Şimdi Ara

ANKARALI ARKADAŞLARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Yenimahalle de ragıp tüzün caddesinin çevresi, isteklerini karşılar umarım..
    Edit; kavgaya gürültüye, apaçi kılıklı şahincilere alışırım ve en uygun semt'i istiyorum dersen yaşadığım yeri önerebilirim
    Demetevler..

hocam demetevler yaşanılacak yermi ya apaçisi çakalı dolu her tarafında

edit:demetevlerde yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gel tam senlik yaşanabilir, uygun, ulaşım sorunu olmayan yerleri sıralayım;

Kordonboyu caddesi,
    Esertepe sokak,
    Cengaver sokak,
    Damladol sokak,
    Miralay Nazım bey,
    Mitin arka tarafı, Ahmet Hamdi sokak (istediğin her kritere uyuyor önceliğin bu taraflar olsun)
    Yandex kullanarak yazdığım yerleri kolayca bulabilirsin, hadi hayırlı akşamlar..
  • Doğduğumdan beri Etlikte yaşıyorum. Ben alışkınım ama siz alışamazsınız. Etlik'e yakın ve aradığınız kriterde Batıkent var. Etlik'in Apaçisi, Şahini doğanı boldur ama halkı genelde emeklidir. Benim oturduğum yer GATA'ya ve Yıldırım Beyazıt Hastanesine 100 metre ya var ya yok. Özellikle subay çoğunlukta. Her türlü sorunu da cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

sanatoryum göğüs hastalıkları hastahanesinin yukarısını mı diyorsun ?

o tarafların çok iyi olmadığını duydum. benim bulabildiğim yerler subayevleri, kalaba , aşağıeğlence mahalleleri. buralar nasıldır?

yok onu demiyorum,k.eğitim araştırma,oradaki hastahaneyimi diyorsun

evet

şimdi sen bana gerekli kriterleri pm den ulaştırırsan abimin bir kaç müteahhit ve emlakçı arkadaşı var o size yardımcı olmaya çalışacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam keçiörende oturuyorum :).Apaçimiz boldur haberin olsun.evinizi kalaba civarında tutmanızı öneririm yada gazinodan.
  • Eryaman egitim arastirma arasi ozel aracla bile 40 dakika surer, 2 otobus degistirirsiniz otobuse binerseniz. Bu arada Atapark, Kuscagiz, Ufuktepe ( Hepsi Kecioren'de) var hastaneye yakin. Oralar da isteginizi karsilamaz. Ama evleri yeni. Kalaba, Tepebasi, Incirli gibi yerler de cok kalabalik, yer dar, evleri eski. Etlik tarafinda siteler var bayagi guzel, oralari oneririm( Turgut Ozal Uni. civarlari.)
    Bu arada cidden apaciler fazla. Adami sinir ediyorlar.

• eğitim araştırmada çalışacaksanız kesinlikle keçiörenden tutun evi. Eryaman batıkent falan denmiş allah korusun ordan hastaneye gitmek ölüm olur hergün hergün. Ufuktepe ve benim oturduğum mahalle olan Atapark sizin istediğiniz gibi pek değil ama kavga ayda yılda bir olur oda ergenlerin yaptıkları kavgalar. apaçimiz boldur. Ayrıca ankaranın heryerinde apaçi var olmayanı yok yani :D yakınlık olarak Atapark size çok uygun yürüyerek bile gider gelirsiniz eğer Ataparktan tutmaya karar verirseniz mesaj atın yardımcı olurum :)
  • Eryaman diyen kişiler acaba neyin kafasindalar. Etlik ve eryaman arası nereden baksan 15km'ye yakın bir mesafe var. Kecioren Etlik demetevlerde araç park sorunu olmayan nereedeyse hiçbir yer yok. Heleki demetevlerden aman diyim sakin. Batıkent biraz daha sakin ve elit kalıyor diğerlerine göre ve park sorunu yok caddeler çok geniş zaten. Parkta sayisida fazla. Ama ben olsam işime yakınlığı daha ön plana alırdım. Ama yinede sen bilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.