Bildirim
ANKARAYI KISACA ÖZETLİYORUM :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu sahinler bizim basimiza bela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pro-black
Bu sahinler bizim basimiza bela
5-10 yılları var.dahada fazlasını göremezler
Ama her zaman bi şahinim olsun istemişimdir :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakirkeyo -- 5 Haziran 2014; 22:33:13 > -
Mağara
quote:
Orijinalden alıntı: ANIL-D
Mağara
yaz geldi çıktım mağaradan -
Ankaralılar bir garip arkadaş. -
4 yıllık gazetecilik fakültesini bunu haber etmek için mi okuyorlar?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Egzosun ısısıyla buz mu çatlar. -
Sade Ankara ile kalsa. -
Kafasi pek basmamis buz kirilirsa ne olabilecegine. Ankarali soforleri sevmem ama bu ankaraliliktan da ote..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiye geneli boyle. Ankara'ya ozel bir durum degil malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bugün İncek-Çayyolu yolu üzerinden bir ışıklı kavşakta gidiyorum, hakaret etmeyeceğim ama anlayan anladı, 2012 fln bir beyaz Mercedes E kırmızı ışıkta bir geçti, zor yavaşladım, yanına gittim kornaya bastım adamın umrunda değil bakmadı bile, yanda bir tane şantiyeye girdi. 155'i arayıp şikayet etsem birşey olmayacak maalesef uğraşmadım ama Ankara'da size yeşil ışık yanıyorsa bile geçerken 30 defa düşünüp sağa sola bakın.
hocam incek yolunda kirmizida duranlar gecenlerden az emin ol.Dikkatli olmak lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X