Şimdi Ara

ANKARALI ARKADAŞLARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. 1-2 hafta içinde Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde göreve başlayacağım. bu yüzden 1-2 hafta içinde Ankara'ya taşınmam gerekiyor. Ben Ankara'yı pek bilmiyorum. Keçiören veya Etlik öncelikli olmak üzere bana aile olarak oturabileceğim semt-mahalle önerisinde bulunabilirmisiniz? Binaları çok eski olmayan, sosyal faaliyetlerin bulunduğu, araç park sorunu olmayan, 1 yaşında oğlum için park-bahçesi olan, kavga- gürültünün az olduğu, binaların içiçe olmadığı, oturanların sosyoekonomik düzeyi biraz iyi olan bir mahallede ev kiralamak istiyorum. Zamanım kısıtlı olduğu için önereceğiniz yerlere yoğunlaşacağım. Benim bildiğim yerler İçcebeci var binalar çok eski ve yollar çok dar. Eryaman beklentilerime uysada çok uzak.
    Önerileriniz direkt mahalle-semt şeklinde olursa sevinirim. mesala Keçiören-Kalaba iyidir gibi. Öncelik Keçiören-Etlik fakat merkeze yakın yerlerde olabilir. kira bedelleri 3+1 ev için 600-700 TL civarında olursa iyi olur.

• Yenimahalle de ragıp tüzün caddesinin çevresi, isteklerini karşılar umarım..
    Edit; kavgaya gürültüye, apaçi kılıklı şahincilere alışırım ve en uygun semt'i istiyorum dersen yaşadığım yeri önerebilirim
    Demetevler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 16 Eylül 2012; 17:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Yenimahalle de ragıp tüzün caddesinin çevresi, isteklerini karşılar umarım..

listeye ekledim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

Arkadaşlar merhabalar. 1-2 hafta içinde Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde göreve başlayacağım. bu yüzden 1-2 hafta içinde Ankara'ya taşınmam gerekiyor. Ben Ankara'yı pek bilmiyorum. Keçiören veya Etlik öncelikli olmak üzere bana aile olarak oturabileceğim semt-mahalle önerisinde bulunabilirmisiniz? Binaları çok eski olmayan, sosyal faaliyetlerin bulunduğu, araç park sorunu olmayan, 1 yaşında oğlum için park-bahçesi olan, kavga- gürültünün az olduğu, binaların içiçe olmadığı, oturanların sosyoekonomik düzeyi biraz iyi olan bir mahallede ev kiralamak istiyorum. Zamanım kısıtlı olduğu için önereceğiniz yerlere yoğunlaşacağım. Benim bildiğim yerler İçcebeci var binalar çok eski ve yollar çok dar. Eryaman beklentilerime uysada çok uzak.
    Önerileriniz direkt mahalle-semt şeklinde olursa sevinirim. mesala Keçiören-Kalaba iyidir gibi. Öncelik Keçiören-Etlik fakat merkeze yakın yerlerde olabilir. kira bedelleri 3+1 ev için 600-700 TL civarında olursa iyi olur.

Cevabı kendin vermissin ERYAMAN
    Yenge çalışmıyorsa sadece sen gidip geleceksen Eryaman yaşamak için çok güzel, öte yandan memur zihniyetiyle ev işe, okula yakın olur dersen etlikten tutacaksın.

• Batıkent'i öneririm sizin için. Site tarzı yer arıyorsanız mesutevler olabilir. kiraları 500 den başlar siteye göre değişir. Ek olarak keçiören'e de tek dolmuş gidebilirsiniz tahmini 45-60 dk arası
  • DEMETEVLER

Metronun dibi,bütün otobüs dolmuş duraklarıda mevcut.Demet ve Cemre parklarının arasında (iki çok büyük park) üstelik çok ucuz.

Kavgası gürültüsü oluyor yalnız ara ara.Genelde öğretmen ve memuru çoktur.
  • Kesinlikle BATIKENT.Eryaman uzak olur.Demetevler evler iç içe + kavga gürültü çok olur.Bizim burda içi yapılı,3+1 daire 550 TL kiraya verdiler.Dediğin gibi park bahçe dolu zaten belediye sağolsun(!).Atlantis var alışveriş merkezi olarak.Zaten arabanızda varmış biner gidersiniz her yere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 89

DEMETEVLER

Metronun dibi,bütün otobüs dolmuş duraklarıda mevcut.Demet ve Cemre parklarının arasında (iki çok büyük park) üstelik çok ucuz.

afedersin ama bütün pez... ler bütün or... lar burada. nasıl bir öneri bu
  • tabiki batikent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Orijinalden alıntı: 89

DEMETEVLER

afedersin ama bütün pez... ler bütün or... lar burada. nasıl bir öneri bu

Özellikle son 4-5 yılda memur akını var o dediğin geçmişte kaldı.Toplu taşıma ve büyük parklara yakınlığı da cabası.Yaklaşık 3-4 büyük kahvehanesi de kapatıldı.Babam polis,bize de öyle dediler kötü falan şu an gayet iyi,Demetkent sitesi düşünülebilir.

• Keçiörende birsürü yer varr ::bnce uzaklaşmayın batıkent falan baya uzak kaçar
  • Arkadaşlar batıkent ve eryaman çok uzak. keçiören veya etlikten önerebileceğiniz yerler yok mu?
  • sanatoryum göğüs hastalıkları hastahanesinin yukarısını mı diyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etlik yayla mah. bi bakmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

sanatoryum göğüs hastalıkları hastahanesinin yukarısını mı diyorsun ?

o tarafların çok iyi olmadığını duydum. benim bulabildiğim yerler subayevleri, kalaba , aşağıeğlence mahalleleri. buralar nasıldır?
  • quote:

quote:

o tarafların çok iyi olmadığını duydum. benim bulabildiğim yerler subayevleri, kalaba , aşağıeğlence mahalleleri. buralar nasıldır?

yok onu demiyorum,k.eğitim araştırma,oradaki hastahaneyimi diyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

Etlik yayla mah. bi bakmanızı öneririm.

bakıcam teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

yok onu demiyorum,k.eğitim araştırma,oradaki hastahaneyimi diyorsun

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Yenimahalle de ragıp tüzün caddesinin çevresi, isteklerini karşılar umarım..
    Edit; kavgaya gürültüye, apaçi kılıklı şahincilere alışırım ve en uygun semt'i istiyorum dersen yaşadığım yeri önerebilirim
    Demetevler..

Kavga-gürültü ve apaçilerin az olduğu bir yer daha iyi olur.

• Eryaman candır ama oraya uzak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.