Ankara deniz akvaryumu vampir camiasına baya bir öpüldükten sonra Çok şükür ki ekstrem akvaryumu keşfettim ve bu hobi bana eziyet olmaktan çıktı zevk almaya başladım. Acemilik tankımdan sonra yeni tankıma geçmiş bulunuyorum. Deniz akvaryumu kurmak isteyenlere ücretsiz danışmanlık verebilirim. İndirimli ürün alabilirim.Siz siz olsun vampirlere elinizi kolunuzu kaptırmayın...
Desteklerinden dolayı Ekstrem akvaryum ekibinden Azmi, Bektaş, Giray ve Murat a, biraderim Serkana ve mesai arkadaşım Tolga ya sonsuz teşekkürler.. (İsimler Alfebetik sıra ile yazılmıştır )
Gelelim Neler Kullandığımıza
1-Akvaryum 60*60*100 Ölçülerinde arka camı hariç diğer tüm camları ekstra clear (Taban camı da ekstra clear ) çift delikli (aslında 3 tü ama biri kapatıldı) Aksan yapımı akvaryum. 2-80 Cm yükseliğinde demir profil -Ekstrem Akvaryum 3-50*50*45 ölçülerinde kendi tasarımım olan sump (Şaşırtmaların yönünü değiştiren Azmidir ) Aksan akvaryum 4-Borulama tamamen Murat kardeşim tarafından itina ile yapılmıştır. (Haklıymışşsın Murat kaçırmıyor bağlantı yerlerinden ) 5-Bubble Magus media reaktörü içine aktif karbon konuldu. Ekstrem Akvaryum Tolga Kardeşimden hediye 6-Vertex Media Reaktörü ve Newjet 800 kafa motoru içine bio-pelet konuldu. Ekstrem Akvaryum 7-Buble Magus Nac3+ Protein Skimmer (Azmi bu bana yeter ya yetmesse bakarız bir hal çaresine . Ekstrem Akvaryum 8-NewJet 4500 Kafa motoru. Ekstrem Akvaryum Tolga kardeşimden hediye 9-Nevwave 3000 akıntı motoru 10-Tolga kardeşimden hediye 2000 lik Aqua dalga motoru 11-300 Watt ısıtıcı 12-50Lt Ekstrem in en baba sps tankından aşılamada kullanılan su Ekstrem Akvaryum 13-Çeşitli Boyutlarda ve şekillerde seramik kaya. Ekstrem Akvaryum 14-18Kg Coral Reef canlı kum ve 9 Kg CaribSea Fiji Pink Canlı kum. Ekstrem Akvaryum 15-Veeeeeee Biraderimle kendi üretimimiz olan İremtus2 Led Aydınlatma şu an tarasım aşamasında. 96*3Watt lık cree led kullanılmıştır. Gün doğumu efekti gün batımı ve ay ışığı efektleri olacaktır. Aynı zamada kendi içinde real time zamanlayıcısı vardır. Led renkleri Blue-Day light- Cool White- Red-Green dir. Ayrı ayrı kanallarda dimlenebildiği için akvaryuma her rengi vermek mümkün olacaktır.
Akvaryum şu an bekleme aşamasında (en sıkıcı kısmı) 120ML bakteri kültürü konuldu ve su döndürülmeye başlandı...