Şimdi Ara

Avea'da Faturasiz Hat Sahipleri KAT KAT KONTÖR Kazaniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avea'da olup her yöne konuşan ve az kontör yükleyenler için ideal bir tarife! Mesela ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: atopuzlu

9333 veya aveaservis asistan menüsünden öğrenebilirsin tahminimce. hediye kontörler aramadan sonra otomatik olarak veya *123# ile görülemez.

malesef ne asistan menüsünden nede 9333 ten öğrenilemiyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

quote:

9333 veya aveaservis asistan menüsünden öğrenebilirsin tahminimce. hediye kontörler aramadan sonra otomatik olarak veya *123# ile görülemez.

doğru söylüyosun kara düzen bişey bende yükledim 300 kontör hediye kazandınız dedi ama ne kadar kaldığını öğrenemiyoruz çok saçma bişey olmuş ne kadar kontör kaldığını nasıl bilecem ben o zaman elimizde kağıt kalem her konuştuğumuzu yazıp kendimiz mi hesaplıyacaz napıyor bu avea anlamıyorum sanhi gün geçtikçe tuhaflaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazyboy2099

quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

quote:

doğru söylüyosun kara düzen bişey bende yükledim 300 kontör hediye kazandınız dedi ama ne kadar kaldığını öğrenemiyoruz çok saçma bişey olmuş ne kadar kontör kaldığını nasıl bilecem ben o zaman elimizde kağıt kalem her konuştuğumuzu yazıp kendimiz mi hesaplıyacaz napıyor bu avea anlamıyorum sanhi gün geçtikçe tuhaflaşıyor

hediye konturun sorgulanamaması gerçekten çok büyük bir saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 8 Kasım 2009; 14:26:26 >

• Arkadaşlar ben bugün avea kat kat kontör tarifesine geçtim.250 kontor yükledim ve bana 600 konturun hattıma yüklendiği bilgisi geldi.Ancak bu 600 konturu hiçbir şekilde göremiyorum.Konturum konuştukça azalmıyor.Ama ne kadar azaldığını da göremiyorum.Avea nın insafına kaldık.İnşallah dakkası 2 konturdur.Fazla keserlerse bir bilgim olmayacak.beşden beşe, 39 konture bedava sms kampanyasından da yararlanamıyorum. Girdik bi alamete bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerxmen

Arkadaşlar ben bugün avea kat kat kontör tarifesine geçtim.250 kontor yükledim ve bana 600 konturun hattıma yüklendiği bilgisi geldi.Ancak bu 600 konturu hiçbir şekilde göremiyorum.Konturum konuştukça azalmıyor.Ama ne kadar azaldığını da göremiyorum.Avea nın insafına kaldık.İnşallah dakkası 2 konturdur.Fazla keserlerse bir bilgim olmayacak.beşden beşe, 39 konture bedava sms kampanyasından da yararlanamıyorum. Girdik bi alamete bakalım hayırlısı.

9333 ü aradın mı?
  • hepsi bir tarifesinde artık 180 dk olayı herkese yok biliyorsunuz bu nedenlede kısa kısa görüşme yapanlar için kat kat kontör tarifesi daha uygun
    tek kötü yani konuşma detayından dahi hediye kontörlerinizi görememeniz
  • Nasıl üye olunuyor ben bulamadım ?
  • bu tarifeye geçerek, kontör yükleyelim yüklemeyelim diğer operatörleri dakikası 2 kontörden arayabiliyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magellan1923

bu tarifeye geçerek, kontör yükleyelim yüklemeyelim diğer operatörleri dakikası 2 kontörden arayabiliyoruz değil mi?

evet, aktif süre boyunca heryöne dakikası 2 kontör
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.