcandan gelen 180 dakika oluyormu acaba bu tarifede çünkü aran kazan hariç diğer kampanyalardan yararlanamaz demişler

Zaten başka hediye kontör gelen kampanyası varmıki aveanın..

Patlıcan olmuyor %99..

O zaman geçiniz..
  • bu aveadan bi cacık olmaz. saf bulurlarsa kandırırlar. ne biçim bir tarifedir bu ya. tarifenin hiçbir işe yaramadığını 150 yükleyemeye patlıcandan dolayı gelmesi gereken 180dkyı vermemelerinden anlayabiliriz. senle işim olmaz daha avea...
  • Numarasını taşıyarak gelen aboneler mevcut numara taşıma kampanyası yerine, bu tarifeye özel 4 aylık numara taşıma kampanyasından yararlanacaklardır. Kampanya kapsamında tek seferde olacak şekilde 100 kontör yüklemeye 200; 150'ye 450; 250'ye 800 ve 500 ve üzeri kontör yüklemeye 1250 kontör hediye edilmektedir.
    Tarifeye özel NT Kampanyası'ndan faydalanabilmek için abonelerin geçişlerinin gerçekleşmesini takiben 30 gün içerisinde tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemeleri gerekmektedir. Geri kalan 100 ve üzeri kontör yüklemelerini ilk yüklemenin gerçekleşmesini takiben 120 gün içinde yapabilirler. Aboneler NT kampanyası kapsamında en fazla 4 kere hediye kontör alabileceklerdir. Bu kampanyadan sadece 1 yılda 1 kere faydalanılabilmektedir.

detaylara bakarmsınız anlayan anlatsın.
  • haha..

Şaka gibi koptum , ciddi ciddi bende anlamadım..
  • Şunu kast ediyor: Hani numara taşıma ile gelenlere her ay 300 dakika olmak üzere, 4 ay boyunca toplam 1200 dakika veriliyor ya. Eger bu tarife secilirse bu dakikalar verilmeyecek, onun yerine 100 kontör yüklemeye 200; 150 ye 450; 250 ye 800 ve 500 ile üzeri kontör yüklemeye 1250 kontör hediye edilecek.. Ama ayda sadece 1 kez hediye edilecek. Ayda 1 kezden daha fazla kontör yüklenirse normal hediyeler gelecek, numara taşıma için tanımlanmış olan ekstra hediyeler gelmeyecek, öbür 30 gunluk periyot beklenecek ekstra hediyeler için.

PAtlican dan faydalanilamayacak olmak kotu.

TEk birsey sasirtti beni.. Avea, abonelerini bu tarifeye gecirmek icin nasil olmussa para istemiyor. Ama sanirim bunun nedeni şu: Hepsi1 tarifesini yavas yavas sona erdirmek istiyor. Aynen mobil ogrenci ve paso tarifesinde yapmış oldugu gibi..

YORUM YOK.. Yoksa siliniyor mesajlarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 12 Ekim 2009; 12:46:07 >
  • avea eski ceo su cüneyt türktanı kaybedince tarifelerin hepsinde oynamalara başladı..yeni tarifeler eskilerini aratır cinsten. böyle oluncada 5 yıllık avea kullanıcısı olarak yeni ceo ya kocaman bir
  • quote:

Orijinalden al�nt�: SeTha

�unu kast ediyor: Hani numara ta��ma ile gelenlere her ay 300 dakika olmak �zere, 4 ay boyunca toplam 1200 dakika veriliyor ya. Eger bu tarife secilirse bu dakikalar verilmeyecek, onun yerine 100 kont�r y�klemeye 200; 150 ye 450; 250 ye 800 ve 500 ile �zeri kont�r y�klemeye 1250 kont�r hediye edilecek.. Ama ayda sadece 1 kez hediye edilecek. Ayda 1 kezden daha fazla kont�r y�klenirse normal hediyeler gelecek, numara ta��ma i�in tan�mlanm�� olan ekstra hediyeler gelmeyecek, �b�r 30 gunluk periyot beklenecek ekstra hediyeler i�in.

PAtlican dan faydalanilamayacak olmak kotu.

TEk birsey sasirtti beni.. Avea, abonelerini bu tarifeye gecirmek icin nasil olmussa para istemiyor. Ama sanirim bunun nedeni �u: Hepsi1 tarifesini yavas yavas sona erdirmek istiyor. Aynen mobil ogrenci ve paso tarifesinde yapm�� oldugu gibi..

YORUM YOK.. Yoksa siliniyor mesajlar�m..

NT hediye dakikalarını vermiyor

• Turkcell çok avantajlı bu konuda
  • Bu ne ya hiç begenmedim bence hiç hesaplı bir tarife değil.birde patlıcandan gelen 180 dakika ve nt ile gelirsen verilecek 300 dakikada yok geçiniy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caloom

Turkcell çok avantajlı bu konuda

avea her yöne 300dk çok daha iyi.ayrıca vodafone yi tek geçerim ayrı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
    Bu ne ya hiç begenmedim bence hiç hesaplı bir tarife değil.birde patlıcandan gelen 180 dakika ve nt ile gelirsen verilecek 300 dakikada yok geçiniy.

Niye yahu güzel tarife ne olursa olsun

150 yükle 300 kazan..

Olsun sana 450 kontör

225 dk..

30 sn bazlı..

vodafone 3 dk sı 1 kontöre 450 dk veriyor ama 3 dk bazlı..

Çokta kötü değil..

Ancak süperde değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
    Bu ne ya hiç begenmedim bence hiç hesaplı bir tarife değil.birde patlıcandan gelen 180 dakika ve nt ile gelirsen verilecek 300 dakikada yok geçiniy.

Niye yahu güzel tarife ne olursa olsun

150 yükle 300 kazan..

Olsun sana 450 kontör

225 dk..

30 sn bazlı..

vodafone 3 dk sı 1 kontöre 450 dk veriyor ama 3 dk bazlı..

Çokta kötü değil..

Ancak süperde değil..

NT ile gelene 150 ye 450 veriyormuş ya hu.600 kontör ediyor ki benim gibi kısa konuşanlar için 30 sn bazlı olması ayrıca avantaj.Bi turkcel hat alıp taşısam mı naapsam?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.