Ankara da villan olsa ne yazar, kaç yazar? Bozkıra doğru bakıp durursun bahçesinden! Villa yeşil ister, mavi ister! Deniz ister, ağaç ister! O yüzden lüks olsa kaç yazar?
batı kent
Senin dediğin gibi olsaydı konu antalyanın veya başka biryerin en lüks yeri neresi die yazılırdı arkadaşımm
Ben bu ankaranın bozkırından memnunun en güzel yerlere gitsemde burası benim doğduğum yer...
Saçmasapan bişey yazmışsın...gorele2000
Bu arada ankarda villan olsa cok para yazar cok...
Bu arada Cnkaya diyorum Burda oturuyorum ama fakirim halimdende cok memnunum Allah (cc) Sağlık versinn...
nede olsa o ilçede oturuyorum.bu nedenle Yenimahalle dermişim Fakat gerçek olan çayyolu,çankaya ve ileridede gerçekten temellinin sol tarafı. Sag tarafında fakir fukara toplu konut v.s. yaptırıyor. Malum zenginlerin oturdugu yer degerlidir.nede olsa para parayı çekiyor
Çankaya..
quote:
Orjinalden alıntı: mkoyuncu
nede olsa o ilçede oturuyorum.bu nedenle Yenimahalle dermişim Fakat gerçek olan çayyolu,çankaya ve ileridede gerçekten temellinin sol tarafı. Sag tarafında fakir fukara toplu konut v.s. yaptırıyor. Malum zenginlerin oturdugu yer degerlidir.nede olsa para parayı çekiyor
yenimahalle
neresi hacu?
ARKADAŞLAR SATILIK FCUKK AYAKKABI ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR 50 YTL FAKAT ORJİNAL DİİL RENGİ BEYAZ SÜPER BİŞEY..
quote:
Orjinalden alıntı: djplaybox
ARKADAŞLAR SATILIK FCUKK AYAKKABI ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR 50 YTL FAKAT ORJİNAL DİİL RENGİ BEYAZ SÜPER BİŞEY..
Hepiniz yanılıyorsunuz, Ankara'nın en zengin semti Bilkent'tir.
Ankara ile Bilkent'i karşılaştıracak olursanız eşit olur, belki de Bilkent Ankara'yı geçer.
BELLİ BAŞLI BÖLGLERİ GÜZEL SEMTLER AMA HER GÜN KIZILAYA VEYA ANA MERKEZLERE GİDECEK BİRİ BİLKENT VEYA ORAN SİTESİNDEN UZAK DURSUN
+1453 usta oranda bi ev gördüm 2 katlı 3-4 trilyon bişeymiş... ama ümitköyü unutmayın o taraflardada saglam konutlar ve villalar var. mesela arkadasın sevgilisi orda oturuo kızla konusuoduk sen apartmanda mı villadamı oturuosn dedi (kız hayatında sakarya cad. gtmemiş)
quote:
Orjinalden alıntı: judith
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
Hepiniz yanılıyorsunuz, Ankara'nın en zengin semti Bilkent'tir.
Ankara ile Bilkent'i karşılaştıracak olursanız eşit olur, belki de Bilkent Ankara'yı geçer.