Şimdi Ara

Ankarali Olan Arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odtuye geliyorum insallah. Ankarada toplu tasima sistemi, metro hakkinda bilgi lazim. Ogrenci akbili ne kadar, otobus metro ile ulasim nasil yaygin mi? Istanbuldan geliyorum. Alismakta zorluk ceker miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam odtu kazanmis. Helal olsun. Herkes emeginin karsiligini alir derler.

Kac bindeydiniz hocam ? Uni. Bitmeden gelip is teklif edecektir sirketler size muhtemelen. Hayirli olsun ins.

• Bi sıkınti yaşamazsin 1 hafta içinde çok rahat alisirsin

• Civilization Tradition C kullanıcısına yanıt
    ben de odtüdeyim sorularını pm atabilirsin yardımcı olurum
  • ben de almadım ama melihe 5 TL ateşliyorsun.akıllı karttan alıyorsun. dolmuşlar 2-2.25-2.5 ne tuttururlarsa kimi yerde dolmuşta da öğrenci var.kimi yerde yok.

http://www.ego.gov.tr/inc/newsread.asp?ID=4576

bu da ücretler

http://www.ego.gov.tr/parts/egoucretvetarifeler.asp

gece birkaç deneme yaptı. neymiş binen olmamış kaldıracağı belliydi zaten. alkol almayın,saatinde evinizde olun azmayın not ortalamız düşmesin diye gece 11-11.30 dan sonra taksicilere öpüleceksiniz. sakın taksimetre açtımayın öğrenciliğin gücünü kullanın dediğin 15-20 TL aşağısını söyleyin.zaten sinek avlıyor size muhtaç.konserler 22.30 da başlar 1 saat tadımlık bakın eve gidin. bu da iyiliğin için yüksek bas başağrısı yapar hem de mekanda kaldıkça daha çok para harcarsın başgan öğrencinin bütçesini düşünür Metro kullanımı mecbur yaygın olacak toplu rezalet sisteminden dolayı. bu araçlar gitmeme üzerine kurulmuştur.otobüs duraklarından usanırsın.her seferinde dur kalk.ağzına kadar doldurur fosiller ortalarda yer var ilerleyin der.böylesine direkt yapıştır varsa gel sen ilerle çenesini kapatır.şoför yalakaları.hele dolmuş 30 dk bile bekletir abi 2 kişi daha gelsin söz gidecez der. el kaldırmayana da durur. basamakları da doldurur. onun için varsa durumunuz bak odtü tutturdum de araba iste. dedelerden,aileden otobüs,domuş çekilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 27 Temmuz 2014; 11:20:34 >

• hızlı gitmek istiyorsan halk otobüslerini tercih et. egolar her durakta durur ve kart basma işlemi vs gideceğin yere 5-10 dk sonra bile gidebilirsin.

ayrıca istanbulda metrobüs dedikleri şey ankarada normal yollardan gider ve adı körüklü otobüstür :D

metro ve ego otobüsleri için kart bulunur. (ankarakart mı ne öyle bir şey çıktı , satışta mı tam bilmiyorum am sen gelene kadar yayılır iyice kızılay metro altında satıyolardı herhalde.)
  • Ankakart zaten yaygın, büfelerde satışı var ve dolumu yapılıyor.
    Kuzenşm odtüde ben hacettepedeyim ulaşımlar çok kolay.
    Odtüye çok yakın yere metro var, içeri otostop çekebilirsin bölümüne kadar.
    Kızılaydan 1 dolmuşla yine önüne gidiliyor, aynı zamanda servisleri de iyi.
    Ankakart 5 tl, her kullanım 2 tl düşer aktarmayı aktif hale getirmek için en az 10 tl yüklemen lazım, kartı 1 defa alıyorsun sonra akbil gibi.
    Öğrenci belgeni götürürsen 1.5 tl oluyor ve kartın üstüne resmin işleniyor ama üni öğrencisine var mı bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankarayı seven bir adam değilim ama diğer İç Anadolu şehirleri ile mukayese etmeyin, yani şehrinizi değiştirdiğiniz için bir zorluk illa ki olacak ama fazlaca bir hayal kırıklığına uğramazsınız, sanmıyorum. Toplu taşıma konusunda eğer iyi inceler ve Ego'nun sitesini aktif olarak kullanırsan rahat edersin. Ancak sabah ve akşam saatlerinde ki kalabalık anlarda özellikle bazı semtlerin otobüslerinde müthiş sıkışıklık yaşanır hatta öyle ki bazen durakta duramayacak hale gelebilir ve araçta yüz kişiden çok daha fazla insan olduğunu görebilirsin. Ancak sanırım bu kalabalık toplu taşıma hali İstanbuldan alışkın olduğunuz bir durumdur. Bir arkadaş dolmuş fiyatları için ne tutturursa o fiyata götürür demiş ama benim kullandığım dolmuş hattı için konuşursak eğer 2.40 normal fiyatı ama dolmuş şoförleri bunu 2.25 olarak alıyorlar. Yani 2.5 alan yada 2 lira alan görmedim. Ancak arkadaşın dediği gibi bazen öğrenci diyerek daha az ücret verilebiliyor ama hiç denemedim, bilmiyorum ne kadar indirim uyguladıklarını. Ankarakart şuan kullanılmaya başlandı. Kart ücreti var ve ayrıca ilk alımda belirli bir miktar yükleme yapmanızı istiyorlar sanırım. Yani şu HGS gibi düşünün ilk alımda bankadan ücretsiz alırsınız ama 30 lira yüklemek zorundasınız gibi. Sanırım Kart ücreti 5 lira ilk yükleme 20 lira gibiydi yine de emin değilim henüz kart almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attache -- 27 Temmuz 2014; 11:40:08 >

• otobüs yaş ort +65 over powa
    kızılaydan metro ile odtüye gidersin metro şeysi zaten odtünün girişinde hemen zaten içeriye ben yürüyerek gidiyordum ama biraz uzak otostop çeken bayaa kişi var ha ama genellikle kızları alıyorlar o ayrı mevzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetyrBaelish

Adam odtu kazanmis. Helal olsun. Herkes emeginin karsiligini alir derler.

Kac bindeydiniz hocam ? Uni. Bitmeden gelip is teklif edecektir sirketler size muhtemelen. Hayirli olsun ins.

Iyi dileklerin icin sagol hocam 3.600uncu oldum endustriye geliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Markow Nikow

ben de odtüdeyim sorularını pm atabilirsin yardımcı olurum

Pm aticam hocam, sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

ben de almadım ama melihe 5 TL ateşliyorsun.akıllı karttan alıyorsun. dolmuşlar 2-2.25-2.5 ne tuttururlarsa kimi yerde dolmuşta da öğrenci var.kimi yerde yok.

bu da ücretler

gece birkaç deneme yaptı. neymiş binen olmamış kaldıracağı belliydi zaten. alkol almayın,saatinde evinizde olun azmayın not ortalamız düşmesin diye gece 11-11.30 dan sonra taksicilere öpüleceksiniz. sakın taksimetre açtımayın öğrenciliğin gücünü kullanın dediğin 15-20 TL aşağısını söyleyin.zaten sinek avlıyor size muhtaç.konserler 22.30 da başlar 1 saat tadımlık bakın eve gidin. bu da iyiliğin için yüksek bas başağrısı yapar hem de mekanda kaldıkça daha çok para harcarsın başgan öğrencinin bütçesini düşünür Metro kullanımı mecbur yaygın olacak toplu rezalet sisteminden dolayı. bu araçlar gitmeme üzerine kurulmuştur.otobüs duraklarından usanırsın.her seferinde dur kalk.ağzına kadar doldurur fosiller ortalarda yer var ilerleyin der.böylesine direkt yapıştır varsa gel sen ilerle çenesini kapatır.şoför yalakaları.hele dolmuş 30 dk bile bekletir abi 2 kişi daha gelsin söz gidecez der. el kaldırmayana da durur. basamakları da doldurur. onun için varsa durumunuz bak odtü tutturdum de araba iste. dedelerden,aileden otobüs,domuş çekilmez.

Çok güzel anlatmış bu yazıyı oku sonuna kadar haklı.

• Guncel

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

ben de almadım ama melihe 5 TL ateşliyorsun.akıllı karttan alıyorsun. dolmuşlar 2-2.25-2.5 ne tuttururlarsa kimi yerde dolmuşta da öğrenci var.kimi yerde yok.

bu da ücretler

herşeyi özetlemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Ankakart zaten yaygın, büfelerde satışı var ve dolumu yapılıyor.
    Ankakart 5 tl, her kullanım 2 tl düşer aktarmayı aktif hale getirmek için en az 10 tl yüklemen lazım, kartı 1 defa alıyorsun sonra akbil gibi.
    Öğrenci belgeni götürürsen 1.5 tl oluyor ve kartın üstüne resmin işleniyor ama üni öğrencisine var mı bilmiyorum.

Bufe de normal kart satiliyor.Ogrenci olanini ogrenci belgesi ile kizilay metrodan alacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ den çıkmadan 5yıl yasayabilirsin diye bir geyik vardı ego için 5tl verip kart çıkartıyorsun sonra içine para yükleyip kullanıyorsun.Metro ile otobüs içi aynı kartı kullanıyosun ztn.Öğrenci 1.5tl,tam 2tl .Dolmuslar 2-2.75 arası değişiyor uzaklığa göre.Gavas melih gökçek yeni zam yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 27 Temmuz 2014; 21:17:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Ankakart zaten yaygın, büfelerde satışı var ve dolumu yapılıyor.

Bufe de normal kart satiliyor.Ogrenci olanini ogrenci belgesi ile kizilay metrodan alacak

Ee yani ben büfeye öğrenci belgesi götür mü dedim

• Kampüsten nadir çıkarsın merak etme sen

ayrıca @hsntrk cidden yaşarsın ama kızılaya bahçeliye falan gidiyo insan arada
  • Dolmuş kullanmayın yeter hocam. Tam Angarali tipler. Geçen en arkada oturuyorum önde de genç bir bayan var şoför bayana birden "ablaciim nassin iyinmi oruç musun cigara içecem de" dedi

• Odtu yurduna girdin girdin yoksa gider tavan yapar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.