Şimdi Ara

izmit körfezden, istanbula en kolay nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmit körfezden istanbulda gayrettepe metro istasyonuna gidicem.
    İzmitden giden minibüsler istanbulun neresine kadar gidiyor?

• En kolay 200 numara geçiyor büyük otobüsler ama Körfezde nerede durduğunu bilmiyorum onunla Kartal Metrosuna gidebilirsin. Bir diğer seçeneğin Ağadere caddesinin aşağısında Gebze arabaları kalkar onunla şifa mahallesine(son durak) gidersin oradan istanbul arabaları falan durakta sor yönlendirirler

Edit: 200 numara 95 evler kavşakta duruyormuş. En rahat onunla gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Akineton -- 14 Kasım 2015; 23:20:02 >
  • kartal metro istasyonundan, gayrettepe istasyonuna tren varmı peki
  • Mr. Akineton kullanıcısına yanıt
    hocam ben 95 evleri filan hiç bilmiyorum, körfez kaymakamlığında olucam.
    kaymakamlığın üst tarafında izmit-istanbul yolu geçiyor. O yola çıkıp minübüs yada otobüse binip gitmeyi düşünüyorum
  • Musab kullanıcısına yanıt
    Treni bilmiyorum ama otobüsle gidersen işin uzun sanırım. Kartal Köprüsünden Kadıköy-Gebze minibüslerine binip Uzunçayır'a gidicen oradan Zincirlikuyuya geçicen sonra Gayrettepe Metroya yürüyecen 15 dakikalık yol. Yanlış yönlendirmek istemiyorum bilen bi abi baksın bence
  • Musab kullanıcısına yanıt
    Hocam sen 200 numaranın nereden geçtiğini öğren sana yakın mı bilmiyorum Belediye altında duruyormuş. Onunla kartala kadar gidersin diğer türlü yanlış yönlendirmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musab

hocam ben 95 evleri filan hiç bilmiyorum, körfez kaymakamlığında olucam.
    kaymakamlığın üst tarafında izmit-istanbul yolu geçiyor. O yola çıkıp minübüs yada otobüse binip gitmeyi düşünüyorum

kardeşim 200'ün durduğu duraklara baktım.petkimde yani belediye binasının orda duruyor.Sen şimdi kaymakamlığın önünden geçen Yarımca Altyol otobüslerine bineceksin.Kaymakamlığın orda birine sor bu otobüsün nerden geçtiğini.Otobüse binince şöföre söyle belediyede inicem de o gelince söyler sana.Adamın indirdiği yerde bankamatikler felan olucak.Yukarı doğru yürü yanda okul belediye felan görceksin yine dümdüz yukarı yürü.Otobandan karşıya geç.Ordaki durakta duruyor otobüsler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.