Şimdi Ara

Ankaralı arkadaslar (acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ankaranın sadece metrosunu bilen biri olarak aşti den inince, demetevlere gidecegim. Demetevlerden , aydınlıkevlerdeki telekom merkez binasına en kolay nasıl giderim. uzak mı ? taksi cok yazar mı ?

• YENİDEN METROYA BİN AKKÖPRÜDE İN MİGROSTA,ORDA TAKSİLER VAR KÖPRÜNÜN ALTINDA ZATEN YAKIN SAYILIR GÖTÜRÜRLER SENİ HEMEN FAZLA YAZMAZ
  • Tandoğanda ankaraydan in. taksiye bin.telekom binasına 15 ytl yazar
  • saolun arkadaslar. demetevlerden gidecegim icin akkoprude inip taksiye binmek uygun olur heralde.
  • Şimdi buda benim önerim. Vede daha ayrıntılı anlatacağım. Birncisi Aşti den ankaray a bin zira orda bindiğin metro değil ankaray Daha sonra kızılay durağında in metroya beleş geçiş yap. Şimdi bu noktada bana da akköprüde inip taksiye binme fikri uygun geldi.Ama daha iyi önerilerde gelebilir tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiQuitinCQ

saolun arkadaslar. demetevlerden gidecegim icin akkoprude inip taksiye binmek uygun olur heralde.

sende saol kardeşim yardımcı olduysam ne demek
  • ulus metrosunda in ordan taksiye bin en mantıklısı bu olur
  • mülakata dimi ben de gittim bugün keyifli bir ortam seni bekliyor inglizce konuşmaya dikkat etmeni öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: throlll

mülakata dimi ben de gittim bugün keyifli bir ortam seni bekliyor inglizce konuşmaya dikkat etmeni öneririm

Seviyorum DH yi ya heryerden her kafadan arkadaşların oluyor bir nevi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

mülakata dimi ben de gittim bugün keyifli bir ortam seni bekliyor inglizce konuşmaya dikkat etmeni öneririm

Seviyorum DH yi ya heryerden her kafadan arkadaşların oluyor bir nevi

canım benim azıcık araştırırsan telekomun şu sıralar 800 civarında elektronik mühendisi alacağını ve mülakatların bugün başladığını öğrenebilirsin ve o arkadaş da mülakata gidiyor
  • Ehuehuehe

Aklıma bir dialog geldi şimdi
    Mülakatı yapan teknik bir soru sorar
    Donanim haberde takılan bir aday cevap verir: Kasayı yan yatırın çözülür
  • Arkadaşlar tarifi yapmışlar. Ben sadece yabancı olduğunuz ihtimalini göz önüne alarak taksici ile pazarlık yapmamanızı aksine taksimetre açtırmanızı öneririm...

Allah yardımcınız olsun...
  • Madem sınava giriceksin. Sana bir öneri daha yapim o halde. Eğer akköprüde den taksiye bineceksen aştiden konya yolunun karşısına geç ankarayın altgeçitini kullanabilirsin. Karşı taraftan migros(yeni adıyla ankamall) akköprüye giden dolmuşlar geçiyor. Kısaca ulus dolmuşları geçiyor deyim çünkü ordan geçen tüm ulusdolmuşları dediğim yerden geçiyor. Hiç beklemezsin hemen biri gelir. Onlardan birine binersen akköprüye 6-7 dakika içinde ulaşabilirsin. Metroda 30-40 dakika vakit kaybetmezsin daha az yorulursun. Dolmuştada zaten merak etme Ankamall a (akköprü) gelince görürsün

Son olarak Ömer hocamın da dediği gibi Allah yardımcın olsun.
  • Demetevlerden metroya bin sıhhıyede in,ama biraz çabuk ol 45 dk geçmesin koşşşş sıhhıye köprüsünün altına gel 408 numaralı otobüse bin..

Güneşevler-Siteler-Çankaya yazıyor..İnip 5 dk yürüyüceksin..Bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Madem sınava giriceksin. Sana bir öneri daha yapim o halde. Eğer akköprüde den taksiye bineceksen aştiden konya yolunun karşısına geç ankarayın altgeçitini kullanabilirsin. Karşı taraftan migros(yeni adıyla ankamall) akköprüye giden dolmuşlar geçiyor. Kısaca ulus dolmuşları geçiyor deyim çünkü ordan geçen tüm ulusdolmuşları dediğim yerden geçiyor. Hiç beklemezsin hemen biri gelir. Onlardan birine binersen akköprüye 6-7 dakika içinde ulaşabilirsin. Metroda 30-40 dakika vakit kaybetmezsin daha az yorulursun. Dolmuştada zaten merak etme Ankamall a (akköprü) gelince görürsün

Son olarak Ömer hocamın da dediği gibi Allah yardımcın olsun.

Demetevler- Akköprü istasyonu arası yarım saatmi tutuyor acaba

• bizim eve gel ben seni götürürüm
  • yada daha kolay bir yolu var aştiden telekom saat başı servis kaldırıyor ona bin

ayrıca otobüs biletini gösterince bilet paranı geri veriyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.